Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gunaydin guzel arkadaslarim hamilelerin hepsi girse ne guzel olur cosar burasi ama normal artik bebekleri ugrasiyor herkes
hersey yolundadir insallah hepiniz icin keske burdada bi liste olsa kim dogum yapti kim hamile okudurduk hepinizi kocaman opuyorummmmmmmmmmm

merhabalar herkese umarım herşey yolundadır sorunsuz sıkıntısız sağlıklı hamileliklr diliyorum biz iyiyiz allaha şükürler olsun bebek büyüdükçe mideme daha çok yaklaştığı için nefes alma sorunu yaşıyorum birde midemde bir ağırlık hissediyorum sıkıntı oluyor bana ama olsun bebeğim iyi olsunda yeter

canzim bu genede iyi günlerin canım 2-3 hafta sonra nefes darlığın biraz daha artabilir benim hep sola yattığımda rahatlıyorum zaten başka tarafada yatamaz oldum sol tarafım çürüdü resmen bebek büyüdükçe mideyede az yer kalıyo haliyle sıkışıyo ilerki haftlarda idrarını da sıkıştırıcaka minik bebişin ama değer onlar için iyi olsunlarda dediğin gibi hepsi gelir geçer hadi bakalım seninde az kaldı 30 lu haftalara geliyosun hayırlısı ile

casper gittiğim her yerde her dak tuvalete giriyodum
zaten sola yatmak gerek bebeğin daha iyi beslenebilmesi için
hadi az kaldı Allahın izniyle

bence güzel fikir
bakalım bi çalışma yapmak lazım vakit genişliğinde

aymes takvimini neden kaldırdın canım....

ben kaldırmadım canım kendi kaybolmuş

canım hoşgeldin tez zamanda senide aramızda görücez inşallah sabırsızlıkla bekliyorum o günü

selam kızlar şeniz

selam canım nasılsın

olsun canım bebeğini kucagına alınca hayırlısıyla geçmiş olacak bu günler

slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim allaha sukur
dun dr a gittik bebeklerimde iyiler sukur rabbime
allahin izniyle 3 tane kizimiz olcakmis
allahim butun hamilelere saglikla zamaninda bebeklerini kucaklarina almayi nasip etsin insallah
allah tum bebek isteyenlere en kisa zamanda melekleini yollasin insallah

gözün aydın canım bir evde 4güzel bayan maşallah süper

slm arkadaslar, nasilsiniz?
biz iyiz, biraz keyifsizim, kasiklarimdaki agriya cok takiyorum!!

meryem canim kocis yandi adamcaz 4hatunla nasil bas edecek :lepi: sag saglim allahim kucagina almayi nasip etsin, butun hamislerin insallah

meryemcim amşallah yaaaaaaa..........ne güzeeeeeeeellll.........3 kız demek allahım esrigesin.....

gÜnaydın gzel anneler
cumanız mÜbarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…