günaydın nerelerdesiniz kızlar ya sayfalar hiç ilerlememiş...HEpinize güzel bir gün diliyorum...
merhabalar herkese umarım herşey yolundadır sorunsuz sıkıntısız sağlıklı hamileliklr diliyorum biz iyiyiz allaha şükürler olsun bebek büyüdükçe mideme daha çok yaklaştığı için nefes alma sorunu yaşıyorum birde midemde bir ağırlık hissediyorum sıkıntı oluyor bana ama olsun bebeğim iyi olsunda yeter
gunaydin guzel arkadaslarim hamilelerin hepsi girse ne guzel olur cosar burasi ama normal artik bebekleri ugrasiyor herkes
hersey yolundadir insallah hepiniz icin keske burdada bi liste olsa kim dogum yapti kim hamile okudurduk hepinizi kocaman opuyorummmmmmmmmmm
aymes takvimini neden kaldırdın canım....
gunaydin guzel arkadaslarim hamilelerin hepsi girse ne guzel olur cosar burasi ama normal artik bebekleri ugrasiyor herkes
hersey yolundadir insallah hepiniz icin keske burdada bi liste olsa kim dogum yapti kim hamile okudurduk hepinizi kocaman opuyorummmmmmmmmmm
selam kızlar şeniz
merhabalar herkese umarım herşey yolundadır sorunsuz sıkıntısız sağlıklı hamileliklr diliyorum biz iyiyiz allaha şükürler olsun bebek büyüdükçe mideme daha çok yaklaştığı için nefes alma sorunu yaşıyorum birde midemde bir ağırlık hissediyorum sıkıntı oluyor bana ama olsun bebeğim iyi olsunda yeter
slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim allaha sukur
dun dr a gittik bebeklerimde iyiler sukur rabbime
allahin izniyle 3 tane kizimiz olcakmis
allahim butun hamilelere saglikla zamaninda bebeklerini kucaklarina almayi nasip etsin insallah
allah tum bebek isteyenlere en kisa zamanda melekleini yollasin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?