Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ÜÇ TANE KIZ MAŞŞALLA H SAĞLICAKLA GELSİNLER CANIM
İİNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hayırlı cumalar dularımız kabul olsun inşallah bebeklerimizi sağlıcakla vaktinde kucağımıza almak nasip olsun olmaya hasretle bekleyen arkadaşlarımızda biran önce bebeklerine kavuşmayı nasip etsin yüce mevlam

benden de herkese hayırlı cumalar...dualrınızın kabul olması dileğiyle inşallah...

benden de herkese hayırlı cumalar...dualrınızın kabul olması dileğiyle inşallah...

aminnn kıslar sizlerede hayırlı cumalar

ayyy evet canım yaaaa tikcer de bir otuz yazısını görsem dünyalar benim olacak sanki 20 li haftalar bimek bilmedi bana canım yeterki bebeğim sağlıklı vaktinde gelsin beb herşeye razıyım allahım hepimizin hamileliğini sonuna kadar iyi etsin inşallah senin doğum tarihin belli oldumu canım

olsun canım bebeğini kucagına alınca hayırlısıyla geçmiş olacak bu günler

canım inşallah geçecek dediğin gibi allahım sizlerede nasip edecek bizlerde sizlere destek olacağız canım en kısa zamanda tez zamanda hamiş haberlerini alalım inşallah

oy oy oy maşallah yerim o cimcimeleri ben allahım hepsini sağlıcakla vaktinde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

slm arkadaslar, nasilsiniz?
biz iyiz, biraz keyifsizim, kasiklarimdaki agriya cok takiyorum!!

meryem canim kocis yandi adamcaz 4hatunla nasil bas edecek :lepi: sag saglim allahim kucagina almayi nasip etsin, butun hamislerin insallah

canım kasık ağrıları ilk zamanlarda oluyor fazla takılma tatlım allahın izni ile bebeğin sağlıcakla zamanında kucağında olacak

canzi maşallah 28 i devirmişsin biz napalımmafoldumben

casper gittiğim her yerde her dak tuvalete giriyodum
zaten sola yatmak gerek bebeğin daha iyi beslenebilmesi için
hadi az kaldı Allahın izniyle

evet canım az kaldı allahın izni ile. sorma bende durmadan tuvaletteyim orda yatacam artık kaydirigubbakcemile3

ayyyyyyy canım benim 3 kız geliyo haaa allahım esirgein hepinizi kocan yandı ama 4 bayanla nasıl başedecek bakalım

slm arkadaslar, nasilsiniz?
biz iyiz, biraz keyifsizim, kasiklarimdaki agriya cok takiyorum!!

meryem canim kocis yandi adamcaz 4hatunla nasil bas edecek :lepi: sag saglim allahim kucagina almayi nasip etsin, butun hamislerin insallah

canım kasıklarındaki ağrı bence normal bebişin hem tam anlamıyla yerleşiyo gelişiyo büyüyo büyüyecekde ilerleyen aylardada devam edecek genede doktoruna söyle gittiğinde tabiki

amin canım aminn

yok canım kesin tarih yok henüz. sıkıntılı 2 hafta geçirdik kontrollerim 5 günde 1 e düştü 37 yi bitirelim 38 de alırız demişti ama duruma göre söyleyecek muhtemelen

bizimde bugün kontrolümüz vardı sabah gittim doktora ama ameliyatı çıkmış ultrasona giremedim nst ye girdik. kalp atışlarımız iyiydi çok şükür bugün sabah gene çıkardım etkilenir dedim ama çok şükür etkilenmemiş kızım. az öncearadı doktorumuz nst iyi ultrasona gerek yok dedi. ama ağrılarım var nst de de çıkmış zaten magnezyuma devam. haftaya çarşamba gidecez artık. öğleden sonra evide temizlettim ev temizliğide bitti çok şükür üstümden büyük bir yük kalktı sanki

gözün aydın canım allahım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin kızınıŞeniz

canzi saol cnm insallah hepimiz saglikla aliriz bebeklerimizi kucaklarimiza

aminnnn canım en büyük dileğimiz o zaten

canzi maşallah 28 i devirmişsin biz napalımmafoldumben

evet canım allahıma ne kadar şükretsem az inşallah sizlerde göreceksiniz canım 28 e kadar zaman akıp gidiyor bence ama şimdi o kadar zor geçiyorki anlatamam ama allahım sonuna kadar gitmeyi nasip etsin sabır etmekte bizim görevimiz

canzi3445 inşallah canım

olacak canım ben inanıyorummm allahımın izni ile

evet sona doğru wc olayı sıklaşıyormuş inşallah bizlerde o haftalara geliriz canım bebeklarimiz sağlıklı olsunda sıkıntılar allahın izni ile gelip geçici canım
allahın izni ile bebeğin için hangi gün daha iyi olacaksa o zaman olsun doğumun canım hayırlısıyla bebeğin sağlıcakla gelsinde

canım olsun kötünün en iyisi durumundasın sadece sancı oda artık son haftalara doğru çıkması normal işte nst olayıda o yüzden yapılıyor zaten bebeğin sıkıntıda olduğu anda müdahale edilebilir riskli dönemleri geçtin allahın izni ile 35. haftadan sonra sadece kilo almak için duruyormuş bebekler organ gelişimi ciğer gelişimi herşeyi tamamlanmış oluyormuş canım

gözün aydın canım allahım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin kızınıŞeniz

amin canım amin. rabbim en kısa zamandada sizlere nasip etsin emeklerinizi boşa çıkarmasın canım

allahın izni ile az kaldı seninde bu günlere gelmene canım. evet çok şükür 35 bitti hayırlısı ile 37 yide bitirirsek sorunsuz daha fazla riske girmeden alsaydım hayırlısı ile kucağıma

inşallah bizlerde bir gün sizin yaşadıklarınızı yaşayabiliriz

inşallah canım inşallah dualarımız hep sizlerle inşallah en kısa zamanada yaşarsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…