günaydın kızlar herkese iyi haftalarrrrrrrrrrrr
günaydın hayırlı günler opuyorumnanaktan
günaydın kızlar herkese iyi haftalarrrrrrrrrrrr
günaydın herkeseee nasılsınız???
caspeeerrr sen nasılsın canım, bebiş nasıl?
doğum çantanızı hazırladınızmı
ben bu hafta hazırlıcam
çok geç kaldım 2 haftamız kaldı ama ben haaala oyalanıyorum boshayallersmile
günaydın şekerler doğum çantaları hazırlanmaya başlanmış ne güzel bizede nasip olur inşallah:Saruboceq:
can iso sorma doğum çantası olayım bi alemdi benim
öylesine hazırlamıştım ama eksik çoktu sezeryan tarihi netleşmişti dedim pazar gnü herşeyi tamamlarım ağdamı falan yaptırırım salıda ameliyattı
nerdeee
cuma sabaha karşı 4 te suyum geldi annemlerde kalıyodum bide eşimi arayıp acilen eksikleri çantaya attırmıştım
bende o telaşla banyo yapıp ağdada yaptıramamıştım
aman ne olur ne olmaz siz siz olun herşey hazır olsun :roflol:
günaydın herkeseee nasılsınız???
caspeeerrr sen nasılsın canım, bebiş nasıl?
doğum çantanızı hazırladınızmı
ben bu hafta hazırlıcam
çok geç kaldım 2 haftamız kaldı ama ben haaala oyalanıyorum boshayallersmile
can iso sorma doğum çantası olayım bi alemdi benim
öylesine hazırlamıştım ama eksik çoktu sezeryan tarihi netleşmişti dedim pazar gnü herşeyi tamamlarım ağdamı falan yaptırırım salıda ameliyattı
nerdeee
cuma sabaha karşı 4 te suyum geldi annemlerde kalıyodum bide eşimi arayıp acilen eksikleri çantaya attırmıştım
bende o telaşla banyo yapıp ağdada yaptıramamıştım
aman ne olur ne olmaz siz siz olun herşey hazır olsun :roflol:
iyiyiz çok şükür canım valla kızım ne yapsın çıkmak için can atar gibi karnımı yırtıp çıkacak sanki her an. çantamız 1 aydır hazır bizim canım kordon olayından sonra ne olur ne olmaz erken alır diye hazırlamıştım hemen. oyalanma kız ne olur ne olmaz hazırlayıver
valla haziran annelerinde 2 bebek doğğdu bile biliyomusun
ne diyosuuunn akannehir
yaa ben hem böbreklerimden rahatsızım hemde ikiz olunca erken doğum olabilir dedi doktorum
gün söyledi ama bende korkuyorum heran olabilir diye
çanta falan hiç yok ortalıktaboshayallersmile
bebişlerin eşyalarını yıkayım öyle hazırlayım dedim
çarşamba günü karyolalar gelcek onların örtüleriyle birlikte yıkansın diye bekliyorum
inşallah benim kuzucuklarda acele etmezde zamanında gelirler
ya değilse elimiz boş gidiveririz hastaneyekafamçokkarıştı
günaydın şekerler doğum çantaları hazırlanmaya başlanmış ne güzel bizede nasip olur inşallah:Saruboceq:
hadi yaaa
hazırlayım bari, valla bende korkuyorum birden geliverecekler diye ama inşallah zamanını beklerler
benimde oğlan aynı senin kız gibi,
kafasını sağ tarafıma bi sürtüyo ki bazen
baksan elbisenin altına kaseyi ters çevirip koymuşsun gibi gözüküyo
diyorum, "habire debeleniyo çıkmaya mı çalışıyo napıyo" diye
kızımın pek sesi çıkmıyo yazık canım benim kardeşi itmiş onu aşağıya öööööyle yatıyo orda
oda tam doğum pozisyonunda ondanda tedirginim birden gelmek ister belki bilmiyorumkismile
kız daha eşyalarıdamı yıkamadın tembel seni bide ikiz seninkiler ne olur ne olmaz neyse sen genede elini çabuk tut canım yormadan kenidni yavaş yavaş hallediver bu hafta
diğer topiğede yazdım burayada yazayım
rapunzelden haberi olan varmı kızlar ben ne zamandır görmedim yada rastlamadımmı acaba yoksam doğurdumu benim dünürrrrrrrrrrrrrrrrrr
hee yaaa tembelim deeemiiii
benim makine 7 kiloluk, şimdi tek tek yıkamayım hepsini birlikte atayım diye bekledim aslında
geçen hafta sonuda evi temizlettim yataklar gelmeden temizlensin diye yataklar gelcek çarşamba,onlarında örtüsünü hep birlikte yıkayım dedim
anneannemizde, babaannemizde eşyalar vardı onlarıda getirsinler yıkayım derken olmadı
anacım hepsi birbirine bağlı
böööyle olmıcak en iyisi ben götüreceklerimi yıkayımda ötekilerde sonra yıkansın
deterjan ne aldın sen?
ben omo baby ile yumoş baby aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?