Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm arkadaslar nasilsiniz?
biz iyiz allaha sukur, dun gece annemizin(yani benim) fesfeseleri yuzunden acile gittik bebisi gorduk elleri kollari belirginlesmis 2.5santim olmus hatta kipirkipirdi...simdi artik kasiklarimdaki batmayi takmiyorum yeterki o saglikli olsun

maşallah canım işallah sağlıkla büyüsün orada.batma filan olası şeyler ama ben bile bildiğim halde bazen endişeleniyorum.

iyi olmus gitmen canim icin rahatladi
insallah hep boyle iyi olursunuz

günaydın arkadaşlar hayırlı haftalar herkese
cumartesinden beri giren olmamış nerde bu toipiğin hamişleri ve anneleri:kedi:

özlemcim senide göremiyorum bi kaç gündür sende uğramıyosun artık iyisinizdir inşalalh:uhm:

günaydın kızlar hepimize sağlıklı huzurlu mutlu sıkıntısız bir hafta diliyorum sağlıcakla noksansız kusursuz bebeklerimizi kucaklayacağımız günlere kavuşmak dileğiyle

canım bak maşallah 13.hafta olmuş bile allahım daha nice haftaları göreceğiz hep birlikte benim bile 30 oldu o kadar mucize gibi geliyorki ama allahımıza şükürler olsun bugünlere geldik şimdi sağlıcakla noksansız kusursuz kucağımıza alacağımız günlere gelmek nasip olsun inşallah

ÖYLE VALLA CANIM HALA İNANAMIYORUM MİNİK KELEBEĞİM İÇİMDE BÜYÜYO RABBİM DEDİĞİN GİBİ SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA AŞMAYIDA GÖSTERİR İNŞALLAH 30 HAFTA OLDUN ARTIK HE MAŞALLAH ÇOK AZ KALDI DOĞUMLARIMIZIDA KONUŞUCAZ İNŞALLAH BURDAN SENİN ÇOK ÖNCE OLUCAK TABİKİ BİLGİLER VERİRİSİN BANAkaydirigubbakcemile5

kıslarrrr iyi haftalar geldim aymesim
pek giremiyorum öle girip son iki sayfayı okuyup çıkıyorum genelede hem yogunum hemde inanın hiç halim yok sıcaklar geldi zzaten böle giderse 4-5 hafta daha çalışıp bırakıcam işi olmuyo karnım büyüdü belim agrıyo o zamna kadar dahada büyüdüklerini düşünürsek ayrılıcam gibi işten

canım kolay değil tabiki içinde 3 tane can var
Allah yardımcın olsun kendini çok fazla hırpalama
çalışabildiğin kadar çalış sonra bırak
sıcaklar dahada artınca tabi daha zor olucak herşey

hamişlikleri ilerlemiş ve doğurmuş arkadaşlar çatlak için ne kullandınız ve ne zaman başladınız bilgi verirmisiniz kakao yağından bahsediliyo hep nette ama karar veremedim sizlerinde fikrinizi alıyım dedim

canım kolay değil tabiki içinde 3 tane can var
Allah yardımcın olsun kendini çok fazla hırpalama
çalışabildiğin kadar çalış sonra bırak
sıcaklar dahada artınca tabi daha zor olucak herşey
evet canım bırakıcam az kaldı zaten erken dogucakları için yolu yarıladım sayılır şimdiden

canım ben çok arastırdım çatlagın ilk sebebi susuzluk ve tabii cildin yapısı nemi. o yuzden baslarda bebe yagıyla nemlendirip sonrada o yazdıgım krem çok iyi geliyormuş onu kullanan çok zayıflaırn bile çatlamamaış bende şimdiye kadar oldmadı bakalım bundan sonra ne olur

ay benim üçüzlerimin annesi
nasılsın demek bebeikler karnını büyülttü
resimlerinide görmek isterdim face varmı ekliyomusun hiç

canım bebe yağı benim göbeğimde yüylenme yaptı
dr bana EARTH MAMA ANGEL BABY netten bak çatlak kremini önerdi vede yağını ikisinide alıp kullandım
hafiften son zamanlarda kaç çatlağım oldu fakat
benim bacaklarım fena her yeri kıpkırmızı yırtık bacaklarımda sürmelimiydim işe yaramıydı bilmem .))

sağolun canlarım çok teşekkürler bilgiler için
bende yavaş yavaş başlıyım ozaman

yok canım faceye göbek koymadım ama bi ara çektiğimde buraya koyar sanada sölerim 11 haftalık halim var kasım annelri göbeklerinde ama şimdi çok farklı
evet canım sadece bacakalrıma değil kalçalarıma ve hafiftende gögüsüme dogruda sürüyorum ben yani büyüyüp çatlayabilecek her yere

özlemcim benim iki tanyelş karnım maşallah bayağı büyüdü şimdiden senin 3 düşünemiyorum...allah yardımcımız olsun cümlemizin...

ayyy kıyamam ben sana tabii ayrıl canım senin için zor sıcakta bi taraftan iyi bak kendineŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…