inşallah değerin yükselir canım..kızlar selam
nasılsınız ben iyi değilim cunku bhc değerim az yükseliyor perşembe 137 olan değer cumartesi gunu 196 olmuş doktorum düşük olabilir dedi hakkımda hayırlısı olsun böle olupta hamileliği devam eden varmı
maşallah canım..slm kizlar nasilsiniz
biz iyiyiz allaha sukur dinlenerek geciyor gunler
cuma gunu kontrolumuz vardi kizlarimi gordum allaha sukurler olsun hersey yolunda dedi dr
insallah sonuna kadar boyle gider hepimiz icin allahim saglikla bebeklerimizi kucagimiza almamizi
nasip etsin
yabanım çok sevindimmeraba arkadaşlar.bu gün kontrolüm vardı bebişimi gördüm çok şükür herşey yolunda.3lü test için kan verdik 3-4 gün sonra alacaz sonucu.işallah iyi çıkar.cinsiyetini sordum yine kesin bişey demedi kıza benziyor ama herkese söylemeyin yanıladabiliriz dedi.5.ayda net bişey söyleyebilirim dedi.1 ay sonra gidicez önemli olan sağlıklı olması ama cinsiyeti belli oldumu ona göre hazırlık filan yaprız.rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu.
canını sıkma bitanem hakkında hayırlısı olsun Allah büyük hemen umutsuzluğa kapılam neler oluyokızlar selam
nasılsınız ben iyi değilim cunku bhc değerim az yükseliyor perşembe 137 olan değer cumartesi gunu 196 olmuş doktorum düşük olabilir dedi hakkımda hayırlısı olsun böle olupta hamileliği devam eden varmı
ah canım ne mutlu sizeslm kizlar nasilsiniz
biz iyiyiz allaha sukur dinlenerek geciyor gunler
cuma gunu kontrolumuz vardi kizlarimi gordum allaha sukurler olsun hersey yolunda dedi dr
insallah sonuna kadar boyle gider hepimiz icin allahim saglikla bebeklerimizi kucagimiza almamizi
nasip etsin
günaydın arkadaşlar hayırlı haftalar herkese
casper doğurmuş çok sevindim burdanda tebrik ederim canım arkadaşım
caniso ne yaptı acaba haberi olan varmı
oh ne güzel valla doğum haberleri yavaş yavaş gelmeye başladı
inşallah hepimiz bu haberi verebilriiz allahında izniyle tabiki
yabanım çok sevindim
çok şükür
benim dr 12. haftada erkek dedi 18 de netleşti
ayrıntılı usg olacak 22. haftada ozaman kesin netleşir hayırlısı olsun
canını sıkma bitanem hakkında hayırlısı olsun Allah büyük hemen umutsuzluğa kapılam neler oluyo
ah canım ne mutlu size
sağlıcakla kavuşun inşallah
ay aymesim çok şükür 15 hafta olmuşsunuz bitanem cinsiyet konusunda bişey söylenmedimi
demek casper sağlıcakla kavuşmuş çok şükür
darısı sizlere
Eki Görüntüle 46528
Selam cici anneler ve anne adayları size oğlumun son halini yolluyorum.. Allah hepimizin evlatlarını korusun hamişlerimizede sağ salim kucaklarına almalarını nasip etsin..
ay maşallahh..
yerim ben onu..cokacimcoook
çok tatlı yaa...Allah inşallah bize de nasip eder..
Eki Görüntüle 46528
selam cici anneler ve anne adayları size oğlumun son halini yolluyorum.. Allah hepimizin evlatlarını korusun hamişlerimizede sağ salim kucaklarına almalarını nasip etsin..
Eki Görüntüle 46528
Selam cici anneler ve anne adayları size oğlumun son halini yolluyorum.. Allah hepimizin evlatlarını korusun hamişlerimizede sağ salim kucaklarına almalarını nasip etsin..
ay maşallahh..
yerim ben onu..cokacimcoook
çok tatlı yaa...Allah inşallah bize de nasip eder..
maşallah canım ya kocaman olmuş pofidiğin
bizde o günleri görürüz inşallah
darısı senin başına olsun yetercim. Umarım pozitifi görürsün. Bu arada tek embriyo transferi ile hamile kalan arkadaşımızda vardı o yüzden içini ferah tut olcaksa zaten oluyor.allah bağişlasın çok tatlı
darısı senin başına olsun yetercim. Umarım pozitifi görürsün. Bu arada tek embriyo transferi ile hamile kalan arkadaşımızda vardı o yüzden içini ferah tut olcaksa zaten oluyor.
teşekür ederim canım.valla 16 haftadayız 2 defadır resnkli usgye giriyorum ama net bişey demedi.20.haftayı bekleyeceğiz artık insan merak ediyor şimdi acaba diyoruz.hayırlısı olsun artık.yabanım çok sevindim
çok şükür
benim dr 12. haftada erkek dedi 18 de netleşti
ayrıntılı usg olacak 22. haftada ozaman kesin netleşir hayırlısı olsun
canını sıkma bitanem hakkında hayırlısı olsun Allah büyük hemen umutsuzluğa kapılam neler oluyo
ah canım ne mutlu size
sağlıcakla kavuşun inşallah
ay aymesim çok şükür 15 hafta olmuşsunuz bitanem cinsiyet konusunda bişey söylenmedimi
demek casper sağlıcakla kavuşmuş çok şükür
darısı sizlere
Eki Görüntüle 46528
Eki Görüntüle 46528
canım sen nasılsın daha iyisindir inşallah:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?