Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kizlar nasilsiniz
biz iyiyiz allaha sukur dinlenerek geciyor gunler
cuma gunu kontrolumuz vardi kizlarimi gordum allaha sukurler olsun hersey yolunda dedi dr
insallah sonuna kadar boyle gider hepimiz icin allahim saglikla bebeklerimizi kucagimiza almamizi
nasip etsin

inşallah değerin yükselir canım..
bu işler belli olmuyor biliyorsun..

maşallah canım..
inşalllah doğuma kadar da hep böyle devam eder..

günaydın arkadaşlar hayırlı haftalar herkese
casper doğurmuş çok sevindim burdanda tebrik ederim canım arkadaşım
caniso ne yaptı acaba haberi olan varmı
oh ne güzel valla doğum haberleri yavaş yavaş gelmeye başladı
inşallah hepimiz bu haberi verebilriiz allahında izniyle tabiki

yabanım çok sevindim
çok şükür
benim dr 12. haftada erkek dedi 18 de netleşti
ayrıntılı usg olacak 22. haftada ozaman kesin netleşir hayırlısı olsun

canını sıkma bitanem hakkında hayırlısı olsun Allah büyük hemen umutsuzluğa kapılam neler oluyo
ah canım ne mutlu size
sağlıcakla kavuşun inşallah

ay aymesim çok şükür 15 hafta olmuşsunuz bitanem cinsiyet konusunda bişey söylenmedimi

demek casper sağlıcakla kavuşmuş çok şükür
darısı sizlere

evet canım ya allahıma çok şükür bu günleride gördüm ya
kendimi hiç çocuk sahibi olamıycakmış gibi hissediyodum
ama zamanı varmış demekki artık 15 haftalık hamişim diye
göğsümü gere gere söylüyorum herkese özelliklede başımın etini yiyenlere
cinsiyetle ilgili hiç ipucu vermedi canım ya bende merak içindeyim
2 haftasonra 3lü test için randevum var ozaman söyler inşallah

Selam cici anneler ve anne adayları size oğlumun son halini yolluyorum.. Allah hepimizin evlatlarını korusun hamişlerimizede sağ salim kucaklarına almalarını nasip etsin..

maşallah canım ya kocaman olmuş pofidiğin
bizde o günleri görürüz inşallah

Görürsün canım merak etme bak kaşla göz arası 15 haftayı devirmişsin. hamileliğin tadını çıkar. İnsan hamileyken özel muamele görüyor valla. herzaman her ortamda öncelik size veriliyor yemek bile size önce sunuluyor. İnsanlar size itina ediyor. Sonra zaten cocuk doğunca saçını tarayacak zaman bulamıyorsun. Bu poifidikler anne babayı daha doğuştan nasıl sömüreceklerini biliyor genlerle gelen bişi valla :))

darısı senin başına olsun yetercim. Umarım pozitifi görürsün. Bu arada tek embriyo transferi ile hamile kalan arkadaşımızda vardı o yüzden içini ferah tut olcaksa zaten oluyor.

sağol canım
inşşşş rabbim oldedkten sora

YAAAAAAA KASIK AĞRILARIM VAR ODUKÇA FAZLA BELİMDEDE VAR
B GÜNDE ÇOK FAZLA YATMADIM İŞ YAPMIYORUM ANCAK EVİNİÇİNDE GEZİNİYORUM SIKILDIM ARTIK YATMATAN

teşekür ederim canım.valla 16 haftadayız 2 defadır resnkli usgye giriyorum ama net bişey demedi.20.haftayı bekleyeceğiz artık insan merak ediyor şimdi acaba diyoruz.hayırlısı olsun artık.
Eki Görüntüle 46528

Selam cici anneler ve anne adayları size oğlumun son halini yolluyorum.. Allah hepimizin evlatlarını korusun hamişlerimizede sağ salim kucaklarına almalarını nasip etsin..

maşallah allah nazarlardan esirgesin.:Saruboceq:

slm kizlar nasilsiniz insallah herkes iyidir
papatya sagol cnm insallah allahim en kisa zamanda sanada nasip etsin
smsh insallah canim saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…