Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar nasılsınız?
biz iyiyiz 7 haziranda doğdu ikizlerim çok şükür
kızım ve oğlumla evimizdeyiz şimdi,
biraz ağrılarım var iyi olunca gelirim yine kendinize iyi bakın...

can iso doğum yapmış çok şükür
ağrılar malesef oluyo sağlıcakla kavuşmuşsun ya ttalım acılarda geçecek

ay rapunzelim hadi Allahın izniyle sağlıcakla kuzum

slm kızlar nasılsınız?

Gözün aydın. Allah sağlıklı uzzzuunn ömürler versin sana ve bebeklerine.. şimdi ne güzel kokuyordur onlarr..

slm kızlar nasılsınız?

canım burdanda kutluyım gözün aydın
allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah
iki minik yavrunla evindesin artık ne güzel maşallah

semihanında dediği gibi hadi rapunzelim sıra sende
yarında sen oğluşunu kucağına alıcaksın inşallah:Saruboceq:

can isom gozunuz aydin allah saglikli anali babali buyutsun...sira rapumda ve sonra insallah yavas yavas bizede sira gelecek

slm kızlar nasılsınız?
ALLAHIM analı babalı sağlıkla sıhhatle büyütsün canım darısı tüm hamilelerin basına inşlalahhhhhhh
Gözün aydın. Allah sağlıklı uzzzuunn ömürler versin sana ve bebeklerine.. şimdi ne güzel kokuyordur onlarr..
maşşşşalllahhhhh canımmmm artık erkek olmuşuz bebek değilll :)))))
canım nasılsınnnn?
can isom gozunuz aydin allah saglikli anali babali buyutsun...sira rapumda ve sonra insallah yavas yavas bizede sira gelecek

canım bana bak seninki erkek herhalde baksana ultrasondan görünüyo kaydirigubbakcemile3

yok zolemcim doktorum ultrasonu verirken ozellikle soyledi bunu goren erkek diyebilir ama o bacaklarinin arasindaki kordonu dedi
saglikli olsunda kiz erkek hic onemli degil

slm kızlar nasılsınız?

canım gözün aydın...allah bağışlasın analı babalı büyüsünler inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

günaydın güzel anneler ve anne adaylarıopuyorumnanaktan

çok şükür özlemcim iyiyim sen nasılsın
braz daha rahat geçiyodur inşallah günler
bu hafta sonumu gidicektin cinsiyetleri öğrenmeye
dün aklımdan geçiriyodum seni öğrendimi acaba bütün cinsiyetleri diye?

gunaydınnn canımm evet hafta sonuydu ama yarına alındı randevum yarın gidicem doktora merakla bekliyorum evet bulantı yönünden daha kolay geçiyo ama kasılmalarım başladı bebekler büyüdükçe zorlanıcak gibiyim 1 ay daha gelirim diyodum ama 10 gun bile gelemiycem böle giderse hayırlısı artık bakalım yarım rahim agzı için ne diyecek doktorum

slm kızlar. biz geldikkkk. hala ağrılarım var anestezi alerji yaptı ayaklarım ellerim kütük gibi oldu yazamıyorum bile şişlikten öykümde iyi çok şükür biraz sarılığımız var ama atlatıcaz inşallah. günden güne iyi oldukça sıkça gelirim şu an pek gelemiyorum. görüşürüz

geçmiş olsun canım.sarılık geçer banyo suyuna altın yüzük atın geçer diyorlar.

can iso ve casper allah analı bablı sağlıklı büyümelerini nasip etsin rabbim evlat hasreti çeken ümmeti muhammedide bu duygudan mahrum etmesin inşallah...

Caspercim allah analı babalı buyutsun sağlıklı uzuunn ömürler versin sana ve bebeğinee... Daha dün gibi aklımda tedaviyi yapimmi yappmimmi diyordun bak bügün bebeğini aldın kucağına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…