Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canım kan testi yaptırdım
ama malesef merkezlede konuştum onlarda kulandığın ilaçları kes dedler

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun.Bence sağlıklı olduğunuz için mutlu olmalısınız.Önemli olan sizsiniz bu hayatta...Bebek vs. sonradan gelen şeyler...Zaman en iyi ilaçtır, ayrıca her şey bitmiş değil.Motivasyonunuzu yeniden kazanıp, yeniden denemek mümkün...

slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz allaha sukur agarlasmaya basladim dinlenerek geciyor gunler allahim hepimize saglikla vaktinde bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin

hayırlısı olsun canım.işallah bebişin beklemediğin bir anda süpriz yapar.çoğumuz öyle olmadıkmı seninkide olur öyle hissediyorum ben.

artık hiç bir şey bilmiyorum
farkında olmadan çok umutlanmışım
bu sefer çok dokundu ama ne yapalım sağlık olsun

Sevgili arkadaşlar biz de hareket problemi nedeniyle tedaviye başlayıp proxeed plus kullananlardandık.Şimdi 5 haftalık hamileyim...Yalnızca 1,5 paket kullandı eşim bizei 6 aydan önce etki göstermez diyordular. Umudunuzu kaybetmeyin...Allah isteyen herkese nasip etsin...Sevgiler...

slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz allaha sukur agarlasmaya basladim dinlenerek geciyor gunler allahim hepimize saglikla vaktinde bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin
CANIM BENİM BEN BİLE AGIRLAŞTIM SEN AGIRLAŞMAZMISIN HİÇÇ BEN SENİN HAFTANA GELDİĞİMDE DÜŞÜNEMİYORUM KENDMİ ŞİMDİDEN KARNIM KOCAMANNN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
günaydın canlarım herkes iyidir inşallah

aymesim canım dun işten çok gec çıktım yazamadım canım sana ama artık evdeyimm izne ayrıldımmm şükürler olsun dinlenşyorummmm bol bol dinlenicemde inşallah bebeklerimle bol bol vakit geçiricem artık

ozlemcim allah yardimcimiz olsun hepimizin
isten cikmakla iyi yapmissin canim bol bol dinlen ben bastan beri dinleniyorum hep
drumda bol bol dinlen diyor zaten fazla ayakta kalma diyo ben sansliyim annemde kaliyorum allah razi olsun annem hic bir is yaptirmiyo cocuk gibi bakiyo bana
allahim saglikla bu gunleri gecirmemizi nasip etsin

teyzeleri avatarımdaki bebişimizin şimdiki hali:)
oyy massallah göbisinede bebisinedeee
tatlim ne tür bi usg bu?3d yada 4d dediklerinden mi yoksa normal mi?
cok net massallahhhhh

[QUOTE=casper33;13758459]biz geldikkkkkkkkkkkkkkk

teyzeleri avatarımdaki benim uğurböceğim küçük mucizem öyküm[/QUOTE]

oy oy oyyy yesinler onuuu,demek bizi korkutan seker sey bu prensesti :asigim:
kirkbin kere massallah canim,cok güzel bi bebis gercektendee
Allah anneli babali büyütmeyi nasip etsin,darisi bize insallahhh

masallaaaahhhhhhhhhhh Allah saglık sıhhat ve uzun omurler nasip etsin bebislere olmayan herkese nasip etsin insalllhhhhhhh

günaydın şekerler

yabanım maşallah göbişine çok güzel gözüküyo valla

canım bol bol istirahat et iyice dinlen evinde
bebişlerinde rahatlasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…