evet canım kan testi yaptırdım
ama malesef merkezlede konuştum onlarda kulandığın ilaçları kes dedler
hayırlısı olsun canım.işallah bebişin beklemediğin bir anda süpriz yapar.çoğumuz öyle olmadıkmı seninkide olur öyle hissediyorum ben.
merhaba, öncelikle geçmiş olsun.bence sağlıklı olduğunuz için mutlu olmalısınız.önemli olan sizsiniz bu hayatta...bebek vs. Sonradan gelen şeyler...zaman en iyi ilaçtır, ayrıca her şey bitmiş değil.motivasyonunuzu yeniden kazanıp, yeniden denemek mümkün...
CANIM BENİM BEN BİLE AGIRLAŞTIM SEN AGIRLAŞMAZMISIN HİÇÇ BEN SENİN HAFTANA GELDİĞİMDE DÜŞÜNEMİYORUM KENDMİ ŞİMDİDEN KARNIM KOCAMANNN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNslm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz allaha sukur agarlasmaya basladim dinlenerek geciyor gunler allahim hepimize saglikla vaktinde bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin
günaydın canlarım herkes iyidir inşallah
kızlar göbüşlerinizin resimlerini koydunuz mu hiç?
koysanızda bi maşallah desek olmaz mı
oyy massallah göbisinede bebisinedeeeteyzeleri avatarımdaki bebişimizin şimdiki hali:)
CANIM BENİM BEN BİLE AGIRLAŞTIM SEN AGIRLAŞMAZMISIN HİÇÇ BEN SENİN HAFTANA GELDİĞİMDE DÜŞÜNEMİYORUM KENDMİ ŞİMDİDEN KARNIM KOCAMANNN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
aymesim canım dun işten çok gec çıktım yazamadım canım sana ama artık evdeyimm izne ayrıldımmm şükürler olsun dinlenşyorummmm bol bol dinlenicemde inşallah bebeklerimle bol bol vakit geçiricem artık
biz geldikkkkkkkkkkkkkkk
teyzeleri avatarımdaki benim uğurböceğim küçük mucizem öyküm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?