maşşşşalllahhhhh canımmmm artık erkek olmuşuz bebek değilll :)))))
canım nasılsınnnn?
Özlemcim zaman okadar çabuk geçiyorki, hani göz açıp kapayıncaya kadar derler ya hele bebek doğduktan sonra zaman daha bir hızlı geciyor çünkü bütün zamanını alıyorlar bu pofidik yaramazlar koşuşturmacadan durupta yahu bugun günlerden ne diye bakamıyorsun aaa bi bakmışsın 14 aylık olmuş. İnan doğduğu gün dün gibi aklımda. Bizimki bebeklikten çıktı artık delikalı oldu canının istediğini yapmak istiyor kedileri köpekleri mıncıklamak istiyor istedi olmayıca kafasını yerlere vuruyor beni paylıyor ceee yapıyor ama anne demiyorsıpa. Sende sağlıcakla kucağına alırsın zamanında. Allah bebeğine ve sana sağlık sıhat ve uzuuunn ömürler versin..
evet canımmm zaman suu gibi daha o gun eşime dedim ilk denememiz olmadı diye üzülüyoduk ama bak ikinciyi denedik vee ben artık 5. aya girdim bile dedim eşime neler yasıyoruz .inşlalah sağlıkla alıcagım bende bebeklerimi kucagıma canım
demek yaramaz anne demiyo yaramaz belli bakışlardan zaten ama eninde sonunda diyecek kaçısı yok para isteyeceği zamanalrda olucak bak o zaman nasıl yalvarıcak anne diyeeee:)))))))))
gunaydınnn canımm evet hafta sonuydu ama yarına alındı randevum yarın gidicem doktora merakla bekliyorum evet bulantı yönünden daha kolay geçiyo ama kasılmalarım başladı bebekler büyüdükçe zorlanıcak gibiyim 1 ay daha gelirim diyodum ama 10 gun bile gelemiycem böle giderse hayırlısı artık bakalım yarım rahim agzı için ne diyecek doktorum
slm kızlar. biz geldikkkk. hala ağrılarım var anestezi alerji yaptı ayaklarım ellerim kütük gibi oldu yazamıyorum bile şişlikten öykümde iyi çok şükür biraz sarılığımız var ama atlatıcaz inşallah. günden güne iyi oldukça sıkça gelirim şu an pek gelemiyorum. görüşürüz
Allah yardımcın olsun canım baya zor geçiyo seninki
ben hiç bişey hissetmiyorum diyebilirim
yarın öğrenicez demek bebişlerin cinsiyetlerini hadi hayırlısı bakalım
inşallah biri diğerlerinden farklıdır hem kız hem erkek vardır içlerinde
canım çok geçmiş olsun tez zamanda düzelirsin inşallah
kızlar selam bugun itibariye gebeliğim sona erdi sanırım sabah baya bir kanamam oldu hayırlsı olsun saat 4 de randevum var ne dicek bakalım
evet canım kısmetse görebilirse doktorum öğreniriz herhalde.
hayırlısı cnaım hayırlı sağlıklı evlat olsunlardaaa fark etmez inan tek dileğim sağlıkları elleri ayakları düzgün olsunda
kızlar selam bugun itibariye gebeliğim sona erdi sanırım sabah baya bir kanamam oldu hayırlsı olsun saat 4 de randevum var ne dicek bakalım
slm kızlar nasılsınız?
biz iyiyiz 7 haziranda doğdu ikizlerim çok şükür
kızım ve oğlumla evimizdeyiz şimdi,
biraz ağrılarım var iyi olunca gelirim yine kendinize iyi bakın...
slm kızlar. biz geldikkkk. hala ağrılarım var anestezi alerji yaptı ayaklarım ellerim kütük gibi oldu yazamıyorum bile şişlikten öykümde iyi çok şükür biraz sarılığımız var ama atlatıcaz inşallah. günden güne iyi oldukça sıkça gelirim şu an pek gelemiyorum. görüşürüz
arakadaŞalr bende bu gÜn test yaptım negatİf
yetercim kan testimi yaptırdın?
evet canım kan testi yaptırdım
ama malesef merkezlede konuştum onlarda kulandığın ilaçları kes dedler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?