Aman Allahım 41 kere Maşallah, çok tatlıymış Öykü Hanım. Gülücüklerini yesinler. Rabbim kızını sana ve sevdiklerine bağışlasın. Bizlere de nasip etsin İnşallahhhhhh...biz geldikkkkkkkkkkkkkkk
teyzeleri avatarımdaki benim uğurböceğim küçük mucizem öyküm
teşekür ederim darısı başınıza işallah.göbüşün de avatarındaki bebiş de çok tatlı yabangülüm..
inşallah hayırlısıyla kucağına da alırsın.
[QUOTE=casper33;13758459]biz geldikkkkkkkkkkkkkkkoyy massallah göbisinede bebisinedeee
tatlim ne tür bi usg bu?3d yada 4d dediklerinden mi yoksa normal mi?
cok net massallahhhhh
aminnnnnn aminnnnnnmasallaaaahhhhhhhhhhh Allah saglık sıhhat ve uzun omurler nasip etsin bebislere olmayan herkese nasip etsin insalllhhhhhhh
günaydın şekerler
yabanım maşallah göbişine çok güzel gözüküyo valla
canım bol bol istirahat et iyice dinlen evinde
bebişlerinde rahatlasınlar
yabangülüm kaç gram olmuş canım...maşallah benimki de bukadar o zaman biz de cuma ya da pazartesi gidicez inşallah...kafasının ortasındaki de saçları mı ne:)))))))
yabangülümm massallah canim..
gercekten cok net..haftaya bende sorayim doktora renkli usgyi boshayallersmile
arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim eşimde morfoloji bozukluluğu var 2 düşük ve 1 kimyasal gebelik geçiridim benim gibi olupta sonradan bebeğini kucağına alan varmı doktorlar eşinden dolayı bebeğin gelişmeyip ölüyor dedi çok kafam karışık hep böylemi olacak ne olur yardım edin tüpbebek bende mi yaptırsam
slm kizlar nasilsiniz
kandiliniz mubarek olsun allhim dualrimizi kabul etsin insallah
kandiliniz mübarek olsun allahım bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin olmayanlarada anne olmayı hayırlı kılsın
slm kızlar
hayırlı kandİller
rabbİm dularımızı kabul etsİn
İnŞŞŞŞ
kandiliniz mubarek olsun, hamislere saglikli hamilelik ve saglikli hayirli bebekler nasip olsun..
allahim olmayanlarada en yakin zamanda bu duyguyu tattirsin insallah...
canım bir gün sende alırsın bebişini sağlıkla kucağına.morfoloji 0 olan arkadaş bile var hamileliği devam ediyor.bizimkisi 3 tü hamileyim çok şükür.
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkese
dün kontrole gittim çok şükür bebeğim iyiymiş
170 gram kilosu 15 cmde boyu olmuş
Allahım nazarlardan saklsın
onu görmek beni o kadar mutlu ediyoki anlatamam
3lü testimizide yaptırdık inşallah temiz çıkar
1 hafta sonra çıkıcakmış sonucu telle bildiricekler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?