Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
göbüşün de avatarındaki bebiş de çok tatlı yabangülüm..
inşallah hayırlısıyla kucağına da alırsın.
teşekür ederim darısı başınıza işallah.
oyy massallah göbisinede bebisinedeee
tatlim ne tür bi usg bu?3d yada 4d dediklerinden mi yoksa normal mi?
cok net massallahhhhh
[QUOTE=casper33;13758459]biz geldikkkkkkkkkkkkkkk

teyzeleri avatarımdaki benim uğurböceğim küçük mucizem öyküm[/QUOTE]

oy oy oyyy yesinler onuuu,demek bizi korkutan seker sey bu prensesti :asigim:
kirkbin kere massallah canim,cok güzel bi bebis gercektendee
Allah anneli babali büyütmeyi nasip etsin,darisi bize insallahhh
[/QUOTE]

saol cucum renkli usg canım 2 defadır buna giriyoruz çok net normal görüyomuşuz gibi

masallaaaahhhhhhhhhhh Allah saglık sıhhat ve uzun omurler nasip etsin bebislere olmayan herkese nasip etsin insalllhhhhhhh
aminnnnnn aminnnnnn
günaydın şekerler

yabanım maşallah göbişine çok güzel gözüküyo valla

canım bol bol istirahat et iyice dinlen evinde
bebişlerinde rahatlasınlar

teşekür ederim aymesim opuyorumnanaktan

casper maşallah caım öyküne ne güzel de gülmüş meleğin....darısı bize inşallah...

özlemcim doktora gittin noldu hiçbişi yazmadın neler söledi cinsiyetleri ne....ben de ara ara baktım amam bişey yazmadın...

yabangülüm kaç gram olmuş canım...maşallah benimki de bukadar o zaman biz de cuma ya da pazartesi gidicez inşallah...kafasının ortasındaki de saçları mı ne:)))))))

yabangülüm kaç gram olmuş canım...maşallah benimki de bukadar o zaman biz de cuma ya da pazartesi gidicez inşallah...kafasının ortasındaki de saçları mı ne:)))))))

valla canım renkli usg olduğu için kaç gram filan olduğu yazmıyorama bu defa gidersem soracam doktora merak ediyorum.evet minicik ama saçları çıkmış.senin az kalmış biz diğer ayın 2 sine gidicez zaman geçmek bilmiyor ama hareketleri içimi rahatlatıyor.hareket etmeyince korkuyorum ama sonra hissediyorum.sen hissediyormusun hareketleri.:CüvCüv:

yabangülümm massallah canim..
gercekten cok net..haftaya bende sorayim doktora renkli usgyi boshayallersmile

olumunekankayizsmile sor canım tabi artık büyüdükleri için usgde tam olarak gözükmüyor.renklide tamamen herşeyini görüyorsun.benim hevesim doktoruda sevindiriyor oda 2 defadır renklide gösteriyor. hafta sonra kaynanamla gidicez belki yine renklide gösterirboshayallersmile

arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim eşimde morfoloji bozukluluğu var 2 düşük ve 1 kimyasal gebelik geçiridim benim gibi olupta sonradan bebeğini kucağına alan varmı doktorlar eşinden dolayı bebeğin gelişmeyip ölüyor dedi çok kafam karışık hep böylemi olacak ne olur yardım edin tüpbebek bende mi yaptırsam

kandiliniz mübarek olsun allahım bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin olmayanlarada anne olmayı hayırlı kılsın

slm kızlar
hayırlı kandıller
rabbım dularımızı kabul etsın
ınŞŞŞŞ

kandiliniz mubarek olsun, hamislere saglikli hamilelik ve saglikli hayirli bebekler nasip olsun..
allahim olmayanlarada en yakin zamanda bu duyguyu tattirsin insallah...

canım bir gün sende alırsın bebişini sağlıkla kucağına.morfoloji 0 olan arkadaş bile var hamileliği devam ediyor.bizimkisi 3 tü hamileyim çok şükür.

slm kizlar nasilsiniz
kandiliniz mubarek olsun allhim dualrimizi kabul etsin insallah

kandiliniz mübarek olsun allahım bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin olmayanlarada anne olmayı hayırlı kılsın

slm kızlar
hayırlı kandİller
rabbİm dularımızı kabul etsİn
İnŞŞŞŞ

kandiliniz mubarek olsun, hamislere saglikli hamilelik ve saglikli hayirli bebekler nasip olsun..
allahim olmayanlarada en yakin zamanda bu duyguyu tattirsin insallah...

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkese

dün kontrole gittim çok şükür bebeğim iyiymiş
170 gram kilosu 15 cmde boyu olmuş
Allahım nazarlardan saklsın
onu görmek beni o kadar mutlu ediyoki anlatamam
3lü testimizide yaptırdık inşallah temiz çıkar
1 hafta sonra çıkıcakmış sonucu telle bildiricekler inşallah

canım bir gün sende alırsın bebişini sağlıkla kucağına.morfoloji 0 olan arkadaş bile var hamileliği devam ediyor.bizimkisi 3 tü hamileyim çok şükür.

inş.canım ne bileyim eşimin morfolojiji bozuk olduğu içinmi düşük yapıyorum acaba dedim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin doğal yoldanmı oldu?

maşallah canım..
sonuna kadar hep böyle güzel devameder inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…