Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canım artık dinlenicem annem gelicek yanıma bakıcak biraz bana halen bulantılarım çok az olsada devam ediyo gunde bi kere çıkartıyorum belkide iyi bişeydir bu çunku bebekler çok çabuk büyürse içerde az kalıcaklar yavas yavas artsın kilolarıkii içerde çok kalabilsinler böleişte seninde gittikçe azalıyo zamanın inşalalh sonuna kadar dayanır bebeklerimiz canım
biz geldikkkkkkkkkkkkkkk

teyzeleri avatarımdaki benim uğurböceğim küçük mucizem öyküm
CANIMMMM MAŞŞALLAHHHHH ÇOKKK AMA ÇOKK TATLI MELEĞİNNN ALLAHIM uzun ömürler versin inşallahhhhhhhh

CANIM BEN YAZIYORUM AMA SEN OKUMAK İÇİN DENK GELMİYOSUN SAYFAYA SANIRIM
CİNSİ,YETLERİNİ SÖLEYEMEDİ ÇUNKU SIKIŞMIŞLAR ŞİMİDDEN BEBEKLERİM 16+4TE GİTTİM YANLIŞ HATIRLAMIYOSAM BEBEKLERİM 163/149/139 GRAMLARDI VE ARTIK EVDEYİM ÇALIŞMIYORUM BOL BOL DİNLENİYORUM BUGUNDE ÖLE RAHİMDE KASILMALARIM VAR UZANIYORUM CRİNONA JELDİ SANIRIM ONA GENE BASLADIM BUNDAN SONRA BOL BOL DİNLENİCEM DİĞER HAFTADA RENKLİ ULTRASONUM VAR ORDA MUHAKAK GÖRÜNÜR DEDİ DOKTORUM O ZAMAN KESİNLEŞİCEK YANİ

ozlemcim insallah canim allahim hayirlisiyla sona gelmeyi nasip etsin bebeklerimizi saglikla alalim kucaklarimiza insallah
aymescim masallah bebisine saglikla buyusun gobisinde

ooo maşallah kocaman olmuş.bende merak ediyorum ne kadar diye 2 hafta var dahazaman geçmek bilmiyor.işallah 3lü testiniz temiz çıkar.
inş.canım ne bileyim eşimin morfolojiji bozuk olduğu içinmi düşük yapıyorum acaba dedim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin doğal yoldanmı oldu?

amin teşekür ederim. sizinkisi 5 miş bize göre çok iyi.nasip kısmet işi işallah bi daha sefere kucağına alırsın bebişini.bizimkisi normal yolla oldu.

Son düzenleme:
aymes gozun aydin canim insallah hersey hep boyle guzel devam eder....

yabanim gobisinde profildeki resimde cok guzel allah nazarlardan saklasin..

ozlemcim insallah canim allahim hayirlisiyla sona gelmeyi nasip etsin bebeklerimizi saglikla alalim kucaklarimiza insallah
aymescim masallah bebisine saglikla buyusun gobisinde

aminnnnn canım cümlemizinki inşallah

aymescim cinsiyet hakkında bişey dedimi?

Çok şükür büyümüş canım gerçekten zaman geçmiyo
benide hep ayda bir kere çağırıyo deli oluyom
bare iki haftada bi çağırsa ne güzel olur
Sabırsızlıkla test sonucunu bekliyorum inşallah oda temiz çıkar canım
cinsiyeti öğrenemedik göstermedi kuzum bi türlü
dr baya uğraştı ama bağdaş kurmuş saklamış dedi
bidahakine inşallah belki öğrenmek için bi hafta sonra giderim yerimseniben

aymes gozun aydin canim insallah hersey hep boyle guzel devam eder....

yabanim gobisinde profildeki resimde cok guzel allah nazarlardan saklasin..

Allah razı olsun canım sağol

Güzel hamişlerrrrrrrrrrrrr güzel anneler merhabalar ........
uzun zamandır yoktum :))))) arada yok oluyorummm :) unutuldum mu ( yoksa bissürü yeni arkş gelsmişş Allah tamamına erdirsin hamişlerimiziii............

Güzel hamişlerrrrrrrrrrrrr güzel anneler merhabalar ........
uzun zamandır yoktum :))))) arada yok oluyorummm :) unutuldum mu ( yoksa bissürü yeni arkş gelsmişş Allah tamamına erdirsin hamişlerimiziii............

hoş geldin canım nasılsın?unuturmuyuz seni hiç :asigimğluşun nasıl?

oyy yabanım sefsinler göbüşünü
casper ben göremedim öyküyü kaldırdımı resmini
ay aymesimede maşallah

usg resimleriniz çok tatlı

aymesim gözün aydin canim insallah sonucta iyi cikar :Saruboceq:
massallah kocamanda olmus ufaklik

Günaydın arkadaşlar bugün inş. dolup taşar bu topik
uzun zamandır çok boş:kedi:

oyy yabanım sefsinler göbüşünü
casper ben göremedim öyküyü kaldırdımı resmini
ay aymesimede maşallah

usg resimleriniz çok tatlı

sağol canım benim allah razı olsun

aymesim gözün aydin canim insallah sonucta iyi cikar :Saruboceq:
massallah kocamanda olmus ufaklik

sağol canım ya allaha çok şükür iyiymiş bebişim
büyümüşte dimi inş. cümlemiz kucağımızdada görürüz

Dilemcim maşallah tatlım ya çok şekersin
hiçte fazla değil kilon benimde öyle ama çok yakışmış hamişlik
güzelliğine güzellik katmış

yabangülüm sağol cnm iyi çok şükür uğraşıyoruz minik canvarla fazla yoruyo ama olsun napım büyücek fırça yiye yiye :))))))))) senin minikkk nasıllll büyüyor yavaş yavaş resimde acayip güzell ya maşallahhhhhhhhhhhhh

günaydın arkadaşlar,
dilem ve yabangülü göbişler çok tatlı maşallah,benimki henüz çıkmadı önceden de kilolu ve göbişli olmadığım için hamile olduğum pek belli olmuyor sadece akşamları çıkıyor kaydirigubbakcemile3 henüz hiç kilo almadım,eşim diyor ki sen bir anda şişeceksin kaydirigubbakcemile3 çok şükür ki bebiş sağlıklı,3 temmuzda ikili testimiz var,inşallah güzel çıkar sonuçlar.
aymes senin göbişin nasıl merak ediyorum sende çekip koysana resmini :1hug:

günaydın canım bende koymak istiyorum ama
evdeki pc bozuk işyerindede kimsenin olmadığı bi günü bulmam lazım
denk getirirsem koyucam inşallah buraya bile zor giriyorum
gizli gizli ilk fırsatta koyucam ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…