evet canım artık dinlenicem annem gelicek yanıma bakıcak biraz bana halen bulantılarım çok az olsada devam ediyo gunde bi kere çıkartıyorum belkide iyi bişeydir bu çunku bebekler çok çabuk büyürse içerde az kalıcaklar yavas yavas artsın kilolarıkii içerde çok kalabilsinler böleişte seninde gittikçe azalıyo zamanın inşalalh sonuna kadar dayanır bebeklerimiz canımozlemcim allah yardimcimiz olsun hepimizin
isten cikmakla iyi yapmissin canim bol bol dinlen ben bastan beri dinleniyorum hep
drumda bol bol dinlen diyor zaten fazla ayakta kalma diyo ben sansliyim annemde kaliyorum allah razi olsun annem hic bir is yaptirmiyo cocuk gibi bakiyo bana
allahim saglikla bu gunleri gecirmemizi nasip etsin
CANIMMMM MAŞŞALLAHHHHH ÇOKKK AMA ÇOKK TATLI MELEĞİNNN ALLAHIM uzun ömürler versin inşallahhhhhhhhbiz geldikkkkkkkkkkkkkkk
teyzeleri avatarımdaki benim uğurböceğim küçük mucizem öyküm
casper maşallah caım öyküne ne güzel de gülmüş meleğin....darısı bize inşallah...
özlemcim doktora gittin noldu hiçbişi yazmadın neler söledi cinsiyetleri ne....ben de ara ara baktım amam bişey yazmadın...
ooo maşallah kocaman olmuş.bende merak ediyorum ne kadar diye 2 hafta var dahaGünaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkese
dün kontrole gittim çok şükür bebeğim iyiymiş
170 gram kilosu 15 cmde boyu olmuş
Allahım nazarlardan saklsın
onu görmek beni o kadar mutlu ediyoki anlatamam
3lü testimizide yaptırdık inşallah temiz çıkar
1 hafta sonra çıkıcakmış sonucu telle bildiricekler inşallah
inş.canım ne bileyim eşimin morfolojiji bozuk olduğu içinmi düşük yapıyorum acaba dedim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin doğal yoldanmı oldu?
aymes gozun aydin canim insallah hersey hep boyle guzel devam eder....
yabanim gobisinde profildeki resimde cok guzel allah nazarlardan saklasin..
ozlemcim insallah canim allahim hayirlisiyla sona gelmeyi nasip etsin bebeklerimizi saglikla alalim kucaklarimiza insallah
aymescim masallah bebisine saglikla buyusun gobisinde
ooo maşallah kocaman olmuş.bende merak ediyorum ne kadar diye 2 hafta var dahazaman geçmek bilmiyor.işallah 3lü testiniz temiz çıkar.
amin teşekür ederim. sizinkisi 5 miş bize göre çok iyi.nasip kısmet işi işallah bi daha sefere kucağına alırsın bebişini.bizimkisi normal yolla oldu.
aymescim cinsiyet hakkında bişey dedimi?
aymes gozun aydin canim insallah hersey hep boyle guzel devam eder....
yabanim gobisinde profildeki resimde cok guzel allah nazarlardan saklasin..
Güzel hamişlerrrrrrrrrrrrr güzel anneler merhabalar ........
uzun zamandır yoktum :))))) arada yok oluyorummm :) unutuldum mu( yoksa bissürü yeni arkş gelsmişş Allah tamamına erdirsin hamişlerimiziii............
oyy yabanım sefsinler göbüşünü
casper ben göremedim öyküyü kaldırdımı resmini
ay aymesimede maşallah
usg resimleriniz çok tatlı
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkese
dün kontrole gittim çok şükür bebeğim iyiymiş
170 gram kilosu 15 cmde boyu olmuş
Allahım nazarlardan saklsın
onu görmek beni o kadar mutlu ediyoki anlatamam
3lü testimizide yaptırdık inşallah temiz çıkar
1 hafta sonra çıkıcakmış sonucu telle bildiricekler inşallah
oyy yabanım sefsinler göbüşünü
casper ben göremedim öyküyü kaldırdımı resmini
ay aymesimede maşallah
usg resimleriniz çok tatlı
aymesim gözün aydin canim insallah sonucta iyi cikar :Saruboceq:
massallah kocamanda olmus ufaklik
günaydın arkadaşlar,
dilem ve yabangülü göbişler çok tatlı maşallah,benimki henüz çıkmadı önceden de kilolu ve göbişli olmadığım için hamile olduğum pek belli olmuyor sadece akşamları çıkıyor kaydirigubbakcemile3 henüz hiç kilo almadım,eşim diyor ki sen bir anda şişeceksin kaydirigubbakcemile3 çok şükür ki bebiş sağlıklı,3 temmuzda ikili testimiz var,inşallah güzel çıkar sonuçlar.
aymes senin göbişin nasıl merak ediyorum sende çekip koysana resmini :1hug:
SLM
senimi kircam yabanim ekliyorum resim
http://img704.imageshack.us/img704/9871/dsc03585u.jpg
http://img714.imageshack.us/img714/1682/dsc03586w.jpg
benimki biraz fazla buyuk malum ben zaten kiloluydum
olumunekankayizsmile istediğin için koydum göbişimi:CüvCüv:darısı başınıza işallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?