teşekür ederim maşallahhhhhh maşallahhhhh allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.hamilelik süper yakışmışSLM
senimi kircam yabanim ekliyorum resim
http://img704.imageshack.us/img704/9871/dsc03585u.jpg
http://img714.imageshack.us/img714/1682/dsc03586w.jpg
benimki biraz fazla buyuk malum ben zaten kiloluydum
şimdilik bizim için zaman geçmek bilmiyor bir an önce doğsada alsak kucağımıza diyoruz.işallah bizde yazarız yaramazlıkları burada:)yabangülüm sağol cnm iyi çok şükür uğraşıyoruz minik canvarla fazla yoruyo ama olsun napım büyücek fırça yiye yiye :))))))))) senin minikkk nasıllll büyüyor yavaş yavaş resimde acayip güzell ya maşallahhhhhhhhhhhhh
teşekür ederim.çıkar merak etme canım sağlıklı olsunlarda.3lü test filan prösödür temiz 2lide sorun yoksa 3lüde temiz çıkıyor.günaydın arkadaşlar,
dilem ve yabangülü göbişler çok tatlı maşallah,benimki henüz çıkmadı önceden de kilolu ve göbişli olmadığım için hamile olduğum pek belli olmuyor sadece akşamları çıkıyor kaydirigubbakcemile3 henüz hiç kilo almadım,eşim diyor ki sen bir anda şişeceksin kaydirigubbakcemile3 çok şükür ki bebiş sağlıklı,3 temmuzda ikili testimiz var,inşallah güzel çıkar sonuçlar.
aymes senin göbişin nasıl merak ediyorum sende çekip koysana resmini :1hug:
maşallah canım daha yeni gördüm nazar değmesin
sagol canim, o senin guzelligin opuyorumnanaktanDilemcim maşallah tatlım ya çok şekersin
hiçte fazla değil kilon benimde öyle ama çok yakışmış hamişlik
güzelliğine güzellik katmış
sagol canim, ben zaten kiloyla basladim o yuzden hemen cikti, uzun zamandir bekledigim icin simdi hic umruda degil gobis belli olsun daha hos :CüvCüv:günaydın arkadaşlar,
senin gobegide istiyoruz :CüvCüv:
dilem ve yabangülü göbişler çok tatlı maşallah,benimki henüz çıkmadı önceden de kilolu ve göbişli olmadığım için hamile olduğum pek belli olmuyor sadece akşamları çıkıyor kaydirigubbakcemile3 henüz hiç kilo almadım,eşim diyor ki sen bir anda şişeceksin kaydirigubbakcemile3 çok şükür ki bebiş sağlıklı,3 temmuzda ikili testimiz var,inşallah güzel çıkar sonuçlar.
aymes senin göbişin nasıl merak ediyorum sende çekip koysana resmini :1hug:
cok sagol canim, darisi bekleyen herkesin basinacanım çok tatlı bir hamile olmuşsun...
sagol yabanim, saglikla kucagimizada almak nasip olsun insallah...teşekür ederim maşallahhhhhh maşallahhhhh allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.hamilelik süper yakışmış
sagol canim, insallah sende bize guzel haberlerle donersin...kizlar nasilsiniz ben iyiyim sukur allahima
dilemcim yabanim masallah gobislerinize
yarin kontrolumuz var insallah her sey yolundadir
Ayşeçim, yabancım göbişleriniz cok güzel çıkmış hamilelik cok yakışmış. Ayşecim seninki kız gibi geliyor hadi hayırlısı
teşekür ederiz canım.dahada iyi olasın bebişlerini sağlıkla kucağınada alırsın işallah.kizlar nasilsiniz ben iyiyim sukur allahima
dilemcim yabanim masallah gobislerinize
yarin kontrolumuz var insallah her sey yolundadir
teşekür ederim benimkisi neye benziyor niye banada tahminde bulunmadınAyşeçim, yabancım göbişleriniz cok güzel çıkmış hamilelik cok yakışmış. Ayşecim seninki kız gibi geliyor hadi hayırlısı
sagol canim, o senin guzelligin opuyorumnanaktan
sagol canim, ben zaten kiloyla basladim o yuzden hemen cikti, uzun zamandir bekledigim icin simdi hic umruda degil gobis belli olsun daha hos :CüvCüv:
cok sagol canim, darisi bekleyen herkesin basina
sagol yabanim, saglikla kucagimizada almak nasip olsun insallah...
sagol canim, insallah sende bize guzel haberlerle donersin...
mersi canim, evet canim banada kiz gibi geliyo.. kiz kardesimde hamile aramizda 2hafta var ve o 14 haftalikken erkek oldugunu ogrendi, cevremden duydugum kadariyla kizlar gec ogreniliyo...neyse hayirlisi saglikli olsunda kiz erkek farketmez...
teşekür ederiz canım.dahada iyi olasın bebişlerini sağlıkla kucağınada alırsın işallah.
teşekür ederim benimkisi neye benziyor niye banada tahminde bulunmadın
amin canım aminnnnnnnnnnnn
selam kıslarrr maşşallahhhh çok yakışmış hamilelikleriniz bende son halimi çektim koyucam ama yaban gulum seninki gibi koyamıyorum koysamda çok büyük oluyo nasıl koyuyosun kıs arastırmayayım yazsana yarın koyarım artık iicene gerildim 19. haftaya girdim az sonra ikinci düzey ultrasona giricem bebeklerimin cinsiyetlerini öğrenmek istiyorum artık inşallah gösteririler yaramazlarrr
selam kıslarrr maşşallahhhh çok yakışmış hamilelikleriniz bende son halimi çektim koyucam ama yaban gulum seninki gibi koyamıyorum koysamda çok büyük oluyo nasıl koyuyosun kıs arastırmayayım yazsana yarın koyarım artık iicene gerildim 19. haftaya girdim az sonra ikinci düzey ultrasona giricem bebeklerimin cinsiyetlerini öğrenmek istiyorum artık inşallah gösteririler yaramazlarrr
Arkadaşlar 3lü testim temiz çıkmış
Allahıma binlerce şükürler olsun
çok sevindim
Yabanım ben tahminleri göbişten değil ultrason resmine bakarak yapmıştım seninki oğlan. Ben bebeğimini cinsiyetini 10 haftalıkken tahmin etmiştim de doktor gülmüştü bana nerden biliyorsun diye. Oğlan çocuklarının eli ayağı daha uzun olur kızlarınki daha kısa seninde ultrason resminde uzun görünüyor. hadi hayırlısı benimki tahmin tabi
hadi aymesim gozun aydin, darisi bana insallah...
gözün aydın canım.sağlıkla gelsin bebişin:Saruboceq:
kızlar göbüşlere maşallahhh
aymes canım gözün aydın sonucun güzel çıkmış
bizde iyiyiz allaha şükürler olsun sonlara yaklaştıkça heyacan dorukta
kızlar göbüşlere maşallahhh
aymes canım gözün aydın sonucun güzel çıkmış
bizde iyiyiz allaha şükürler olsun sonlara yaklaştıkça heyacan dorukta
slm kızlar nasılsınız ?
geçmişi pek okuyamıyorum
yeni hamişler varmı??? yada yeni gelişmeler ?
ikizler öyle yoruyo ki beni delikafaduldenuykunun ne olduğunu falan unuttum
ama Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki bebişlerimi sağlıkla gönderdi,
onlara bakınca ne uykusuzluk nede yorgunluk kalıyo zaten !...
artık fazla giremiyorum ama takipteyim kızlar kendinize ve bebişlere iyi bakın emi
maşallah canım yinede az kalmış sanırım doğuma dimi?rabbim sağlıkla bebişlerine kavuştursun.:Saruboceq:
maşallah canım yinede az kalmış sanırım doğuma dimi?rabbim sağlıkla bebişlerine kavuştursun.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?