Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
SLM

senimi kircam yabanim ekliyorum resim
http://img704.imageshack.us/img704/9871/dsc03585u.jpg

http://img714.imageshack.us/img714/1682/dsc03586w.jpg
benimki biraz fazla buyuk malum ben zaten kiloluydum
teşekür ederim maşallahhhhhh maşallahhhhh allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.hamilelik süper yakışmış
şimdilik bizim için zaman geçmek bilmiyor bir an önce doğsada alsak kucağımıza diyoruz.işallah bizde yazarız yaramazlıkları burada:)
teşekür ederim.çıkar merak etme canım sağlıklı olsunlarda.3lü test filan prösödür temiz 2lide sorun yoksa 3lüde temiz çıkıyor.
maşallah canım daha yeni gördüm nazar değmesin

teşekür ederim canım işallah sizde en kısa zamanda eklersiniz göbişlerinizi.:Saruboceq:

kizlar nasilsiniz ben iyiyim sukur allahima
dilemcim yabanim masallah gobislerinize
yarin kontrolumuz var insallah her sey yolundadir

Ayşeçim, yabancım göbişleriniz cok güzel çıkmış hamilelik cok yakışmış. Ayşecim seninki kız gibi geliyor hadi hayırlısı

Dilemcim maşallah tatlım ya çok şekersin
hiçte fazla değil kilon benimde öyle ama çok yakışmış hamişlik
güzelliğine güzellik katmış
sagol canim, o senin guzelligin opuyorumnanaktan
sagol canim, ben zaten kiloyla basladim o yuzden hemen cikti, uzun zamandir bekledigim icin simdi hic umruda degil gobis belli olsun daha hos :CüvCüv:
canım çok tatlı bir hamile olmuşsun...
cok sagol canim, darisi bekleyen herkesin basina
teşekür ederim maşallahhhhhh maşallahhhhh allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.hamilelik süper yakışmış
sagol yabanim, saglikla kucagimizada almak nasip olsun insallah...
sagol canim, insallah sende bize guzel haberlerle donersin...
Ayşeçim, yabancım göbişleriniz cok güzel çıkmış hamilelik cok yakışmış. Ayşecim seninki kız gibi geliyor hadi hayırlısı

mersi canim, evet canim banada kiz gibi geliyo.. kiz kardesimde hamile aramizda 2hafta var ve o 14 haftalikken erkek oldugunu ogrendi, cevremden duydugum kadariyla kizlar gec ogreniliyo...neyse hayirlisi saglikli olsunda kiz erkek farketmez...

teşekür ederiz canım.dahada iyi olasın bebişlerini sağlıkla kucağınada alırsın işallah.
teşekür ederim benimkisi neye benziyor niye banada tahminde bulunmadın

amin canım aminnnnnnnnnnnn

selam kıslarrr maşşallahhhh çok yakışmış hamilelikleriniz bende son halimi çektim koyucam ama yaban gulum seninki gibi koyamıyorum koysamda çok büyük oluyo nasıl koyuyosun kıs arastırmayayım yazsana yarın koyarım artık iicene gerildim 19. haftaya girdim az sonra ikinci düzey ultrasona giricem bebeklerimin cinsiyetlerini öğrenmek istiyorum artık inşallah gösteririler yaramazlarrr

teşekür ederiz canım.dahada iyi olasın bebişlerini sağlıkla kucağınada alırsın işallah.

teşekür ederim benimkisi neye benziyor niye banada tahminde bulunmadın

amin canım aminnnnnnnnnnnn

Yabanım ben tahminleri göbişten değil ultrason resmine bakarak yapmıştım seninki oğlan. Ben bebeğimini cinsiyetini 10 haftalıkken tahmin etmiştim de doktor gülmüştü bana nerden biliyorsun diye. Oğlan çocuklarının eli ayağı daha uzun olur kızlarınki daha kısa seninde ultrason resminde uzun görünüyor. hadi hayırlısı benimki tahmin tabi

Özlemci allah yardımcın olsun üçüz çocuk taşımak kolay değil ben tek olmasına ragmen 36.haftadan sonra merdiven filan çıkmakta zorlanmıştım. Sen bizim 3 katımızsın valla sık sık ayacıklarını dinlendir çok ayakta durma. İyi beslen düzenli uyu ve bol sağlıklı gıda ve temiz hava. 2 kız 1 oğlan olabilir senin bebekler benimki tahmin içimden geceni söylüyorum.

canım http://www.imageshack.us/ buraya gir en önce yapacağın şey maviyle şimdi yükle yazısı var ya onun üstünede yeniden boyutlandır resim yazısını tıkla 800x600(15 inc monitör)onu işaretle) sonra browseyi tıkla bilg.resimler çıkar istediğini işaretle, şimdi yükleyi tıkla ve bekle yeni bir sayfa açılacak.
sol tarafta linkler çıkacak doğrudan link yazan yerdekini sağ tıkla kopyala.k.kda mesaj yazılan yerdeki
tıkla yapıştır.ama linkin hepsini kopyaladıpın için sarı kutucukta bi tane http:// olduğu için şimdi 2 tane oldu birisini sil resim açık çıkar.işallah anlatabilmişimdir.yapamazsan sorabilirsin

doktor kıza benziyor dedi ama kesin bişey demedi o yüzden sordum:)hayırlısı tabikide ama insanda merak ediyor

kızlar göbüşlere maşallahhh
aymes canım gözün aydın sonucun güzel çıkmış
bizde iyiyiz allaha şükürler olsun sonlara yaklaştıkça heyacan dorukta

günaydın arkadaşlar

hadi aymesim gozun aydin, darisi bana insallah...

gözün aydın canım.sağlıkla gelsin bebişin:Saruboceq:

çok sağolun canlarım Allaha çok şükür herşey güzel gidiyor
dilemcim sıra sende inşallah senin testlerinde çok güzel çıkar

özlemden haber yok hala galiba bebişlerin cinsiyetleri belli oldumu acaba?

canım çok az kaldı heyecan dorukta olmazmı hiç
Allahım sağlıkla kucağına aldığınıda gösterir inşallah

slm kızlar nasılsınız ?
geçmişi pek okuyamıyorum
yeni hamişler varmı??? yada yeni gelişmeler ?
ikizler öyle yoruyo ki beni delikafaduldenuykunun ne olduğunu falan unuttum
ama Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki bebişlerimi sağlıkla gönderdi,
onlara bakınca ne uykusuzluk nede yorgunluk kalıyo zaten !...
artık fazla giremiyorum ama takipteyim kızlar kendinize ve bebişlere iyi bakın emi

maşallah canım yinede az kalmış sanırım doğuma dimi?rabbim sağlıkla bebişlerine kavuştursun.:Saruboceq:

maşallah canım yinede az kalmış sanırım doğuma dimi?rabbim sağlıkla bebişlerine kavuştursun.:Saruboceq:

kıııssss ben doğum yapalı 2 buçuk hafta oldu aklinialirimsmile
yalnız bişi söyleyimmi hamileliğinizin tadını çıkarın
karında durduğu gibi durmuyo bebişler doğunca kafamçokkarıştı
ama hepsinin tadı bambaşka işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…