aymes tatlım
muhakkak tansiyonunu kontrol ettir her gün
12-8 in üstündeyse dr la konuş
şimdiden şişmesi iyi değil
arkadaslar cumanız mübarek osun ben doktorun dedıgıne gore 4 haftalık hamıleyım kese ne zaman gorulur ve kesenın ıcınde bebek varmıdır kendını gosterırmı yanı bırde sız nasıl beslenıyorsunuz neler yapıyorsunuz neler yemem lazım besleyemıyecegım bebegımı dıye cok korkuyorum neler onerırsınız bana yardım edın tsk:CüvCüv:
arkadaslar cumanız mübarek osun ben doktorun dedıgıne gore 4 haftalık hamıleyım kese ne zaman gorulur ve kesenın ıcınde bebek varmıdır kendını gosterırmı yanı bırde sız nasıl beslenıyorsunuz neler yapıyorsunuz neler yemem lazım besleyemıyecegım bebegımı dıye cok korkuyorum neler onerırsınız bana yardım edın tsk:CüvCüv:
Banada ilk başlarda erkekmiş gibi geliyodu canım ama
bu süre zarfında göstermeyince acaba kızmı diyorum
kızlar geç gösterirmişya gerçi dediğin gibi sağlıklı olsunda
kız yada erkek hiç farketmez benim için
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkese
bu kısların arasına bi kaç erkek lazım dimi amakaydirigubbakcemile2
bakalım kimden gelicek o erkek haberi:kedi:
bakalım seninki ne çıkacak hayırlısı olsun.valla bizimkisine kıza benziyor dedi ama süpriz olmazsa kız çıkar.kesin bişey demeyince insanın içinde hep bir acaba kalıyor haftaya cuma günü ama kontrolümüz önede alabiliriz dayanamıyoruz artık.
Kıslar bide bişey sorucam benim ayaklarım çok fazla şişiyo
resmen ayakkabılarım olmuyo patlıycak gibi duruyo ayaklarım
daha çok erken ayak şişmesi için diyolar ama şişiyo
aranızda böyle olan varmı şimdiden
kızlar slm br pc buldum sİzlere bİr bakİm dedİm
valla kizlar cucnunda kiz benim belli olmasina daha cok var, 28temmuzda randevum, cok uzun, once istedim ama doktorum gereksiz yere bebegi rahatsiz etmeyelim rahatca buyusun dedi ama ben onu gormeden nasil durcam:sinifsinif:
aymesim bendede ayni sorun var, banada cok erken dediler ama sisiyo havalarda iyice isinmaya basladi herhalde sicaginda etkisi var, benim ellerimde sisiyo,yuzuk filan takamiyorum..benimde bas donmelerim ve bas agrilarimda oluyo napcz bilmiyorum...
aymescim öğrenmişken senide haberdar edeyim dedim.şu sıralar aklım fikrim malum pıhtılaşma olaylarıyla dolu..sürekli araştırıyorummmm..sempatiksalakcinni
hatırladığım kadarıyla kanaman olduğunda yücel bey sana önce aspirini sonrada iğneyi bıraktırmıştı.ama biz pıhtıdaşlar olaraktan rapunzelle sana,önce iğnenin sonrada aspirinin kesilmesinin mantıklı olacağı konusunda ısrar etmiştik.hatta doktora bile kızmıştık canım hatırlarsan sınırlı bilgilerimizle..guclubacismile
ama öğrendiğime göre gebelikteki kanamalarda önce aspirin kesilirmiş.çünkü aspirinin kanama yapma riski daha fazlaymış.yücel bey doğrusunu yapmış yanii..
ama anlamadığım benim kanamam varken,üstelikde pıhtılaşmam olduğunu bildikleri halde neden iğne vermediler?seninde lekelenmelerin vardı ve buna rağmen iğnelere devam etmiştin.offff kafam karman çorman tatlım..doktorumu bile değiştirebilirimmm..bilmiyorumm..bilmiyorumkismile
Günaydın arkadaşlar hayırlı haftalar herkese
Aynen canım bütün belirtilerin bendede var
eller ayaklar hep şişiyo tuzuda kestim sayılır ama hala şişiyo
bide bütün gün oturuyorumya işyerinde ayaklarımı sarkıtıyorum malum
onunda etkisi vardır tabiki e bide sıcaklar hepsi tuzu biberi oldu işte
benim dr randevum 15 temmuzda ama bu hafta sonu gitmek istiyorum
bi anlatıcam bakalım ne diycek doktor yazarım sanada canım
teşekkür ederim tatlım benimlede paylaştığın için
bende pıhtılşama sorunu yoktu zaten testler falan yapmıştık
ama yinede bu seferki tedavide iğne kullanıcaz demişti
ilk lekelenmeler başladığında seninde dediğin gibi coraspini kestirdi
tekrar devam edicekmi bak dedi benimki hiç kesilmeyince
3-4 gün sonraydı sanırım iğneyide kes dedi
ondan sonra bi süre daha devam etti sonra durdu allaha çok şükür
Sana niye iğne vermediler bende anlamadım sonuçta pıhtılaşman olduğunu biliyolar
ama bence mutlaka mantıklı bi sebebi vardır kanamayı dahada arttıracağını
düşünmüş olabilirler belki tahmin yrütüyorum sadece
kanama durursa sonra iğnelere başlarız diyemi düşündü acaba
keşke sorsaydın aklında kalmasaydı bu düşünceler hiç
şimdi seni rahatsız edicek hep
sormuştum canım ama senin durumu hatırlayınca o zaman sana neden kesmediler dedim kendi kendime..yücel bey bana kanaman var zaten.bir de sulandırcı verirsek hepten kaybederiz bebeği demişti.offf ne zor..düşün üyorum tam bir çıkmaz sokaktı benimkisi..ellerimiz kollarımız bağlanmıştı..bunda da var bir hayır elbet..doğrusunu rabbim bilir..
daha bugün CUCU'nun kız, DİLEM'in kız, AYMES'in erkek gibi geliyor demiştim kendi kendime...
hadi bakalım sağlıkla gelsinler....
merhaba canım ben de ikinci tüp denememde doktorum iğnede wedi (pırtılaşma önleyici),kanamalar başlayınca coraspirini kerti zaten ilk bebeğinde kalp atışları durdu ama benim ara ara yoğun kanamalarım oluyordu âylıkken kanamadan dolayı iğneyide kesti ,iki gün sonra kanamalarım kesildi bebeğim günüyle uyumluydu ,1 ay sonra gittiğimde bebeğim 2 günün ölmüşüydü we bir hafta geriden geliyordu.Bende pıhtılaşma sorunu waarmı bılmiyorum onun için test yapmadı doktorum ikinci denemem diye başlattı,şimdi düşünüyorumda olabilirmiş çünki bebeğim hep günüyle uyumluydu,İnşallah başına böule birşey gelmez dualarım senınle geçmiş olsunnnna.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?