Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkese

canım eskisi kadar yapmıyorum artık dahada dizginledim kendimi
bu cumartesi gidicektim iptal ettim mesela gitmiycem
temmuz 15deydi benim randevum sabredicem o güne kadar inş.
Demek 20. haftada hissediliyo iyi canım ya ben hala hissedemiyorum çünkü

canım demek prens geliyo çok sevindim
bu kızların yanına erkek lazımdı yani biri senden geldi
bakalım benden ne gelicek çok merak ediyorum

canım endişelenme Allahın izniyle bişeyi yoktur inş. bebişin
sıkma kendinide onuda bugün güzel haberler alıcaksın gör bak
benim içimden öyle geçiyor.

gunaydın annısler.....
dıger topıgmıze yazmıstım.dogum yapalı 22 gun oldu..
bıraz oglum benı korkuttu.sımdı kendını yenı yenı toparlıyor...
cok az sarılıgı kaldı.
azda olsa sızlerı okudumm.
erkek ınfertılıtesınde hep erkek bebkler vardı.
sımdı sıra kızlarda demek..
topıgı kızlar basssın bakalım..:ecrin_bebek:
aymescım bebek hareketlerı 20-21 haftadan sonra cok net bellı oluyor.
ve sureklı hareket edecek dıye bırsey yok.
easlnas dedıgı gıbı anne karnında bebk hareketlerı nasılsa yada yatzıs pozısyonlara nasılsa doguncada oyle oluyorlar.
benım oglum cok yavas hareket ederdı ve sureklıde genlestıgını hıssederdım..
suna benım sıpacık sureklı genlesıyor.aynı anne karnında hıssettıgım gıbı

bu arada mıdenız cok yanıorsa kesın saclıdır dıycem..benım oglum cok kıllıkaydirigubbakcemile3
poposunda omuzlarında bıle kıl var saclar dersen dık saclısempatiksalakcinni
anlıtycanız tam kucuk herıf.esım bıle benden cok sacık var dıyor.
dr ısrarlar reflu demıstı bende doguyunca reflumu kılmı anlıycaz demıstım.cunku 4 aydan sonra dehset mıde yanmalarım baslamıstı..
ben gıttım oglum aglıyor

rapunzelim hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim bak işte zaman böle su gibi neler yaşamıştın şimdi neler yaşıyosun değil mi?inşallah bizim sonumuz da böle olur öpüyorum kuzucuğu...

canım benim tekrar hayırlı olsun oğluşun
iyileşmesine çok sevndim sarılığıda yakında gecicektir inş.
Maşallah 22 gün olmuş bile yarı kırkı çıkmış oğluşunun
Allahın izniyle bundan sonra dahada toparlanıcaktır.
Benim normaldede reflüm vardı zaten şimdide yanmalarım devam ediyo
kıldanmı reflüdenmi olduğunu doğunca görücez artık bakalım :)

uyy harbiden artık kızlarımız olsun yaaa
duygu2008 de doğurdu çok tatlı oğluşu
rapumun oğluda pek tatlı hepsine maşallah

slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim allaha sukur sicaklar disinda hic cekilmiyo sicak havalar
gece uyuyamiyorum sicaktan birde agarlastim iyiyce hayirlisiyla atlatiriz inallah bu gunleri
rabbim hepimize bebeklerimizi saglikla kucaklamayi nasip etsin insallah
dilemcim demek oglan geliyo bu kadar kizin arasina bir oglan gerekti hayirlisiyla kucagina alirsin insallah

bizdede doğuştan sperm kanalları yoktu azospermdik transfere 2 sağlıklı embriyo kaldı tekini transfer etiler ve bugün hcg 127 çıktı inşallah sizler gibi sağlıcakla kucağıma alırım yavrumu

meraba kızlar gittik bu gün doktora şeker yüklemesi yapıldı şeker çıkmadı bende çok şükür.bebişimizde iyi ama yine cinsiyet için kesin bişey demedi:gitme: kıza benzettim diyip duruyor ya herkes öğrendi biz hala benziyorlarla kaldıkbaşka doktoramı gitsem diye düşünüyorum.3 hafta sonra kontrolümüz var o zaman söylemezse katil olurum artık

meryemcim senin bebişler büyüdükçe bana da moral oluyo valla maşallah bebişlerine...

yabangülüm yuh yani doktora çocuk nerdeyse 5 aylık olacak hala benziyo mu diyo.....bence de başka doktora git..iyi olmana da sevindim canım bebişe de maşallh...

canım güzel haberlerle gelmişsin çok şükür sevindim bebeişin iyi olmasına cinsiyet konusuna gelince bidahaki gittiğindede söylemezse o zaman bakarsın bi çaresine hemen değiştirme yeni bi doktora alışmak zor olur

slm kızlar,
yarın ikili testimiz var aynı zamanda cinsiyet tahmini yapacak doktorumuz,bakalım ne olacak tahmini?zemuszemus

rapunzel iyi olmanıza sevindim canım,zamanla her şey daha güzel olacak :1hug:

bizdede doğuştan sperm kanalları yoktu azospermdik transfere 2 sağlıklı embriyo kaldı tekini transfer etiler ve bugün hcg 127 çıktı inşallah sizler gibi sağlıcakla kucağıma alırım yavrumu

gözünaydın,sağlıkla kucağına alırsın inşallah :Saruboceq:

evet ya bu doktor hala nasıl görememiş cinsiyeti ilginç yani,3. ay sonunda bile belli oluyor en geç 4.ay sonunda öğreniliyor,istersen başka bir doktora daha git :asigim:

yabangülüm yuh yani doktora çocuk nerdeyse 5 aylık olacak hala benziyo mu diyo.....bence de başka doktora git..iyi olmana da sevindim canım bebişe de maşallh...
valla bilmiyorum kafam karıştı.başka doktora gidicemde özele gittiğim için başka hast.giriş yaptırabilmem için 12 beklemem gerekiyormuş.o yüzden bekliyorum.
valla söylemezse deliririm heralde.başka doktora cinsiyet için gitmek istiyorum sadece.

valla benimde aklımdan çok şey geçiyor göremiyormu acaba diyorum.

slm kızlar,
ikili testimizi olduk bugün ve bebeğimin cinsiyetini öğrendik,oğlumuz olacakmış:)

cok sagolun arkadaslar sag salim dogsunda gerisi hikaye....

yabanim baska doktora git eger imkanin varsa ama saglikli olsunda ama merka isteolumunekankayizsmile

balim iyiz canim seni sormali?a.s.

balım nerdesin sen merak ettim seni nasılsın?
cok sagolun arkadaslar sag salim dogsunda gerisi hikaye....

yabanim baska doktora git eger imkanin varsa ama saglikli olsunda ama merka isteolumunekankayizsmile

balim iyiz canim seni sormali?a.s.

valla canım 12 gün içinde başka kadın doğumcuya gidemiyormuşuz.paralıda 70tl civarında oluyor 3 hafta beklemek daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…