Anne adayları hamileliğinizi güle oynaya gecirin strese girmeyin. Ben cook rahat bir hamilelik gecirdim deyim yerindeyse evim yansa umurumda olmayacak bir şekildeydim Allaha şükür poifidik Deniz cok mutlu bir bebek hic huysuzluk edip anacığını üzmedi. Kuzum hala öyle güleç bir oğlan. Bunu hamilelik dönemimi rahat geçirmeme borcluyum.
Aymes sende okadar evham yapıp 15 günde bir gitme kiz doktora. Rahat bırak bebeciği zırt pırt sokma cocugu ultrasona. Bebek hareketleri en gec 20. haftadan itibaren hissedilir o yüzden endişelenmeyin.
Birde ultrasonda bebeğinizin yatış pozisyonu hareketleri dogduktan sonrada değişmiyor aynen devam ettiriyorlar çok ilginç :)
slm arkadaslar nasilsiniz.....
biz iyiz allaha sukur....
topigi kizlar basmisti o kizlara erkek lazimdi oda benden geliyo :lepi:
dun bir iki damla kan yuzunuden acile gittim allaha sukur hersey yolunda hic bi sorun yokmus ve cinsiyetimizide ogrendik buyuk ihtimal erkek, bi dahaki randevumuzda kesinlesir artik...
tunahan geliyo gamyoncuiremsu
bizde gittik hast.doktorun acil ameliyatı çıkmış muayene olamadıkyarın sabah gidiyoruz nasipse işallah.2 gündür karnım ağrıyor endişeleniyorum bi görseydim hayırlısıyla bide 2 gündür çok yavaş offf ne zormuş ya.
gunaydın annısler.....
dıger topıgmıze yazmıstım.dogum yapalı 22 gun oldu..
bıraz oglum benı korkuttu.sımdı kendını yenı yenı toparlıyor...
cok az sarılıgı kaldı.
azda olsa sızlerı okudumm.
erkek ınfertılıtesınde hep erkek bebkler vardı.
sımdı sıra kızlarda demek..
topıgı kızlar basssın bakalım..:ecrin_bebek:
aymescım bebek hareketlerı 20-21 haftadan sonra cok net bellı oluyor.
ve sureklı hareket edecek dıye bırsey yok.
easlnas dedıgı gıbı anne karnında bebk hareketlerı nasılsa yada yatzıs pozısyonlara nasılsa doguncada oyle oluyorlar.
benım oglum cok yavas hareket ederdı ve sureklıde genlestıgını hıssederdım..
suna benım sıpacık sureklı genlesıyor.aynı anne karnında hıssettıgım gıbı
bu arada mıdenız cok yanıorsa kesın saclıdır dıycem..benım oglum cok kıllıkaydirigubbakcemile3
poposunda omuzlarında bıle kıl var saclar dersen dık saclısempatiksalakcinni
anlıtycanız tam kucuk herıf.esım bıle benden cok sacık var dıyor.
dr ısrarlar reflu demıstı bende doguyunca reflumu kılmı anlıycaz demıstım.cunku 4 aydan sonra dehset mıde yanmalarım baslamıstı..
ben gıttım oglum aglıyor
bizdede doğuştan sperm kanalları yoktu azospermdik transfere 2 sağlıklı embriyo kaldı tekini transfer etiler ve bugün hcg 127 çıktı inşallah sizler gibi sağlıcakla kucağıma alırım yavrumu
meraba kızlar gittik bu gün doktora şeker yüklemesi yapıldı şeker çıkmadı bende çok şükür.bebişimizde iyi ama yine cinsiyet için kesin bişey demedi:gitme: kıza benzettim diyip duruyor ya herkes öğrendi biz hala benziyorlarla kaldıkbaşka doktoramı gitsem diye düşünüyorum.3 hafta sonra kontrolümüz var o zaman söylemezse katil olurum artık
gunaydın annısler.....
dıger topıgmıze yazmıstım.dogum yapalı 22 gun oldu..
bıraz oglum benı korkuttu.sımdı kendını yenı yenı toparlıyor...
cok az sarılıgı kaldı.
azda olsa sızlerı okudumm.
erkek ınfertılıtesınde hep erkek bebkler vardı.
sımdı sıra kızlarda demek..
topıgı kızlar basssın bakalım..:ecrin_bebek:
aymescım bebek hareketlerı 20-21 haftadan sonra cok net bellı oluyor.
ve sureklı hareket edecek dıye bırsey yok.
easlnas dedıgı gıbı anne karnında bebk hareketlerı nasılsa yada yatzıs pozısyonlara nasılsa doguncada oyle oluyorlar.
benım oglum cok yavas hareket ederdı ve sureklıde genlestıgını hıssederdım..
suna benım sıpacık sureklı genlesıyor.aynı anne karnında hıssettıgım gıbı
bu arada mıdenız cok yanıorsa kesın saclıdır dıycem..benım oglum cok kıllıkaydirigubbakcemile3
poposunda omuzlarında bıle kıl var saclar dersen dık saclısempatiksalakcinni
anlıtycanız tam kucuk herıf.esım bıle benden cok sacık var dıyor.
dr ısrarlar reflu demıstı bende doguyunca reflumu kılmı anlıycaz demıstım.cunku 4 aydan sonra dehset mıde yanmalarım baslamıstı..
ben gıttım oglum aglıyor
bizdede doğuştan sperm kanalları yoktu azospermdik transfere 2 sağlıklı embriyo kaldı tekini transfer etiler ve bugün hcg 127 çıktı inşallah sizler gibi sağlıcakla kucağıma alırım yavrumu
meraba kızlar gittik bu gün doktora şeker yüklemesi yapıldı şeker çıkmadı bende çok şükür.bebişimizde iyi ama yine cinsiyet için kesin bişey demedi:gitme: kıza benzettim diyip duruyor ya herkes öğrendi biz hala benziyorlarla kaldıkbaşka doktoramı gitsem diye düşünüyorum.3 hafta sonra kontrolümüz var o zaman söylemezse katil olurum artık
valla bilmiyorum kafam karıştı.başka doktora gidicemde özele gittiğim için başka hast.giriş yaptırabilmem için 12 beklemem gerekiyormuş.yabangülüm yuh yani doktora çocuk nerdeyse 5 aylık olacak hala benziyo mu diyo.....bence de başka doktora git..iyi olmana da sevindim canım bebişe de maşallh...
valla söylemezse deliririm heralde.başka doktora cinsiyet için gitmek istiyorum sadece.canım güzel haberlerle gelmişsin çok şükür sevindim bebeişin iyi olmasına cinsiyet konusuna gelince bidahaki gittiğindede söylemezse o zaman bakarsın bi çaresine hemen değiştirme yeni bi doktora alışmak zor olur
slm kızlar,
yarın ikili testimiz var aynı zamanda cinsiyet tahmini yapacak doktorumuz,bakalım ne olacak tahmini?zemuszemus
rapunzel iyi olmanıza sevindim canım,zamanla her şey daha güzel olacak :1hug:
gözünaydın,sağlıkla kucağına alırsın inşallah :Saruboceq:
evet ya bu doktor hala nasıl görememiş cinsiyeti ilginç yani,3. ay sonunda bile belli oluyor en geç 4.ay sonunda öğreniliyor,istersen başka bir doktora daha git :asigim:
slm kızlar,
ikili testimizi olduk bugün ve bebeğimin cinsiyetini öğrendik,oğlumuz olacakmış:)
balım nerdesin sen merak ettim seni nasılsın?nbr kızlar :))
cok sagolun arkadaslar sag salim dogsunda gerisi hikaye....
yabanim baska doktora git eger imkanin varsa ama saglikli olsunda ama merka isteolumunekankayizsmile
balim iyiz canim seni sormali?a.s.
hadi gözün aydın sağlıkla gelsin işallah.:ecrin_bebek::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?