YABAN'ım sağolasın canım göbüşünün resmini koymuşsun şimdi gördüm.
çok incesin canım arkadaşım...
Allah korusun, maşallah sübhanallah...
darısı başımız AMİN
bakalım tahminler doğru çıkıcakmı bu hafta sonu gidicem kısmetse doktora 2 hafta var randevuya ama cinsiyet için erken gidicem dayanamıyom yineyerimseniben
aymesim bende cuma günü gidicem ay ne uzun geldi bu zaman.cinsiyeti kesin öğrenecez nasipse:)kesin bişey demeyince insan acabalarda kalıyor hayırlısı işallah.
valla canim bende bugun aile doktoruma gidecem onada bi soracam....Günaydın arkadaşlar hayırlı haftalar herkese
Aynen canım bütün belirtilerin bendede var
eller ayaklar hep şişiyo tuzuda kestim sayılır ama hala şişiyo
bide bütün gün oturuyorumya işyerinde ayaklarımı sarkıtıyorum malum
onunda etkisi vardır tabiki e bide sıcaklar hepsi tuzu biberi oldu işte
benim dr randevum 15 temmuzda ama bu hafta sonu gitmek istiyorum
bi anlatıcam bakalım ne diycek doktor yazarım sanada canım
daha bugün CUCU'nun kız, DİLEM'in kız, AYMES'in erkek gibi geliyor demiştim kendi kendime...
hadi bakalım sağlıkla gelsinler....
sorma canım ya zaman hiç geçmiyo ayda 1 çağırıyo doktorlar
ama ben dayanamayıp hep 15 günde 1 farklı doktora gidiyorum valla
15 gün bu hafta sonu doluyo gidicem tekrar bakalım cinsiyeti öğrenebilcekmiyim
valla canim bende bugun aile doktoruma gidecem onada bi soracam....
evet canim once saglikla gelsinlerde bence benimki kiz , cucuda tutturdun bakalim bizm tahminlerde dogru cikacakmi olumunekankayizsmile
ya canim ben ne yapayim, en son 21haziranda gittim bi sonraki randevumda 28temmuzda, simdiden skintisi basti baska doktora gitme sansimda yok!! artik beklemek zorundayim....senağlama
sorma canım ya zaman hiç geçmiyo ayda 1 çağırıyo doktorlar
ama ben dayanamayıp hep 15 günde 1 farklı doktora gidiyorum valla
15 gün bu hafta sonu doluyo gidicem tekrar bakalım cinsiyeti öğrenebilcekmiyim
ciddimi canım ufffff arada çok zaman var ya nasıl dayanıcaksın
valla ben 2 haftadan sonra evhamlanmaya başlıyorum
evhamlanmaktansa gidip göriyim rahatlıyım diyorum
ama her defasında farklı doktora gidiyorum:kedi:
adamlar bıkmasın benden die adım başı hastane var
doğuma kadar hepsine gitsem yinede bitiremem
Allah yardımcın olsun senin gerçekten zor
canim bende daha hissetmedim gecen hafta doktorum iki uc hafta icinde baslar demisti, yani 1-2hftamiz kaldi zaten bi hissetsem o zaman daha rahat edecemdemek farklı farklı doktora gidiyorsun valla benimde aklıma geliyorda aynı şey bebeğime kıyamıyorum.canım hareketlerini hissediyormusun artık.içim rahat şimdi hiç değilse yaşadığını biliyorum.
demek farklı farklı doktora gidiyorsun valla benimde aklıma geliyorda aynı şey bebeğime kıyamıyorum.canım hareketlerini hissediyormusun artık.içim rahat şimdi hiç değilse yaşadığını biliyorum.
herhalde bende turkiyede olsam devamli giderdim, bugun aile doktoruna gittim sislikler icin uzanip ayaklari yuksekte tutmaliymisiz, birde soguk su banyosu yaptirmaliyiz bacaklara....
bide randevularin uzakligindan yakindim, stres yaptigimi soyleyince cok normal onca senedir bekledin (kucuklukten beri aile doktorumuz) ama fazla evhamda bebek için iyi degil sonra bi sinir topu dogurursun haberin olsun dedi, yani bebekleride stresli yapacaz valla bilmiyorumkismile
jinekologumda boyle daha iyi bebis biraz rahat buyusun eger bi durum olursa ben zaten burdayim gece olursa aciller var korkma dedi ama gelde anlat :1ninca:
canim bende daha hissetmedim gecen hafta doktorum iki uc hafta icinde baslar demisti, yani 1-2hftamiz kaldi zaten bi hissetsem o zaman daha rahat edecem
selam kızlar nasılsınız
bizim oğlan gece 3 te terör estirip uyumadı ıkınmaktan artık kakasını zor yapıyo
şimdide 2 buçuk saat oldu uyuyo
ben kaldım
canım erken senin için daha.ben 18 haftada hissetmeye başladım.damr gibi sağ tarafımda atıyordu.herhalde bende turkiyede olsam devamli giderdim, bugun aile doktoruna gittim sislikler icin uzanip ayaklari yuksekte tutmaliymisiz, birde soguk su banyosu yaptirmaliyiz bacaklara....
bide randevularin uzakligindan yakindim, stres yaptigimi soyleyince cok normal onca senedir bekledin (kucuklukten beri aile doktorumuz) ama fazla evhamda bebek için iyi degil sonra bi sinir topu dogurursun haberin olsun dedi, yani bebekleride stresli yapacaz valla bilmiyorumkismile
jinekologumda boyle daha iyi bebis biraz rahat buyusun eger bi durum olursa ben zaten burdayim gece olursa aciller var korkma dedi ama gelde anlat :1ninca:
canim bende daha hissetmedim gecen hafta doktorum iki uc hafta icinde baslar demisti, yani 1-2hftamiz kaldi zaten bi hissetsem o zaman daha rahat edecem
valla canım napıyım dayanamıyorum 1 ay beklemek çok zor geliyo bende her 15. gün başka doktora gidiyorum. Bern daha hareketlerini hissetmiyorum sen hissediyomusun? Benim içim hiç rahat olamıyo hep endişeli o yüzden sürekli gidip doktorun bebğin iyi demesini bekliyorum işte ozaman dünyalar benim oluyo
canım erken senin için daha.ben 18 haftada hissetmeye başladım.damr gibi sağ tarafımda atıyordu.
farkında değilsindir hissediyorsundur mutlaka.öyle çok fazla değil ama ufak bi damar atması gibi oluyor.ufaktan ufaktan tekmeliyor afacanlar.kesin 20.haftada net hissediliyormuş.bu gün bizimkisi hareket etmedi endişeleniyorum.karpuz filan yedim ama yok yine şu an bile hem yazıyorum hemde kendimi dinliyorum.:çok üzgünüm:
canım arada bi oluyo öyle ama tam anlayamıyorum
bide hergün olmuyoki bi kaçgündür yok mesela hergün olması gerekmiyomu
bak şimdi bende endişelendim
canım daha küçük seninkisi cinsiyeti belli olmaybilir.ama erkekse tahmini söyleyebilir.hayırlısı işallah.slm kızlar nasılsınız?biz iyiyiz çok şükür,cumartesi ikili testimiz var,bebişi göreceğim için çok heyecanlıyım en son 3 hafta önce görmüştüm,bakalım cinsiyette belli olacak mı meraklıyız anlayacağınız bu arada karnım göbeğim kaşınmaya başladı lierac diye bir krem var onu kullanmaya başladım.
slm arkadaslar nasilsiniz.....
biz iyiz allaha sukur....
topigi kizlar basmisti o kizlara erkek lazimdi oda benden geliyo :lepi:
dun bir iki damla kan yuzunuden acile gittim allaha sukur hersey yolunda hic bi sorun yokmus ve cinsiyetimizide ogrendik buyuk ihtimal erkek, bi dahaki randevumuzda kesinlesir artik...
tunahan geliyo gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?