Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sağol aymescim,cinsiyetimiz belli oldu,ultrasonda da her şey normal görünüyor,ikili testimizin sonucu ise perşembe günü çıkacak,inşallah sonuçlarımız da güzeldir :Saruboceq:

aymesim canım nasılsın evet döndum evimee..cisnyett belli oldumuu sizin

tekrar hoşgeldin canım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın
oğluşun alıştı artık yolculuklara maşallah miden nasıl?
benim arada bi ağrılarım oluyo ama bunada şükür
bizim cinsiyet hala belli değil canım meraktan çatlatıcak
benim bebiş beni

aymescim bu kadar gec ogrenecegine gore herhalde kizdir bu bebisbayanssulusmile

genelde öyle diyolar canım ama nedense benim içime hep erkek doğuyo gerçi erkek yada kız hiç farketmez tabiki öyle bi takıntım yok illa şu olsun diye ama içimden o geçiyo hayırlısıyla gelsinlerde cinsiyetleri hiç önemli değil yeterki sağlıklı olsun

oyle canim yeterki saglikli olsunlar daha baska ne istenirkki....
benimde icimden hep kiz geciyodu ama erkek dedi doktor gerci tamda kesin degil...

olumunekankayizsmile
aymesim canım sağolasınn miğdem şükür iyi :))
nasıl ağrıların oluyı canımolumunekankayizsmile

yaaa hala göremedimii bu drr :)) bacaklarımı kapalı bebişininnnn o yüzdenmi göremiyor ki ?
benim bebe hala ters duruyo :))) boyunda da kordon var :1ninca: dr sorun yok diyor

günaydın kızlar,
balsurat senin bebişin cinsiyeti nedir?erkek mi? bu arada ben bengusu,nickimi değiştirdim:)

aman iyi ol mide ağrısı çok zor yanmalarım var
ama onları çok umursamıyorum bazen ağrıyo işte tuhaf bi şekilde
nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum açıkçası
bebişim bağdaş kurmuş şeklinde oturuyomuş o yüzden gözükmüyo diyo
bacakları kapatıyomuş o bölgeyi kıpırdatmaya uğraştı baya ama açmadı bacaklarını
temmuz 15de tekrar randevum inşallah ozaman görür
ayrıntılı testte yapıcakmış ogün

demek hala ters duruyo seninki dr bi sorun yok dediğine göre endişelenme
bi terslik olsa söylerdi.

özlemcim altta seni gördüm hoşgeldin canım
gittinmi en son konuştuğumuzdan beri doktora
bi değişiklik varmı cinsiyetlerdebayanssulusmile

en son ben yazmışım yine açılışı ben yapıyım
gerçi kimse uğramıyo ama yinede GÜNAYDIN arkadaşlar

slm smhsmh ,
sanırım herkes tatilde olsa gerek CADIARZU aymes var sadece birde ben uğruyorum daha çok 2011 ocak anneleri topiğindeyim,bu arada ben bengusu:)
aaa nasılsın canım nasıl gidiyo satın kaç doğum ne zamana gözüküyo Allahın izniyle benim 31 marttı
38+3 te 25 aralıkta doğum yaptım cinsiyeti belli oldumu

slm canım ben iyiyim çok şükür sıcaklarla uğraşıyorum sende iyisindir inşallah nevanında dediği gibi kimse yok ben topik bekçisi olarak görev başındayım ama

aymesim canım yaa sen nasılsın

oo balsurat gelmiş maşalahh kızz azalıyo günler..
ayşecim gözünaydın bi oğluş geliyomuş aramıza :))
smhhsmhh aran nasıl bakam bebeyle ? beni sorma çok yoruyo :)) Allah sağlık versinde

aaa nasılsın canım nasıl gidiyo satın kaç doğum ne zamana gözüküyo Allahın izniyle benim 31 marttı

iyiyim canım,şimdilik iyi gidiyor ,benimde oğlum olacak cumartesi doktor amcası ve bize pipisini gösterdi kaydirigubbakcemile3 satım 8 nisan muhtemel doğum tarihi 12 ocak görünüyor,hayırlısı bakalım,ne güzel sen oğluşunu büyütmüşsün maşallah,darısı başımıza
a.s.

canım benim iyiyim valla napıyım dediğim gibi sıcaklarla uğraşıyorum o kadar sıcakki hava zor çalışıyorum valla ama bunada şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…