- Konu Sahibi mydarkheart
-
Yaşla alakası olduğunu çok düşünmüyorum.
Olgunluğa ve karaktere bağlı...
Dediğim gibi karakterlere bağlı aslında,
Mesela kafamda canlanan 24 ve 35 uyamazlar gibi, ama eğer kadın ve erkek biraz birbirlerine uyum sağlayabilirse neden olmasın.
24 deyince kıpır kıpır hayatın başında bi kız geliyo aklıma 35 deyince de açıkçası işini gücünü oturtmuş böyle daha durgun bi adam.
Siz vakit geçirirken uyumlu musunuz biraz bahsetseniz?
Erkek kadından 11 yaş büyük olursa evlilikte bir sorun olur mu?
teşekkürler.......
canım konuya hemen el atayım dedim benim yaşım 23 eşimin yaşı 34 bizim aramızda yaşla ilgili hiçbir sorun yaşamıyoruz tam tersi çok daha iyi anlaşıyoruz. erkekler geç olgunlarşır söylentiler vardır ve de çok doğrudur. kaana hiç takma ben eşimle çok iyi anlaşıyoruz zaman zaman hatası oluyor benden 11 yaş büyük adama hatası anlatıyorum yada ona akıl verebiliyorum yeri geliyor o bana aynı şekilde ama o yüzden dengeyi koruya biliyoruz en önemlisi biz biras daha çocuk kaldığımız için onlara göre bir tartışma esnasında alttan almayı biliyorlar benim çevremde çok var eşleriyle aralarında 10 yaş olan var mesela görümcemin eşiyle arasında 14 yaş var hiç anlamazsın bile (hem aramızda kalsın yaş farkı olunca bir o kadar insanın üzerine titriyorlarben yaşıyorum çevremde de görüşüyorum ) o yüzden kafana takma tatlım
bi de bi sorun daha var biz internetten tanıştık buna ne diyeceksiniz :))
bi de bi sorun daha var biz internetten tanıştık buna ne diyeceksiniz :))
Çok heyecanlıı:)
Gördünmü hiç kendisini resmini filan yani?
evet gördüm :))))))))))))))))
Beğendin herlade ki görüşceksin:))
Bi denemeye değer bence bakalım görüşünce ne hissedeceksin ama dikkatli olmak lazım
35 yaşına gelipte hala bekarsa ne ala ama ya evliyse?? bekar oldugundan iyice emin ol heyecan yaşamak isteyen bir evli olmasın.günümüzde çok görüyoruz sonrasında üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?