- Konu Sahibi mydarkheart
-
bence burada ki daha önemli sorun yaştan ziyade daha adamla hiç yüz yüze konuşmamış olman
bence hiç bi sorun olcağını sanmıyorum erkekler geç olgunlaşır bunu çok iyi biliyorum :) etrafımda çok örneği var senden ne kadar büyükse o kadar iyi bence ama 20 30 yaşa karşıyım ben tabi :) yani yaş sorun olmaz diye düşünüyorum tek sorun netten tanışma :97::97:
Ya neden herkes yaş farkına olgunluk yönüyle bakıyor? Bu erkekler geç olgunlaşır lafını tekrar ede ede adamlara olgunlaşma fırsatını kadınlar vermiyor. Ayrıca yaş farkının olgunluktan başka yönlerden de etkisi var. Hayattan beklentileriniz çok daha önemli. 20 yaşında bir kızın hayattan beklentisiyle 31 yaşında adamın beklentisi bir olur mu? 20 yaşındaki kız gezmek ister, süslenmek ister, el ele dolaşmak ister, 30 yaşını aşmış adam ise gezeceğimi gezdim artık ev almak lazım, daha fazla yaşlanmadan çocuk yapmak lazım, bunlar için para biriktirmek lazım der. Ve bu sorumlulukları o adamla birlikte üstlenmek zorunda olan 20 yaşındaki kız da hayal ettiklerini yeterince yaşayamadan olgunlaşmak zorunda kalır. Bunun neresi iyi???
24 ve 35 nasıl sizce?
kafam çok karıştıııııı(((((
bi de bi sorun daha var biz internetten tanıştık buna ne diyeceksiniz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?