Erkek kadından 11 yaş büyük olursa evlilikte sorun olurmu?

bence burada ki daha önemli sorun yaştan ziyade daha adamla hiç yüz yüze konuşmamış olman

Tadından yenmez. 11 yaş fark güzeldir. İnşallah ben de maksimum 12 yaş olmak üzere kendimden büyük biriyle beraber olurum diye dualar etmekteyim. :97:

en az 10 yaş olmalı bence :) 10 yaş altı fark saçma olur gibi geliyor bana. en az 10 en fazla 30. ben kendim için ileride evlenirsem (daha çok var yaşım 18) kendim 30 eşimin 45-50 arası olmasını isterim.. evlilik bana daha çok olgun insanların yaşayabileceği ve altından kalkabileceği bir kurum gibi geliyor. yanlış anlamasın kimse, kimseyi eleştirmek istemem ama benim fikrim bu:)) ben okulu bitirip yüksek lisans da falan da filan da işe başlamak hayat düzenini oturtmak vs bunlar zaten 30 yaşı bulur. bu şekilde de insan ister istemez olgunlaşıyor kendini tanıyor. kadın için 30 asgari olmalı; erkek için de 40 :)

bence hiç bi sorun olcağını sanmıyorum erkekler geç olgunlaşır bunu çok iyi biliyorum :) etrafımda çok örneği var senden ne kadar büyükse o kadar iyi bence ama 20 30 yaşa karşıyım ben tabi :) yani yaş sorun olmaz diye düşünüyorum tek sorun netten tanışma :97::97:

katılıyorum; ama bence 30a kadar sorun olmaz

Ya neden herkes yaş farkına olgunluk yönüyle bakıyor? Bu erkekler geç olgunlaşır lafını tekrar ede ede adamlara olgunlaşma fırsatını kadınlar vermiyor. Ayrıca yaş farkının olgunluktan başka yönlerden de etkisi var. Hayattan beklentileriniz çok daha önemli. 20 yaşında bir kızın hayattan beklentisiyle 31 yaşında adamın beklentisi bir olur mu? 20 yaşındaki kız gezmek ister, süslenmek ister, el ele dolaşmak ister, 30 yaşını aşmış adam ise gezeceğimi gezdim artık ev almak lazım, daha fazla yaşlanmadan çocuk yapmak lazım, bunlar için para biriktirmek lazım der. Ve bu sorumlulukları o adamla birlikte üstlenmek zorunda olan 20 yaşındaki kız da hayal ettiklerini yeterince yaşayamadan olgunlaşmak zorunda kalır. Bunun neresi iyi???

biz netten tanıştık. ben 22 yaşındayım o 29 olmak üzere. 2 yıldır beraberiz ve çok mutluyuz. bana çok güzel geliyor yaş farkı. öyle el ele tutuşmam, aşkım demem gibi şeyleri yok. hem olgun, hem çocuksu yanları var. bazı şeyleri aştığı için de boş geliyor ona çapkınlık gibi şeyler, sana ciddi gözle bakıyor. Hayat tecrübesi olduğu için insanları tanıyor ve "sen farklısın"ın bilincinde oluyor, değerini biliyor :) sen küçük olunca ayrı bir şefkat de duyuyor, bebeğim yavrum diye seviyor bazen :) Hayat tecrübelerinden dolayı daha çok güveniyorsun ona, ne yapacağını bilir diyorsun. ne bilim bence çok güzel :)

Yalnız tavsiyem bir an önce reele taşımanız bunu. İnternetten olmaz. Gerçek yüzünü saklamak sanal ortamda daha kolaydır.

Son düzenleme:

bu kişisine bağlı ya. benim sevgilim gezeriz dolaşırız diyor, çocuk da istemiyor. ben deeee

24 ve 35 nasıl sizce?

bana göre ideal, kendi yaşıtım erkekler hep çocuk gibi gelirdi, olgunluk arardım, yaşla olacak bir artı değer değil tabii, ellisine gelip de hala olgunluğa erişememiş insanlar vardır, ama yaş ilerledikçe artık bazı şeyleri aşmış olur mantığı vardı bende hep, yaşanmışlıkları onu daha deneyimli yapar, hani kaplumbağalara hep saygı duyarız ya, bilmem kaç yıldır yaşamışlardır, fabıllarda dahi bilge hayvan rolündedirler hep evleneceğim kişiyle aramda en az 10 yaş olmalı derdim, kısmet 7 yaşa imiş, olsun bakalım napalım, memnunum..

Valla aşkın nasıl gelceği belli olmuyor benim arkadaşımda kendinden 11 yaş büyük biriyle birlikte diğer yandan başka arkadaşım kendinden 2 yaş küçük erkekle birlikte.Önemli olan kafaların uyuşması.Ne desek boş

Söylemeyi unuttum bende internette tanıştım ama buluşmadan önce 1 yıl kadar msnden telefondan konuştum sonra buluştuk ve beraber olmaya başladık.
Ama ben 10 yaştan fazla olmasını istemezdim,erkekler 30undan sonra hemen çocuk istiyor ayrıca yaş geçtikçe olma ihtimalide zorlaşıyor doğal olarak.
Bizim aramızda 2buçuk yaş var ben 22 o 25 olcak

erkekk tabikide büyük olmalı..kadınlar çabuk çöküo yanında sizinle ilgilenmeyen çıtır bir erkekk gezdirmei hç bi kadın isteemez o yzden zekice davranıp erkenden çökmesini sağlauın :) şaka bi yana erkek yaşca büyk olursaa heraçıdan avantjj tbi çkta olmıcakkkkk

neden o kadar yaş farkı ilgi çekiyor sizce? Neyinden etkilendiniz?

Size kadın olduğunuzu hissettirdiği içinmi yoksa çocuk gibi davrandığı içinmi?

neden o kadar yaş farkı ilgi çekiyor sizce? Neyinden etkilendiniz?

Size kadın olduğunuzu hissettirdiği içinmi yoksa çocuk gibi davrandığı içinmi?

Neden sadece iyi geçinmek,kavga etmemek,sizi idare etmesi için kendinizden büyük erkek istiyorsunuzki?Yaşıtınızlada harikulade geçinebilirsiniz.
Şimdi söyleyemiyorum ama evliliği bütün olarak düşünün belli bir yaştan sonra hiçbir verimlilik alamazsınız o evlilikten.
Yinede sizin bileceğiniz iş.

Son düzenleme:
kafam çok karıştıııııı (((((

ben internetten tanışmaya çok sıcak bakmıyorum ama yeterli buluyorsan konuştuğunuz süreyi ve iyi tanıdığını düşünüyorsan illa da buluşacağım diyorsan yanına bir arkadaşını al öyle git, tek gitme. hoşuna gitmezse bir daha görüşmezsin ama çok dikkatli ol derim insan gerçek hayatta karşısına çıkanı tanıyamıyor kaldı ki internet çok daha tehlikeli bir ortam. inşallah gönlünüzce olur.. yaş konusuna gelince de bence 11 normal, bana kalırsa 15 ideal ama kişiden kişiye değişir tabii :)

bi de bi sorun daha var biz internetten tanıştık buna ne diyeceksiniz :))

aman ha canım, çok dikkatli ol ve benim daha önce açtığım konuya bir göz at derim, internetten açıkcası düzgün adam çıkmıyor, bir de daha çok gençsin, 35 yaşındaki bu adam senin toyluğundan kolayca faydalanabilir, benden sana abla tavsiyesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…