- Konu Sahibi Fatmaemirali
-
E hani yakın oturuyordunuz?Çay topluyoruz 1 hafta orda kalmak istiyorumdaha kolay olduğu için
Artık kardeşiniz kalacağı için size gerek yok.Annemler yaşlı bu yüzden yalnız bırakmak istemiyorum
Üstelik kaynana da değil ana evi.Ekmek elden su gölden, çocuklara da bakılıyor, kira fatura yok, tüm gelir cebe cukka
Bir insan bunu nasıl bırakır, değil mi ama...
Kim ne koparırsa tabii.Artık bedavadan yaşamak nasıl tatlı geliyorsa, yarıda girmiş kardeşler, adi da aileye düşkünlük.
İki konu falan yok, kendinizi kandırıyorsuniz ama biz hiç inanmadik.O konuda görümceyi savunanlar benim konumda gelini savunuyor buda garip
Yaşlı annene 2 cocuk baktirmissin hala da devam ediyorsun. Niye yalnız bırakmak istemediğiniz ve kimin kime yararı var belli. Yazık kadına.Annemler yaşlı bu yüzden yalnız bırakmak istemiyorum
Bence siz annenizin yanında kaldığınız sürede Çayların parasını da alıyorsunuz. E kardeşiniz de çay toplamak istiyor ama fırsat vermiyorsunuz. Bu yüzden kardeşiniz size dolmuşAnnemler yaşlı bu yüzden yalnız bırakmak istemiyorum
15 dk mesafe çay annelerin bahçesindeE hani yakın oturuyordunuz?
Görümceden yakınıyordu '' İyice yerleşti anasının evine, evin oğlu dışarda damat içerde. '' diye. Şaşmıştık ne bu kaynana merakı diye. Meğer o da anasının evinin içinde imiş abi dışarda kalmış, bastırmaya başlamış artık. İki başlarına ev döndürmeye mecalleri yok ama evlenmiş çoğalmışlar.Artık bedavadan yaşamak nasıl tatlı geliyorsa, yarışa girmiş kardeşler, adi da aileye düşkünlük.
Eski konunuzu niçin sildiniz? :)
Şuraya ilave edelim; bunu da okusunlar da öyle yorum yapsınlar:
Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim. Kendimi Bir konuda çaresiz hissediyorum sizlerin fikirlerini almak istedim.4 yıllık evliyim şehir dışına evlendim Bi haftalık evliyken görümcem doğum yaptı ve kayınvalidemler onunla kalmaya başladı görümcem çalışıyordu çünkü. Böyle olunca ben kayınvalideme yeni evliyken pek gitmek istemedim ev kalabalık diye.1 yıl sonra ben doğum yaptım kayınvalidem kızıyla kaldığı için bana gelemedi oğlum sünnet oldu ona bile torunuyla geldi yardıma.sonra görümcem işi bıraktı ama hala yazın köyde annesiyle kışında kendi evinde annesiyle kalıyor. Bir oturuyor yani kendi ailesiyle. Ben köye gidip kalamıyorum çünkü görümcem var kocasıyla. Kışında gidemiyorum kızlarında kalıyorlar. Her çağırdığında birlikte geliyorlar. Kendimi sanki yabancı gibi hissediyorum. Bide görümcem çok mızmız biri daha 34 yaşında ama sürekli Bi yerim ağrıyor diyip duruyor. Moralim bozuluyor onlayken. Yani pek ısınamadım başından beri. Şimdi eşimin işinden dolayı kayınvalidem ler le kalmak zorundayız ama nasıl konuşabilirim görümcemin böyle aileyle oturmasına son vermek için.
Arkadaşımın konusu o benim değil o arkadaş başka şehirde oturuyordu yazıda öyle yazıyor ben annelerle aynı şehirde oturuyorum benim konum farklı
Ee tamam annenizle evleriniz yakın olduğuna göre hadi olsun olsun 1 saatlik mesafe olsun, bir saat için mi 15 dakika uzaklıktaki annenizin evinde kalıyorsunuz?15 dk mesafe çay annelerin bahçesinde
Konu sahibi, abiniz haklı.Görümceden yakınıyordu '' İyice yerleşti anasının evine, evin oğlu dışarda damat içerde. '' diye. Şaşmıştık ne bu kaynana merakı diye. Meğer o da anasının evinin içinde imiş abi dışarda kalmış, bastırmaya başlamış artık. İki başlarına ev döndürmeye mecalleri yok ama evlenmiş çoğalmışlar.
Ya sen iyi misin o dediğin konu 3 4 ay önceki konu. Konu benimde olsa bunun hesabını vericek halim yok. Bugün kendi adımla girdim bu Kadar.silinmesin zaten.Ee tamam annenizle evleriniz yakın olduğuna göre hadi olsun olsun 1 saatlik mesafe olsun, bir saat için mi 15 dakika uzaklıktaki annenizin evinde kalıyorsunuz?
Ayrıca kullanıcı adı değişince konular silinmiyo kız, olduğu gibi duruyo. Hani böyle bi düşüncen varsa haber vereyim dedim.
Evet şimdi kendi dilimden yazdım tepki alınca bakim nolucak dedim o zaman beni savunanlar şimdi başkasını savunuyor oldu. Bişe danışacağımıza pişman ediyorsunuz. Bişe danıştım eski konunun ne önemi varNasıl farklı ya??
Bildiğin biri senin ağzından biri görümcenin ağzından yazılmış gibi. Ne ediyon bacım sosyal deney mi?
Hani az önce ısrarla arkadaşınındı şimdi benimde olsa bunun hesabını verecek halim yok diyorsun.Ya sen iyi misin o dediğin konu 3 4 ay önceki konu. Konu benimde olsa bunun hesabını vericek halim yok. Bugün kendi adımla girdim bu Kadar.silinmesin zaten.
Cok garipsiniz ailecek.Merhaba hanımlar. Bi tane erkek kardeşim var 5 sene oldu evleneli eşiyle yıldızımız hiç barışmadı neden bilmiyorum. Bende evin tek kızıyım evliyim iki çocucuğum var. Evim anneme yakın ama 5 senedir kendi annemlerle yaşıyordum şimdi kendi evimdeyim. erkek kardeşim buna bozulmuştu. Onlarda kalmak istiyorlarmış ama Ben eşimle kaldığım için kardeşim eşiyle gelemediğini söylemiş anneme . Şimdi annemlerle bir oturmak istiyor kardeşim. Benim babamda babasıyla oturmuştu bu normal bizde çok ama Evde benim odam var yazları gidiyorum eşimle kalıyorum . Çünkü anneme çok düşkünüm hep yanımda olsun istiyorum. Evlendiğimden beri 2 çocuğumu annemle büyüttüm gelinimiz doğum yaptı ben çalıştığım için annem ona gidemedi bunları mı düşünüp bana karşı doldu mu bilmiyorum.neyse şimdi benim annemlerdeki odamı kendi çocuklarının odası yapmak istiyorlar. Kardeşim anneme bizimde bir düzenimiz olucak tabiiki ablamında evi ama her ay 1 hafta kalınmaz demiş napıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?