Erkek kardeşim bencil olduğumu düşünüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Artık bedavadan yaşamak nasıl tatlı geliyorsa, yarıda girmiş kardeşler, adi da aileye düşkünlük.
Kim ne koparırsa tabii.
Bu ebeveynlik çilesi hiç mi bitmez arkadaş, doğur besle büyüt meslek sahibi et evlendir, o gitsin bir de kendi çekirdek ailesini de getirsin sana tüm yüküyle.
Normal insanlar, bir akşam yemeğine bile gidince yük olmayalım yaşlılar diye her işini yapmaya çalışır, böyle uyanıklar ise amip gibi sırtına yapışır.
Dilimi ısırıp totomu kaşıdım...

Benim görümcem sandım Ama değilmişsiniz. O zaman direkt olarak yaşayan birinden duyun. Evet o evde sizin odanızın olması veya sürekli kalmanız daha doğrusu bunlardan dolayı evin tek oğluna ve gelinine fırsat kalmaması gelinin o evi ve ailenizi sahiplenememesine neden oluyor. Allahtan benim kayınvalidem doğumumda ve sonrasında yanımdaydı. Görümcemi de severim ama art niyet olmasa bile kesinlikle sahiplenme olmuyor ve en çokta o evde doğup büyüyen kardeşe haksızlık oluyor

Annemler yaşlı bu yüzden yalnız bırakmak istemiyorum
Bence siz annenizin yanında kaldığınız sürede Çayların parasını da alıyorsunuz. E kardeşiniz de çay toplamak istiyor ama fırsat vermiyorsunuz. Bu yüzden kardeşiniz size dolmuş

Artık bedavadan yaşamak nasıl tatlı geliyorsa, yarışa girmiş kardeşler, adi da aileye düşkünlük.
Görümceden yakınıyordu '' İyice yerleşti anasının evine, evin oğlu dışarda damat içerde. '' diye. Şaşmıştık ne bu kaynana merakı diye. Meğer o da anasının evinin içinde imiş abi dışarda kalmış, bastırmaya başlamış artık. İki başlarına ev döndürmeye mecalleri yok ama evlenmiş çoğalmışlar.

Arkadaşımın konusu o benim değil o arkadaş başka şehirde oturuyordu yazıda öyle yazıyor ben annelerle aynı şehirde oturuyorum benim konum farklı

Nasıl farklı ya??
Bildiğin biri senin ağzından biri görümcenin ağzından yazılmış gibi. Ne ediyon bacım sosyal deney mi?

15 dk mesafe çay annelerin bahçesinde
Ee tamam annenizle evleriniz yakın olduğuna göre hadi olsun olsun 1 saatlik mesafe olsun, bir saat için mi 15 dakika uzaklıktaki annenizin evinde kalıyorsunuz?
Ayrıca kullanıcı adı değişince konular silinmiyo kız, olduğu gibi duruyo. Hani böyle bi düşüncen varsa haber vereyim dedim.

Konu sahibi, abiniz haklı.
Evin oğlu dışarıda damat içeride olmaz böyle aljdjahsha.

Ya sen iyi misin o dediğin konu 3 4 ay önceki konu. Konu benimde olsa bunun hesabını vericek halim yok. Bugün kendi adımla girdim bu Kadar.silinmesin zaten.

Nasıl farklı ya??
Bildiğin biri senin ağzından biri görümcenin ağzından yazılmış gibi. Ne ediyon bacım sosyal deney mi?
Evet şimdi kendi dilimden yazdım tepki alınca bakim nolucak dedim o zaman beni savunanlar şimdi başkasını savunuyor oldu. Bişe danışacağımıza pişman ediyorsunuz. Bişe danıştım eski konunun ne önemi var

Ya sen iyi misin o dediğin konu 3 4 ay önceki konu. Konu benimde olsa bunun hesabını vericek halim yok. Bugün kendi adımla girdim bu Kadar.silinmesin zaten.
Hani az önce ısrarla arkadaşınındı şimdi benimde olsa bunun hesabını verecek halim yok diyorsun.
Biz sana hesap mı ver diyoruz? Alnımızda enayi yazmıyor, bizi kandırmaya çalışma diyoruz.
Evet bencilsin, kayınvalidenin evinde görümcenin kalmasını istemeyip kendin kalmak istediğin için, annenin evinde kendin kalıp kardeşinin kalmasını istemediğin için bencilsin.
Sen kendin demişsin evin oğlu dışarıda damat içeride diye. Kocanızla bir müsaade edin de evin oğlu (kardeşin) içeri girsin.

Cok garipsiniz ailecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…