erkek kardeşim:((

Gozden kacirdiginiz bir nokta var. Kardesinizin hiç iş tecbrubesi yok. 26 yasinda, tecrubesiz bir eleman işe alinir, is öğretilir. Ancak 35ine geldiginde hala tecrubesizse "bu yasina kadar çalışmamış, demekki sorumluluk sahibi bir birey degil. Isi ogretmeye bile degmez, yarin isi birakabilir" dusuncesiyle işe almazlar.

Bundan 10 sene sonra haraca kesecek hepsini. Hele bir de bağımlılık varsa yandılar. Cam pencere iner, evi ateşe verir, çocuklarını kaçırır. Devam etsinler bakalım minik kayınçoyu beslemeye.

Bundan 10 sene sonra haraca kesecek hepsini. Hele bir de bağımlılık varsa yandılar. Cam pencere iner, evi ateşe verir, çocuklarını kaçırır. Devam etsinler bakalım minik kayınçoyu beslemeye.
Küçük kayınço ajsjdjdj küçük olan tek yeri kalmış onun, eşşek kadar herife yapılan muameleyi gördükçe çıldırıyorum

Annem kıyamıyor deyip mis gibi toptan çıkıyorsunuz.
Siz sanki kıyabiliyor musunuz?
Sakın bu olayın suçunu annenize yıkmayın.
Siz kıyın o zaman?
ben zaten elimden geldiği kadar sırtımı döndüm hep kötü ben oldum. babamın ameliyat sürecinde yumuşadım destek oldum biraz ama iyice abartmaya başladı son dönemler her hareketi batmaya başladı. burda yazılanlarda benim bazı göremediklerimi gösterdi bugün herşeyi suratına vurup desteği kestiğimi evime bu şekilde gelemeyeceğini söyledim bakalım neler olacak

Alıp karşınıza açıkça konuşacaksınız.
Ben çalışmıyorum,devir zaten geçim olarak zor. Sen para isteyince ve veremeyince üzülüyorum. Eniştenden alıyorsun ama o da eloğlu yarin öbür gün lafını etmeyeceği ne malum. Ben de isterim sana destek olayım vs ama sen kendin se hayat için mücadele etmelisin. Geçinmek kolay mi bak babamız 60 yaşında hala çalışıyor. Yaşamın bir ucundan da sen tutmalısın.
Bu minvalde bir konuşma yapmalısınız ama duygusal tonda değil net kararlı ve mesafeli tonda

Siz çalışmadığınıza göre kardeşiniz eniştesinin parasını yiyor ve bundan rahatsızlık duymuyor.Kaçak güreşmek yerine oturup güzelce konuşup bunun sürdürülebilir birşey olmadığını anlatın.Bu şekilde kardeşinize kötülük ediyorsunuz.Baba olacak yaşta adamın bu şekilde davranmasına izin vermeyin.

Benim bı tanıdığım vardı böyle. gününü gün eden, doğru düzgün bı işte çalışmayan çalışsa da parayı elinde tutmayan. Zaman geçti yaşı ilerledi.
Anne baba ölünce sokakta kaldı

araba var bende ondan. bi de yarın anneme gidicem dönüşte beni de götür diyor. 26 yaşında hayır demek daha çok zoruma gidiyor ama bilmiyorum içimden gelmiyo istemiyorum sonra da üzülüyorum
Kardeşinize sahip çıkın. Yanlış şeylere sapmasın. Belli ki yalnız ve size ihtiyacı var. Biraz daha sabredin..

Sizden aldığı paraları ne yapıyor hiç soruyor musuniz?

Adam gibi çalışsın. Acırsanız tembelliğe alıştırrısınız, zaten acınacak bir hali de yok genç güçlü 26 yaşında insan çalışmalı. Onun yaşındaki kadınlar ve erkekler çalışıyor onlar eşşek mi, onların canı yok mu?

Sanırım erkek kardeşiniz uzatmalı ergenlik yaşıyor , ya hormonal ya da yanlış yetiştirildiğinden , sizi ne kadar dinler bilmiyorum bu yaştan sonra sorumluluk almayan erkeğin ileri hayatı
Hep başkalarında yardım alma şeklinde ilerliyor ,bence bir psikoloğa gitmeli kardeşiniz,iyi ki oğlum yok

Daha önce bir yerlerde çalıştı mı ?
Kardeşinize sahip çıkın. Yanlış şeylere sapmasın. Belli ki yalnız ve size ihtiyacı var. Biraz daha sabredin..

Sizden aldığı paraları ne yapıyor hiç soruyor musuniz?
Kendisi peki çalışma isteğini dile getiriyor mu normalde? Ya da ailenizin durumu hakkında ( hasta olmaları, kiraların arttığını vs) konuştuğunuz zaman üzüldüğünü söylüyor mu ?
tabi ki söylüyor. bugün aldım konuştum sen ne kadar çabaladığımı bilmiyorsun nelerle uğraştıgımı bilmiyorsun olmuyor. sana ihtiyacım var size gelmek istedim izin vermedin en sonunda kafama sıkacam çok bunaldım kimse beni anlamıyor diyor. sanırım daha da berbat ettim herşeyi (

Canım ya hissetnmiştim belli ki bir sıkıntısı var. Toparlayana kadar kardeşinin üzerinden elini çekme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…