- 15 Şubat 2015
- 13.354
- 47.111
- 798
Gozden kacirdiginiz bir nokta var. Kardesinizin hiç iş tecbrubesi yok. 26 yasinda, tecrubesiz bir eleman işe alinir, is öğretilir. Ancak 35ine geldiginde hala tecrubesizse "bu yasina kadar çalışmamış, demekki sorumluluk sahibi bir birey degil. Isi ogretmeye bile degmez, yarin isi birakabilir" dusuncesiyle işe almazlar.aranızda bana kızan arkadaşlar var haklısınız ama zor zamanlardan geçtik biraz atlatmasını bekledik. erkek çocugu dışarıda saçma işler yapmasın arkasındayız hayatını yoluna sokacak herşey güzel olacak dedik ama artık hiç bir şekilde icraata geçmemesi beni artık pes ettirdi. artık para ve eve gelme konusunu kestim açıkça konuştum. hepinize teşekkür ederim . bakalım zaman ne gösterecek
Bundan 10 sene sonra haraca kesecek hepsini. Hele bir de bağımlılık varsa yandılar. Cam pencere iner, evi ateşe verir, çocuklarını kaçırır. Devam etsinler bakalım minik kayınçoyu beslemeye.Sorun şu ki, adama tekne kazıntısı minik kayınço gibi davranıyor bizzat konu sahibinin eşi, 26 yaşında adamın cebine harçlık koyuyor, konu sahibi zaten evladı gibi görüyormuş aralarında 10 yaş olduğu için, herkes bi değişik.
Küçük kayınço ajsjdjdj küçük olan tek yeri kalmış onun, eşşek kadar herife yapılan muameleyi gördükçe çıldırıyorumBundan 10 sene sonra haraca kesecek hepsini. Hele bir de bağımlılık varsa yandılar. Cam pencere iner, evi ateşe verir, çocuklarını kaçırır. Devam etsinler bakalım minik kayınçoyu beslemeye.
ben zaten elimden geldiği kadar sırtımı döndüm hep kötü ben oldum. babamın ameliyat sürecinde yumuşadım destek oldum biraz ama iyice abartmaya başladı son dönemler her hareketi batmaya başladı. burda yazılanlarda benim bazı göremediklerimi gösterdi bugün herşeyi suratına vurup desteği kestiğimi evime bu şekilde gelemeyeceğini söyledim bakalım neler olacakAnnem kıyamıyor deyip mis gibi toptan çıkıyorsunuz.
Siz sanki kıyabiliyor musunuz?
Sakın bu olayın suçunu annenize yıkmayın.
Siz kıyın o zaman?
Kardeşinize sahip çıkın. Yanlış şeylere sapmasın. Belli ki yalnız ve size ihtiyacı var. Biraz daha sabredin..araba var bende ondan. bi de yarın anneme gidicem dönüşte beni de götür diyor. 26 yaşında hayır demek daha çok zoruma gidiyor ama bilmiyorum içimden gelmiyo istemiyorum sonra da üzülüyorum
Sanırım erkek kardeşiniz uzatmalı ergenlik yaşıyor , ya hormonal ya da yanlış yetiştirildiğinden , sizi ne kadar dinler bilmiyorum bu yaştan sonra sorumluluk almayan erkeğin ileri hayatımerhaba kızlar. ben 7 yıllık evliyim. dünde bir konu açmıştım 26 yaşında erkek kardeşim çalışmıyor sürekli para istiyor diye. bugün de başka bi konu var hafta sonları gelip bende kalmak istiyor. evde bunaldım gel beni al diyo. ben bunu yapmak istemiyorum ama çok da vicdan yapıyorum. 60 yaşında babam çalışırken bunun evde kalması ve sürekli bunalıp bana gelmek istemesi çok sinir ediyo. çok seviyorum kardeşimi ama ne olduysa bilendim. şimdide sen evinde istemiyosun her seferinde aynı şeyi yapıyosun diyo. çok üzülüyorum ama napıcam bilmiyorum...
arkadaşlarıyla çıkıyo eksiklerini alıyorKardeşinize sahip çıkın. Yanlış şeylere sapmasın. Belli ki yalnız ve size ihtiyacı var. Biraz daha sabredin..
Sizden aldığı paraları ne yapıyor hiç soruyor musuniz?
yok hayır çalışmadıDaha önce bir yerlerde çalıştı mı ?
yok hayır çalışmadı
Daha önce bir yerlerde çalıştı mı ?
Kardeşinize sahip çıkın. Yanlış şeylere sapmasın. Belli ki yalnız ve size ihtiyacı var. Biraz daha sabredin..
Sizden aldığı paraları ne yapıyor hiç soruyor musuniz?
tabi ki söylüyor. bugün aldım konuştum sen ne kadar çabaladığımı bilmiyorsun nelerle uğraştıgımı bilmiyorsun olmuyor. sana ihtiyacım var size gelmek istedim izin vermedin en sonunda kafama sıkacam çok bunaldım kimse beni anlamıyor diyor. sanırım daha da berbat ettim herşeyiKendisi peki çalışma isteğini dile getiriyor mu normalde? Ya da ailenizin durumu hakkında ( hasta olmaları, kiraların arttığını vs) konuştuğunuz zaman üzüldüğünü söylüyor mu ?
Dediğim gibi yinede sahip çıkın. Çalışıyorsanız arada destek olabilirsiniz. Sizi ve yaptığınız iyilikleri asla unutmayacaktır..arkadaşlarıyla çıkıyo eksiklerini alıyor
Dediğim gibi yinede sahip çıkın. Çalışıyorsanız arada destek olabilirsiniz. Sizi ve yaptığınız iyilikleri asla unutmayacaktır..
desteğe ihticaı oldugunu kimsenin onu anlamadığın çabaladığını intiharı bile düşündüğünü söyledi. sanırım daha kötü yaptım herşeyiDediğim gibi yinede sahip çıkın. Çalışıyorsanız arada destek olabilirsiniz. Sizi ve yaptığınız iyilikleri asla unutmayacaktır..(
Canım ya hissetnmiştim belli ki bir sıkıntısı var. Toparlayana kadar kardeşinin üzerinden elini çekme.tabi ki söylüyor. bugün aldım konuştum sen ne kadar çabaladığımı bilmiyorsun nelerle uğraştıgımı bilmiyorsun olmuyor. sana ihtiyacım var size gelmek istedim izin vermedin en sonunda kafama sıkacam çok bunaldım kimse beni anlamıyor diyor. sanırım daha da berbat ettim herşeyi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?