- 16 Temmuz 2016
- 894
- 562
- 33
- Konu Sahibi naughtywomen
-
??tövbe yarabbim
Yargı değil yardım istedimÜvey kardeşiniz galiba? Annenizin de üvey çocuğu muhtemelen?
Anlatamadigim şeylerde var . Ama hamile halimle bana yüklenmesi benimde zoruma gidiyorKibarliga gerek yok giderken gelme demelisiniz.Aileniz cok dusuncesizler sizde fazla dusunceli olmayin.
Yargı değil yardım istedim
Anneme bakılırsa nolcak kafası napiyo ki diyor .Ailen çok anlayışsız. Özellikle annen bunu düşünmesi lazım ben ve kardeşim sınava hazırlanıyoruz. kardeşim haftanın 5 günü bizde kalıyor. Seni çok iyi anlıyorum benim evim doğal gazlı olmasına rağmen zorlanıyorum. eşimlede çok iyi anlaşıyorlar. eşim ders anlatıyor bize. Bende kayınvalidemle aynı apartmandayım Allah var bişey dediklerini duymadım yada kötü bişi hissetmedim. Şuan iyi kötü idare ediyoruz sınava kadar. ama annemle uğraşmak yoruyor çünkü her telefonda gitsin artık evine ne işi var sizde çok uzun kalıyo diye başımın etini yiyor. diyorum anne bak çok önemli bu sınav ama yok bıktırdı artık. diyeceğim o ki annende bitiyo iş.
Okul okumadı orda ki çevresi de pek tekin değil bundan dolayı burda ve gitmek istemiyor .14 yaşında erkek kardeşim var 2 gün gelmiyor bilgisayarını bırakıp. Gelip o kadar kalması garip. Hiç mi çevresi, okulu vs birşeyi yok. Yazık, üzüldüm çocuğa...
Öz kardeşim niçin öyle bi soru sorma gereği duydunuz ??Yargı falan yapmadım.. itina ile sorumu sordum çekildim..
O zaman küserse küssün. açık ve net konuşun sevişemiyoruz adam arıza çıkarıyo diyinAnneme bakılırsa nolcak kafası napiyo ki diyor .
Hamile olduğum için bakamam diyorum . Sığıntı nedir ya ??annene siyeceksin karsesinin sucu yok üzüldüm kardesinede. yazık degilmi istenmiyor sıgıntı gibi .
Onla alakası yokO zaman küserse küssün. açık ve net konuşun sevişemiyoruz adam arıza çıkarıyo diyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?