Erkek kardeşim..

Aaaa görümce gelse kalsa ve bunlar üşüse ortalığı yikarlar. Ama şimdi konu sahibini elestiriyorlar

Aaaa görümce gelse kalsa ve bunlar üşüse ortalığı yikarlar. Ama şimdi konu sahibini elestiriyorlar

Öyle bir dünya yok.

Benim eşim ailem için gelsinler, kalsınlar, niye uzun kalmıyorlar der.

İki haftadan fazla ne kendi ailemden ne de senin ailenden birini isterim.
Öyle evlilik olmaz derim.

Gerçek düşüncem de bu..

Burda bi maduriyetten çok insan kullanma sözkonusu gibi yanlız.
Yanılıyor muyum
Ailesine bişey olsa sahip çıkmak ayrı bu durum ayrı
Sırf arkadaş çevresinden uzakşaşsın diye oğlunun psikoljisi için hamile kızının sağlığını umursamayan bi anne var ortada
Oğlancı tiplerden heralde

Kardesine acikca istedigin zmn gel kal ama kisin zor oluyor bak biz soguk odada yatiyoruz sen usume diye ama hamileyim usuyorum orda felan de cnm ne blm zor ya bir yandan kardesin canin bir yandan ailenin rahatligi bilemedim yaaa hayirlisi olsun cnm kalbini kirmadan otur anlat

Ablanın tavrını haklı çıkarmaz. Bağırması, git artık evine demesi sizce uygun mu ?

Evet hamilesiniz sizin için zor bir durum, anlatamadığınız kısımlar da varmış ama,
yanlış anlamayın da ben en çok kardeşiniz için üzüldüm, tam ergenlikte bir çocuk anne baba ablaya gönderiyor gel demiyor abla zorlanıyor gitsin istiyor, yerinde olsam çok çok üzülürdüm,

anneniz ikinizin de evladı olduğunu unutmaz umarım,

bu konuda alkış gerçekten eşinize

Ya insan hamileyken yemek yapmak bile eziyet gelir inanamıyorum ya ne demek yemek yapmayınca söylenmek 2 ay yatılı misafir nedir ya hamile kadına kocası bile batıyo insana
Ver annenin tel nosunu arayıp saydırasım geldi kızını da düşün biraz elalemin annesi kızına bakmaya gider hamile diye seninki sana çocuk baktırıyor üstelik ergen sorunlu sorumsuz bi çocuk
Tavrını net koy annen sana değer vermiyo belli ki belki net olursan kıymete binersin

Annen aşırı rahatmış, doğumuna kalmış 2 ay, hala kardeşinin sende kalmasına gönlü razı... anneni ara söyle herşeyi, bu kadar düşüncesiz olunmaz ki...

Konu sahibine niye yukleniliyor anlamadim ben.
Tavrında hata olabilir ama 2 ay misafirlik de olmaz. Dolmus belli ki.
7 aylik hamile kadin evinde rahat etmek ister, 17 yas kucuk değil. Her aile yapısı ds bir degil. Sizler cok rahat ailelerde yetismis olabilirsiniz.
Ben 1 aydir ailemin evine gitmiyorum mesela. Onlarin evi de sobali. Babamin yaninda uzanamam, ben uyuyakaldiysam babam girmez odaya rahat edeyim diye.
Boyle bir mesafe var aramizda. Su durumda erkek kardesim gelip bends kalsa aylarca ben de istemem cunku yeri geliyor insanın kendi cani basina yuk oluyor.
Bir de tamamen keyfi bir durum var burda.
Ortami iyi degil nedir anlamadim ki.
Sonsuza kadar konu sahibiyle yasayamayacagina gore bir caresine bakmak zorunda ailesi
Anne korkunc derecede dusuncesiz bu arada

Mesele sobalı oda falan değil kabul edelim
Herkes oradan yürümüş ama.
Gayet yetişkin, hamile ve kendini koruması gerektiğini bilen bir kadın bunu kardeşinden rica edebilir
17 yaşında bir çocuk da bunu anlayabilecek zekadadır (normal gelişim sürecinde ise)

Evde olması göze batmış işte baya
Ben hiç hoş görmedim de bulmadım da
Ya da kardeşlik ile ilgili düşüncelerimiz farklı, bilemeyeceğim.
Üzüldüm çocuğa da.

Öz kardesinizle ayni odada yatmanizin ne sakincasi var? Bence annenizde sorun yok, kardesiniz dusuncesiz ama normal cunku o ergen. Ben de 29 haftalik hamileyim, kayinbiraderim gelse evet rahatsiz olurum ama kardesim gelse canim feda. Gerekirse atarim yere koca bir yatak, uyuruz yanyana.
Benim kardesim de ben bekarken gelip benle kaldi 2 ay zor tuttuk durmadi kendi arkadas cevresini istedi gitti, hala icimde uktedir gidicem dediginde neden biraz dsha ugrasmadim kalmasi icin diye.
Tamam anliyorum seni, sorunlu ergen bir oglanla ugrasmak kolay degil ama kardes bu ya ne bileyim candan ote olur, idare edilir bence.

Ablanın tavrını haklı çıkarmaz. Bağırması, git artık evine demesi sizce uygun mu ?
Hayır uygun değil elbette ama kız zor durumda gerçekten
Burda iş annede bitiyor hem oğlan hem kız mağdur durumda
Ama kardeşinin de ablasının hamileliğini gözardı edip yemek yapmayınca söylenmesi en hafif ifadeyle nankörlük

Bebek degil ki kardesiniz neyine bakiyorsunuz ben anlamadim hamileyseniz kardesinizin acmasini soyleyin yatagini carsafini katlasin blliki oralardaki cevresi kotu biraz uzaklasmasi gerekiyor kotu birseyler yapmamasi icin bu surecte yardimci olun kardesinize ..uzerini aciyor diye sobali odada yatmasina gerek yok o daha genc alin elektrikli battaniyelerden sobasiz odada yatsin sobali odaya siz gecin ..kayinvalidenizin de laf etmek ne haddine o senin canin kanin disariyami atacaksin cocugu zor zamaninda tabiki yardimci olacaksin kimseyi ilgilendirmez kardes bu can daha otesi var mi..

Sonuçta hamilesin ve evin sobalı.Senin söylemene gerek yok aslında annenin düşünmesi gerekir.Annene açıkça söyle yapcak bişey yok.Kırılsada hamile olduğun için sonradan hak verecektir.

[QUOTE="naughtywomen, post: 49416732, member: 77290sınırlaamadigim şeylerde var . Ama hamile halimle bana yüklenmesi benimde zoruma gidiyor[/QUOTE]
Ailenize artik evlendiginizi ayri bir hayatiniz ve sınırlarinix oldugu söyleyin benimde 19 yaşında kaynım 1 senedir ara ara ve sıklıkla bizde kalıyor defalarca esimle konustum ama annede is bitiyor

Biri ayni konuyu kadinin erkek kardesini gorumce olarak degistirip tekrar acsin bakalim kac kisi konu sahibini suclayacak.

Konu sahibi gitsin istiyor iste her evde yasanan seyi bilmeniz mumkun degil. Burada olaylar yazildigi kadar var. Belki kardesi super iyi biridir belki dedigi gibi rahatsiz edici degildir. Ama yine de gitsin istiyor hamile kadin rahat edemiyor belli, dahasi var mi...

Yemek yapmadığı zaman söylendiğini okumadım. Tabiki de söylenmemeli ablasının durumundan dolayı. Eşi rahatsız olsa olabilir ama ablanın rahatsız olması ilginç geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…