- 1 Şubat 2015
- 3.779
- 9.798
- 358
- Konu Sahibi naughtywomen
-
Aaaa görümce gelse kalsa ve bunlar üşüse ortalığı yikarlar. Ama şimdi konu sahibini elestiriyorlarBen bu konularda çok adil ve objektifimdir.
Hanginiz iki ay görümceniz gelsin kalsın ister?
Hamilesiniz ve sobalı evdesiniz üstelik?
Şimdi ama o kardeşi diyenlere diğeri de kocanızın kardeşi derim.
Hiç bir farkı yok.
Bencilliğin hiç bir çeşidini sevmem.
Kadına yok üvey kardeşin mi bilmem ne tuhaf tuhaf yargılamalar..
Evet ortada ciddi bir düşüncesizlik var.
Benim annem yılda iki kere gel diyorum bir haftadan fazla kalmam diyor.
Kp im laf edermiş, yanlış düşünürmüş diye.
Bir ton hesap yapıyor kadın.
Yani hadi küçük çocuk düşünemiyor.
Ama konu sahibinin annesine ince düşünceli olmalı.
Kimsenin lafını umursamasın tamam hamile kızının rahatını umursasın.
Aaaa görümce gelse kalsa ve bunlar üşüse ortalığı yikarlar. Ama şimdi konu sahibini elestiriyorlar
Burda bi maduriyetten çok insan kullanma sözkonusu gibi yanlız.Az önce bir haber okudum. Bir aile ölmek üzere olan, özel bakım gerektiren bir çocuğu evlat edinip hayatını kurtarmış.
Öyle insanlar da var öz kardeşini evine sığdıramayan da...
Belki bilmediğimiz şeyler var fakat tavrınız hiç hoş değil. Allah korusun ailenize birşey olsa kardeşinize sahip çıkmayacaksınız demek ki...
Ablanın tavrını haklı çıkarmaz. Bağırması, git artık evine demesi sizce uygun mu ?Burda bi maduriyetten çok insan kullanma sözkonusu gibi yanlız.
Yanılıyor muyum
Ailesine bişey olsa sahip çıkmak ayrı bu durum ayrı
Sırf arkadaş çevresinden uzakşaşsın diye oğlunun psikoljisi için hamile kızının sağlığını umursamayan bi anne var ortada
Oğlancı tiplerden heralde
Hayır uygun değil elbette ama kız zor durumda gerçektenAblanın tavrını haklı çıkarmaz. Bağırması, git artık evine demesi sizce uygun mu ?
Misafir dediğin hamile kadının evinde 2 ay kalmaz.Ayrıca kız eleştiri istememiş nasıl hallederim demiş.Kardeş de olsa hamile haliyle kimse kimseye bakmak zorunda değil.[/QUOTE. Siz kardese misafir mi diyorsunuz pes yani..kimse kimseye bakmak zorunda degil tabiki ama bu kardes ya caninin yarisi sizin kardesiniz yok galiba.
Yemek yapmadığı zaman söylendiğini okumadım. Tabiki de söylenmemeli ablasının durumundan dolayı. Eşi rahatsız olsa olabilir ama ablanın rahatsız olması ilginç geldi.Hayır uygun değil elbette ama kız zor durumda gerçekten
Burda iş annede bitiyor hem oğlan hem kız mağdur durumda
Ama kardeşinin de ablasının hamileliğini gözardı edip yemek yapmayınca söylenmesi en hafif ifadeyle nankörlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?