- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
- Konu Sahibi naughtywomen
-
haklsınız ama oda sonucta bir ergen öyle anlayabilir. 31.haftda zor zamanlardasınız son zamnlara dogru haklısınız . anneniz aynı sehirde tasınsalar keske uzaga kötü arkadas cevresi varsaHamile olduğum için bakamam diyorum . Sığıntı nedir ya ??
Yoktur ama bahane edebilirsiniz diye dedim yani en azından annem bunu çok bahane ediyo bana gitsin evine diyo belki anneniz bu konuda bari anlayış gösterir diye dedim.Onla alakası yok
Misafir dediğin hamile kadının evinde 2 ay kalmaz.Ayrıca kız eleştiri istememiş nasıl hallederim demiş.Kardeş de olsa hamile haliyle kimse kimseye bakmak zorunda değil.Ne olursa olsun evinizde misafir olan birine bakamam sana gibi laflar etmeniz doğru değil.
Annem küsüyor hemen gönder tamam kesiyorum biletini diyor . Annemle hergun konusan ben 2 aydır 1 saat konuskonuşmadıkannenle konuş
Bende öyle düşünüyorum . Kv zaten annelik yapmıyor annemle de küsersek hepten yalnız kalıcamAnnenle konuş küserse küssün.Hadi şimdi hamilesin bebek doğunca ne olacak yine aman misafir diye soğuk odada mı yatacaksın?Saçmalık resmen.
Cevresi kötüyse kötü herkes kendi çocuğundan sorumlu ilk olarak.Annen başından atmaya yer aramış resmen kendi baksın ergen oğluna.Daha neler duyacağım valla ne ilginç hayatlar var
2 ay oldu hala kardeşimi arayıp gel demiyor özledim falan diyor da ama gel lafını hic duymadım banada hiç sormuyor nasıl iyimi sana karşı sözünü dinliyor mu diye gerçekten çok zor durumdayim annem diye bisi de diyemiyorum ama git gide agirlastim. Yemek yapmazsam söylenir kardeşim. Eşim asla neden yemek yapmadin demez .Ustunu aciyosa kalin biseyler giyip öyle uyusun baska odada bebek degil ki 17 yasinda koskoca insan. Siz hamile halinizle kardes de olsa bu kadar sure bakmak zorunda degilsiniz. Annenizle konusun memleketteki arkadaslari yuzunden donmesini istemiyorsa onlar tasinlar farkli bir yere. Gerçekten annenizdir ama çok dusuncesizce davranmis
O zaman bir sure kus kalicaksiniz annenizle yapicak baska birsey yok. Agirlastiginizi herseye yetisemedinizi soyleyip yolliycaksiniz kardesinizi. Bebes dogduktan sonra herkesin yelkenler suya iner merak etmeyin. Allah yardimciniz olsun, saglikla alirsiniz insallah bebeginizi kucaginiza2 ay oldu hala kardeşimi arayıp gel demiyor özledim falan diyor da ama gel lafını hic duymadım banada hiç sormuyor nasıl iyimi sana karşı sözünü dinliyor mu diye gerçekten çok zor durumdayim annem diye bisi de diyemiyorum ama git gide agirlastim. Yemek yapmazsam söylenir kardeşim. Eşim asla neden yemek yapmadin demez .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?