- Konu Sahibi naughtywomen
-
En son ablası yemek yapmıyor diye kizmisti haklısınız...Siz anne değilsiniz belli ki...
Ben taze bir anneyim ve anneler çocuğu için değil çevreyi, dünyayı değiştirir.
Ama maddi manevi imkan yoksa, iş güç durumları müsait değilse ve her şeyi yapmanıza rağmen çocuğunuzu kötü arkadaşlıklardan kurtaramadıysanız, aynı karında taşıdığınız diğer evladınızdan destek görmek en mantıklı sonuçtur.
En basit örneği, benim ailem hiçbir zaman benimle konuşmadı konuşamazda, işime karıştırmam.
Ama ablamı aracı olarak seçip, benim yaşıma daha uygun bulduklarından orta yolu göstermek adına hep onu öne sürdüler.
Çok da iyi yaptılar, çünkü onlar ne derse ben hayır diyecek kadar asiydim.
Ama ablam, jenerasyon olarak arada denge kuruyor ve her iki tarafı da idare edebiliyordu.
17 yaşında bir delikanlı, ablasına ve eşine karşı terbiyesizliği, hakareti, maddi zararı yoksa nasıl yük olabilir, aklım almıyor.
Ne söylerseniz söyleyin, bu fikrim değişmeyecektir.
Çünkü benim için hayatta, annem babamdan önce ablam gelir...
Nelerden vazgeçtin bilemem ama sen de kimin ne yaşadığını bilemezsin . .
Herkes gelip konu sahibinin ne kadar kotu bir abla, aksine kendisinin de ne kadar mukemmel bir kardes oldugundan bahsetti mi? Eksik kalmasin lutfen, konu kapanacak cabuk olalim
Merhabalar ..
Kısaca anlatim ailem uzakta 12 mesafede oturuyor ben 2 ay önce memleketteydim dönerken annem kardeşimi götürmem için ısrar etti ben istemedim 17 yaşında ve hal hareketi düzgün olmayan bir çocuk laf dinlemez yani ..
Yok dememe rağmen yine gönderdi annem neyse dedim kalsın kaldı da 2 aydır yanimda kalıyor ben kv ile altli ustlu oturuyoruz onlarında gözüne batıyor. Ve evim sobalı kardeşim üzerini açık bırakıyor diye sobalı odada yatıyor benle esim kendi odamızda kışa girdigimizden beridir hastayım grip boğaz agrisi çekiyorum.
Annem kardeşimin orda ki çevresinden uzak kalsın diye yolladı ama ben bakamıyorum artık kendi odama elektrikli ısıtıcı aldım yinede soğuk. Birlikte yatamayız zaten. Annemler orda doğalgazlı evdeler.
15 gün sonra kardeşimin sınavı var orda sınava gircek ve gidicek bir kere gelme dedim laf arasında ben rahatsızım bakamam artık sana dedim . Bana mi bakıyorsun dedi bende sinirle yatağını serip topluyorsun sadece dedim yemeğin icmen camasirin kimin üzerinde dedim alındı biraz bağırarak söyledim.
Bunun için uzgunum ama anneme citlatiyorum bazen gelsin yeter rahat degilim diye annem küsüyor hemen .
Napicam bilmiyorum babama soylesem kardeşimin burdaki halini tavrını çok kızar ona nasıl nazikçe git artık dicem.
Bugün bile ben kendime bakamıyorum dedim çocuğum olucak ona mi bakım kendime mi yoksa sana mi dedim bisi demedi ama alındı belli .
Nolur yardım edin napabilirim bu durumda???
Herkes gelip konu sahibinin ne kadar kotu bir abla, aksine kendisinin de ne kadar mukemmel bir kardes oldugundan bahsetti mi? Eksik kalmasin lutfen, konu kapanacak cabuk olalim
Hamile oldgunu gorene kadar garipsemistim.azda kalms doguma hasta olmaman lazim annenin biraz dusunceli olmasi lazm kis gunu kardeste olsa yatili msafr zorMerhabalar ..
Kısaca anlatim ailem uzakta 12 mesafede oturuyor ben 2 ay önce memleketteydim dönerken annem kardeşimi götürmem için ısrar etti ben istemedim 17 yaşında ve hal hareketi düzgün olmayan bir çocuk laf dinlemez yani ..
Yok dememe rağmen yine gönderdi annem neyse dedim kalsın kaldı da 2 aydır yanimda kalıyor ben kv ile altli ustlu oturuyoruz onlarında gözüne batıyor. Ve evim sobalı kardeşim üzerini açık bırakıyor diye sobalı odada yatıyor benle esim kendi odamızda kışa girdigimizden beridir hastayım grip boğaz agrisi çekiyorum.
Annem kardeşimin orda ki çevresinden uzak kalsın diye yolladı ama ben bakamıyorum artık kendi odama elektrikli ısıtıcı aldım yinede soğuk. Birlikte yatamayız zaten. Annemler orda doğalgazlı evdeler.
15 gün sonra kardeşimin sınavı var orda sınava gircek ve gidicek bir kere gelme dedim laf arasında ben rahatsızım bakamam artık sana dedim . Bana mi bakıyorsun dedi bende sinirle yatağını serip topluyorsun sadece dedim yemeğin icmen camasirin kimin üzerinde dedim alındı biraz bağırarak söyledim.
Bunun için uzgunum ama anneme citlatiyorum bazen gelsin yeter rahat degilim diye annem küsüyor hemen .
Napicam bilmiyorum babama soylesem kardeşimin burdaki halini tavrını çok kızar ona nasıl nazikçe git artık dicem.
Bugün bile ben kendime bakamıyorum dedim çocuğum olucak ona mi bakım kendime mi yoksa sana mi dedim bisi demedi ama alındı belli .
Nolur yardım edin napabilirim bu durumda???
Az önce bir haber okudum. Bir aile ölmek üzere olan, özel bakım gerektiren bir çocuğu evlat edinip hayatını kurtarmış.
Öyle insanlar da var öz kardeşini evine sığdıramayan da...
Belki bilmediğimiz şeyler var fakat tavrınız hiç hoş değil. Allah korusun ailenize birşey olsa kardeşinize sahip çıkmayacaksınız demek ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?