- 24 Haziran 2011
- 23.555
- 49.197
- 798
- Konu Sahibi naughtywomen
-
Mesele sobalı oda falan değil kabul edelim
Herkes oradan yürümüş ama.
Gayet yetişkin, hamile ve kendini koruması gerektiğini bilen bir kadın bunu kardeşinden rica edebilir
17 yaşında bir çocuk da bunu anlayabilecek zekadadır (normal gelişim sürecinde ise)
Evde olması göze batmış işte baya
Ben hiç hoş görmedim de bulmadım da
Ya da kardeşlik ile ilgili düşüncelerimiz farklı, bilemeyeceğim.
Üzüldüm çocuğa da.
Senin ablalik hikayelerini dinlemek icin acilmadi bu konu. Konu sahibi rahatsiz ne yapsam diyor. Gelip burda ego tatmini yapmaya calismayin bana cevap da yazmayin polemik istemiyorum.Ben bu tarz yorumlarda bulunmam hiç .açıp bakabilirsin mesajlarıma. Cok sinirlenirsem çıkarım sayfadan .ama konu cansa susmam arkadaşım . Şuursuzluk bu..Bİz kardeşimle çok ağır imtihanlardan geçtik ..ama koymadik kapiya .yada cekmedik elimizi ustunden ..ablaysan fedakar olacaksın net .
Ben bu tarz yorumlarda bulunmam hiç .açıp bakabilirsin mesajlarıma. Cok sinirlenirsem çıkarım sayfadan .ama konu cansa susmam arkadaşım . Şuursuzluk bu..Bİz kardeşimle çok ağır imtihanlardan geçtik ..ama koymadik kapiya .yada cekmedik elimizi ustunden ..ablaysan fedakar olacaksın net .
Polemik istemiyorsan beni kiskirtmayacaksin. edebinle az ötede takılacak bana bulasmayacaksın . Hangi cesaretle çocuğunu azarlar gibi konuşuyorsun benimle ? Konu sahibi konuyu açarken seni de avukat tayin etmedi herhalde ? Seviyene inecek yerlerim agiriyo o yüzden uzatmayacağım.Senin ablalik hikayelerini dinlemek icin acilmadi bu konu. Konu sahibi rahatsiz ne yapsam diyor. Gelip burda ego tatmini yapmaya calismayin bana cevap da yazmayin polemik istemiyorum.
Kısmen haklısın . Anne baba sorumsuz ..gelip hamile kızlarına destek olabilirler. Çocuk ortam degistirecekse ve bu yükü abla yuklenecekse anne baba da aralıklarla gelip ziyaret etmeli arada çocuğunu almalı farklı yerlere götürmeliNeden zorunda mı?
Abla olmak ister misin diye soran olmuş mu?
Siz karıştırmışsınız anne baba ise fedakar olacaksın nettir o.
Bile isteye dünyaya bir canlı getirirsin ve hayırlı ya da hayırsız onun sorumluluğunu bir ömür
üstlenmek zorundasındır.
Ama konu sahibinin annesinin tavrı ortada.
Ablalık böyle bir zorunluluğu getirmez.
Kısmen haklısın . Anne baba sorumsuz ..gelip hamile kızlarına destek olabilirler. Çocuk ortam degistirecekse ve bu yükü abla yuklenecekse anne baba da aralıklarla gelip ziyaret etmeli arada çocuğunu almalı farklı yerlere götürmeli
Bence bilmiyorsun durumu .ben az çok tahmin edebiliyorum .anne baba da Çaresiz kalmış olabilir .Kısmen değil tamamen haklıyım bence :)
Neyse Allah konu sahibinin annesine ince düşünce, merhamet versin.
Böyle kendi rahatı için evladını huzursuz eden annelere pek şaşırıyorum doğrusu..
oldu canim ne demek yemek yapmazsam soylenir otursun kendi yapsin yemegi o kardesin.2 ay oldu hala kardeşimi arayıp gel demiyor özledim falan diyor da ama gel lafını hic duymadım banada hiç sormuyor nasıl iyimi sana karşı sözünü dinliyor mu diye gerçekten çok zor durumdayim annem diye bisi de diyemiyorum ama git gide agirlastim. Yemek yapmazsam söylenir kardeşim. Eşim asla neden yemek yapmadin demez .
Bence bilmiyorsun durumu .ben az çok tahmin edebiliyorum .anne baba da Çaresiz kalmış olabilir .
Çocuğunu düşünen anne abladan fedakarlık bekliyor ama fedakarlık edip neden yaşadığı yeri değiştirmiyor?Bence bilmiyorsun durumu .ben az çok tahmin edebiliyorum .anne baba da Çaresiz kalmış olabilir .
Bu konu çok uzar gider ama şunu söyleyeyim :ya aile bulunduğu yerden ayrilamiyorsa, sebepleri varsa ?yer değişikliği için maddi durum da önemli . Öyle bir iki saatlik mesafe çözmez o işi .çok uzak olmalı . Hadi gittin uzaklara ..maddi yönünü napacak sin? Ne yiyip ne içeceksin ? Ama diğer söylediklerine kısmen katılıyorum. Abla bu canını atamaz ama kendi canını da tehlikeye atamazÇocuğunu düşünen anne abladan fedakarlık bekliyor ama fedakarlık edip neden yaşadığı yeri değiştirmiyor?
Bu annelik değil kimsede Abbasi babası hayatta ve doğalgazlı evdeyken, kendi sobalı evinde ve 32 haftalık hamileyken soğuk oda da yatıp kardeşine bakmak zorunda değil.
Niye kız/erkek evlat evlendirilir bir düşünmek lazım?
Neden ama? Abladan fedakarlık bekleniyor. Oğullarından daha önemli ne olabilir ki?Bu konu çok uzar gider ama şunu söyleyeyim :ya aile bulunduğu yerden ayrilamiyorsa, sebepleri varsa ?yer değişikliği için maddi durum da önemli . Öyle bir iki saatlik mesafe çözmez o işi .çok uzak olmalı . Hadi gittin uzaklara ..maddi yönünü napacak sin? Ne yiyip ne içeceksin ? Ama diğer söylediklerine kısmen katılıyorum. Abla bu canını atamaz ama kendi canını da tehlikeye atamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?