Ay abisinin gülü abini mi korudun sen ?Sen konuş. Abim otelde çalışıyor kadinin tekiyle gezmiş tozmuş eğlenmiş. Sonrada ayrilmis. Kadın kuzenine bizim sulaleyi aratmis ta herkes küfür edip kapatmis. En son rahmetli babami aradı o sirada ben vardim orda ben bi anda heyecanlandı rahatsiz olduğu için telefonu aldim adamla konuştum abimi öldürecekmiş değil öldürmek kilina zarar gelirse sana öyle şeyler yaparim ki hergün bu lanete nerden bulaştım diye kendine beddua edersin sana tek birşey diyorum bir daha ne ailemi nede abimi ararsan bak senin hayatin nasil kararıyor gör sen delisiysen ben senden daha deliyim dedim kapattim bir dahada aramadı adam. Bazilarina gözü kara gidecen ki giderim de yani
O zaman korkmuyo şimdi niye korkmuşErkek kardesim 2009da liseden mezun oldu 90 dogumlu. Kardesim o zamanlar bir çocukla çok uğraşmış . Zorbalık yapmış . Çocuk efendi çalışkan bir tipmiş. Çocuğa resmen zehir etmiş sınıfı yani .
Çocuk yaklaşık 1 aydır kardesime mesaj atıyor . Hesaplaşacağız senle diye . Bana yaptıklarının bedelini ödeyeceksin diyor. Sonra şaka şaka buluşup konuşalım diyor. Ortak arkadaşlardan fellik fellik evin adresini ve kardesimin iş yerinin adresini arıyor ama kimse vermiyor .
Kardesimde bende ürktük . Çocuk o zamanlar cılız tıfıl biriymiş ama şimdi heybetli kaslı biri .
Çocukla ben mi konussam. Kardesim hic cevap bile vermiyor . Yalan yok, kardesim korkuyor bende tedirgin oldum.
Ne yapsak şaşırdım ? Bu işi tatlılıkla halletmek istiyorum
Şimdi de o eğlensin bence sıkıntı yokErkek kardeşim şöyle diyor ; O zamanlar düşünememiştim diyor. Eğleniyordum diyor .
Sen konuş. Abim otelde çalışıyor kadinin tekiyle gezmiş tozmuş eğlenmiş. Sonrada ayrilmis. Kadın kuzenine bizim sulaleyi aratmis ta herkes küfür edip kapatmis. En son rahmetli babami aradı o sirada ben vardim orda ben bi anda heyecanlandı rahatsiz olduğu için telefonu aldim adamla konuştum abimi öldürecekmiş değil öldürmek kilina zarar gelirse sana öyle şeyler yaparim ki hergün bu lanete nerden bulaştım diye kendine beddua edersin sana tek birşey diyorum bir daha ne ailemi nede abimi ararsan bak senin hayatin nasil kararıyor gör sen delisiysen ben senden daha deliyim dedim kapattim bir dahada aramadı adam. Bazilarina gözü kara gidecen ki giderim de yani
Zorbalik yaparken korkmuyordu da simdi mi korkuyor? O zamandan bu zamana biraz olsun adamlığı insanligi öğrendiyse cikar karsisina neymis mesele hallederler.Erkek kardesim 2009da liseden mezun oldu 90 dogumlu. Kardesim o zamanlar bir çocukla çok uğraşmış . Zorbalık yapmış . Çocuk efendi çalışkan bir tipmiş. Çocuğa resmen zehir etmiş sınıfı yani .
Çocuk yaklaşık 1 aydır kardesime mesaj atıyor . Hesaplaşacağız senle diye . Bana yaptıklarının bedelini ödeyeceksin diyor. Sonra şaka şaka buluşup konuşalım diyor. Ortak arkadaşlardan fellik fellik evin adresini ve kardesimin iş yerinin adresini arıyor ama kimse vermiyor .
Kardesimde bende ürktük . Çocuk o zamanlar cılız tıfıl biriymiş ama şimdi heybetli kaslı biri .
Çocukla ben mi konussam. Kardesim hic cevap bile vermiyor . Yalan yok, kardesim korkuyor bende tedirgin oldum.
Ne yapsak şaşırdım ? Bu işi tatlılıkla halletmek istiyorum
Evet uzerinden 10 yil gecmis ama cocukda nasil bir etki biraktiysa artik ve lisede yaomis bunu yani ilkokul degil ki cocuktu bilmezdi diyeceksin kardesin gayette bilincli yapmis ve simdi cezasini cekiyor...belki de cocugu herkesin icinde rencide etti surekli...kardesin surekli kacamaz cocukla iletisime gecip icten bir sekilde ozur dilesinBizim sıpada suç . O konuda haklısınız ama 10 yıl geçmiş üstünden . İlk kez böyle bir şeyle karşı karşıya kaldım .
Kiza mi ne oldu devam ediyor bir erkekten öbür erkeğin koynuna girmeye abimi takinti yapmaktan birakti. Ayrıca kiz değil 38 yaşında kadin cahil değil.hi merak etme abimle gerekeni babam konuştu ben değil.Ay abisinin gülü abini mi korudun sen ?
Kıza ne oldu peki ?
Öldürmek abartı onu kabul ediyorum
Ama orda da kızın hakkı varmış deseydin ki sonra da abime kızdım neden kıza böyle yaptın diye o zaman gözü kara derdim
Ciksin karsisina eglensinler yineErkek kardeşim şöyle diyor ; O zamanlar düşünememiştim diyor. Eğleniyordum diyor .
Merak etme ben yaşamam çünkü kendini bilen insanım. Öyle iki gün görüştüğüm insanla birşey yapmam ki zaten evliyim. Basit insana öyle cümleler az bile neyse sen asıl konuya dön.Insallah benzer şeyleri yaşamazsınız.
Ne kolay değil mi bir başka kadin için "gezilmis,tozulmuş,eglenilmis kadın" sıfatlarini siralamak.
Bu jadar sıkıntı yani sizce sadece satasmakla oldu.Kardesim bu kisiye zorbalık yapınca bu kisinin tum özgüveni dagılmıs . İş bulamıyor asosyal iletişim bozukluğu kızlarla iletişimide sıkıntılı . Sadece dövüş sporu yapıyormuş yıllardır.
Hayatında tum olumsuzlukların sorumlusu olarak kardesımı goruyormus
O zaman cocuk cok hakli, kardesin azcik eglenecek diye cocugun butun hayatini mahfetmjs nerdeyseKardesim bu kisiye zorbalık yapınca bu kisinin tum özgüveni dagılmıs . İş bulamıyor asosyal iletişim bozukluğu kızlarla iletişimide sıkıntılı . Sadece dövüş sporu yapıyormuş yıllardır.
Hayatında tum olumsuzlukların sorumlusu olarak kardesımı goruyormus
Öyle manyaklar var dayak yine iyi. İstanbuldaydı galiba İntikam için bir erkeği bi grup erkek gelinlik giydirip sırayla tecavüz etmişlerdi. Sonra da görüntüleri ile tehdit ediyorlarmış. Adam da delirip akıl hastahanesine yatınca ablasına anlatmıştı her şeyi. Ablası da polise.Bi görüşsün bakalım ne olacak... en fazla dayak atar öldürecek değil ya... o da haklı çocuğa okulu zindan etmiştir
Baban da herhalde ne halt yiyorsan dikkatli ye gibi bir konuşma yapmış ki rahatlıkla gidip resmi bağ olmadan hamile bırakmış kızın birini.Gerçi onda da kızın suçu vardır.Abini kafeslemek için planlı yapmıştır hamileliği.Kiza mi ne oldu devam ediyor bir erkekten öbür erkeğin koynuna girmeye abimi takinti yapmaktan birakti. Ayrıca kiz değil 38 yaşında kadin cahil değil.hi merak etme abimle gerekeni babam konuştu ben değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?