Erkek kardesimden intikam isteyen arkadası

Ay abisinin gülü abini mi korudun sen ?
Kıza ne oldu peki ?
Öldürmek abartı onu kabul ediyorum
Ama orda da kızın hakkı varmış deseydin ki sonra da abime kızdım neden kıza böyle yaptın diye o zaman gözü kara derdim

O zaman korkmuyo şimdi niye korkmuş
Kim bilir neler yaşattıo çocuga ki intikam peşine düşmüş sonuna kadar da haklı
İnş yüzleşirlerde onunda içi rahatlar

Ve şunu da söyleyeyim benim kardeşim lise hayatı boyunca arkadaşları tarafından hep zorbalık gördü psikolojik olarak kendisine okul yetkilileriyle görüşmeyi teklif ettik kabul etmedi
Şimdi ise ilçe il hatta bazen ülke dereceleri olan matematik birincisi olan kardeşim üniversite okumaktan vazgeçtiğini söylüyor şimdilik bölümün önemli olmadığını istediğini okuyabileceğini söyledik ama çocuk elimizden kaydı gitti zirveden dine düşürdü kendini
Bakın zorbalık nasıl etkiliyor hayatları ki benim kardeşime yapılan sadece sözlüydü

Insallah benzer şeyleri yaşamazsınız.

Ne kolay değil mi bir başka kadin için "gezilmis,tozulmuş,eglenilmis kadın" sıfatlarini siralamak.

Zorbalik yaparken korkmuyordu da simdi mi korkuyor? O zamandan bu zamana biraz olsun adamlığı insanligi öğrendiyse cikar karsisina neymis mesele hallederler.

Bizim sıpada suç . O konuda haklısınız ama 10 yıl geçmiş üstünden . İlk kez böyle bir şeyle karşı karşıya kaldım .
Evet uzerinden 10 yil gecmis ama cocukda nasil bir etki biraktiysa artik ve lisede yaomis bunu yani ilkokul degil ki cocuktu bilmezdi diyeceksin kardesin gayette bilincli yapmis ve simdi cezasini cekiyor...belki de cocugu herkesin icinde rencide etti surekli...kardesin surekli kacamaz cocukla iletisime gecip icten bir sekilde ozur dilesin

Kiza mi ne oldu devam ediyor bir erkekten öbür erkeğin koynuna girmeye abimi takinti yapmaktan birakti. Ayrıca kiz değil 38 yaşında kadin cahil değil.hi merak etme abimle gerekeni babam konuştu ben değil.

Insallah benzer şeyleri yaşamazsınız.

Ne kolay değil mi bir başka kadin için "gezilmis,tozulmuş,eglenilmis kadın" sıfatlarini siralamak.
Merak etme ben yaşamam çünkü kendini bilen insanım. Öyle iki gün görüştüğüm insanla birşey yapmam ki zaten evliyim. Basit insana öyle cümleler az bile neyse sen asıl konuya dön.

Bu jadar sıkıntı yani sizce sadece satasmakla oldu.
Ben böyle düşünmüyorum
Acaba neler yaptı anlatmalı size

O zaman cocuk cok hakli, kardesin azcik eglenecek diye cocugun butun hayatini mahfetmjs nerdeyse

Küçükken birinin eğlencesi, ötekinin psikolojik travması olabiliyor. Sen unutursun ama o kişi ömür boyu o travmanın sonuçlarını yaşıyor. Asla da unutulmuyor. Çocuk belli ki yüzleşmek istiyor, hayatına devam etmek istiyor. Kin tutarak sürekli yanında taşımak istemiyor kötü anıları. Ben intikam alacağını düşünmüyorum.

Bi görüşsün bakalım ne olacak... en fazla dayak atar öldürecek değil ya... o da haklı çocuğa okulu zindan etmiştir
Öyle manyaklar var dayak yine iyi. İstanbuldaydı galiba İntikam için bir erkeği bi grup erkek gelinlik giydirip sırayla tecavüz etmişlerdi. Sonra da görüntüleri ile tehdit ediyorlarmış. Adam da delirip akıl hastahanesine yatınca ablasına anlatmıştı her şeyi. Ablası da polise.

Küçükken gerekli terbiyeyi vermiyorsunuz zorba çocuk oluyorlar milletin çocuğunun psikolojisini bozuyorlar sonra da düşünemedim egleniyordum vs vs. Kardeşinizden eğlenecek diye başka bir çocuk zarar görmüş. Tabi ki kardeşinizin peşine düşecek. Ayrıca koca adam kendi halletsin kendi pisliğini. Çocuk gibi gelip sizden yardım falan mı istiyor hayret bir sry

Yok artik yaw.29 yasinda adam.simdi mi intikam alacak daha neler.ahahha bu o zorbaliklardan dolayi mi kas yapti acaba?ulkeye kasli bir adam kazandirmis kardesiniz ne guzel.
Saka bir yana konu garip.30 una gelmis adam lisenin intikamini mi alacak?ruh hastasiysa bilemem tabi

Kardeşin lise de eşkiyalık yapmadan önce düşünseymiş bunları.eden bulur demiş atalarımız ki bence de bulmalı atalarımıza katılıyorum

Kiza mi ne oldu devam ediyor bir erkekten öbür erkeğin koynuna girmeye abimi takinti yapmaktan birakti. Ayrıca kiz değil 38 yaşında kadin cahil değil.hi merak etme abimle gerekeni babam konuştu ben değil.
Baban da herhalde ne halt yiyorsan dikkatli ye gibi bir konuşma yapmış ki rahatlıkla gidip resmi bağ olmadan hamile bırakmış kızın birini.Gerçi onda da kızın suçu vardır.Abini kafeslemek için planlı yapmıştır hamileliği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…