Erkek Kardeşimin bebeği oldu, usul nedir?

2 yasına kadar almıs :)
ama bedenı ve mevsımı tutacak mı bılmıyorum acıkcası:)

Hmm olsun en azından tek beden almadığı iyi olmuş..
Bu arada tebrik ederim ilk yeğen mi bilmiyorum ama çok seviliyorlar.. Allah sağlıklı ömürler versin..

Diğer konu da yorum yapamadım hiç anlamıyorum kime nerde ne takılır

Bebeğe yarım altın , annesine de anne bebek kolyesi alırdım sizin yerinizde olsam
İlk gördüğümde de verirdim
Mevlütte uzaktan gelen akrabalar vs verir hediyesini genelde

Kız bebek ise güzel bir elbise, erkek ise pantolon gömlek güzel bir takım. Aldığınız Kıyafetin üzerinede yarım altını takarsınız. Aldığınız kıyafet en az 1 yaş için olsun, çünkü kendileri birçok kıyafet almıştır hediye de çok gelir. 1 yaşından sonra tekrar kıyafet ihtiyacı oluyor. Ailenizin yeni üyesi hayırlı olsun.

Benim cok kalabalik bir cevrem yok
Hayatımda bebek görmeye bile hiç gtmedim
Diğer ihtiyaclarını aldık zaten
Ben sadece gelinimiz acısından bakınca
Halasi da bunu mu takmıs desin istemedim ve bıraya danıstım

Bizimkiler 2 yasına kadar 4 valiz kıyafet almıs
Kıyafet hamilelik sürecinde ben de cok aldım

bence ceyrek altin ilk gordugunde
mevlidinde de ceyrek altin tak
tek sefer de tam takmaktan iyi gibi
biz gorumcenn cocuguna ceyrek takmistik

ben başta yarım yeter demiştim

ama sonra kardeşle beraber çalışmayı ve arabaya katkıyı vs okuyunca tam altın alsan da olur diyorum

hatta gerekirse iki yarın alıp eşinle ayrı ayrı da takabilirsiniz

şimdi herkesin hayata bakışı maddi gücü farklı ama bebek ABD de doğdu ve bu kişiler türkiyede yaşıyorsa alım güçleri iyi demektir bu

sizden gelecek altının yarım ya da küçük olması alım açısından bir şey değiştirmez ama halası da bunu mu almış denilecek bir ortam var gibi

tam altın alın maddi olarak çok sıkıntı olmayacaksa

ilk görünce de takın

mevlüt kim bilir ne zaman olur

Sanirim ben yarim altin takar bide tonla kiyafet ve oyuncak alirdim

Bebek mevludu olayini bilmiyorum hic brce gordugunuz an takin altini

bende ceyrek tak dıyecektım yarım takıyorsan ne ala halası :)

Allah analı babalı büyütsün.
Maddi durumun el veriyorsa yarım altın iyi olur. 1 ay sonra gideceksen gördüğün zaman tak.
Mevlütte de kıyafet falan alırsın.

alt üst takım işini görmez
gelinimiz 5 valiz kıyafet almıs bebeğe :)
ahh kuzum senin gezenti kardeşinin hatun doğurdu mu bide
maşallah.. ondan zaten Türkiy' de doğurmasını bekleyemezdik

Allah analı babalı büyütsün neyse
yarım altın iyidir canım görür görmez tak bencede

dimi ama evet doğurdu
minik çok şeker valla canlı bağlandık :)
amin tesekkur ederız ben de oyle yapıcam sanırım

hayırlı olsun.
takıyı mevlütte takın. yarım altın gayet münasip durumunuz iyiyse. ilk gördüğünüzde tulum vs hediye edebilirsiniz ama takı mevlütte uygun olur. yani bizde böyle

hayırlı olsun.
takıyı mevlütte takın. yarım altın gayet münasip durumunuz iyiyse. ilk gördüğünüzde tulum vs hediye edebilirsiniz ama takı mevlütte uygun olur. yani bizde böyle
bazısı da mevlütte yabancılar takar sen ılk gorunce tak demiş:)
iyice karıstı kafam

Inan en en en degisik yenge bende var. Ben hala oldugumda yarim altin taktim. Ama deli paralar verip ayiciklar aldim boyundan buyuk. Kıyafetler aldim. Adi yazili battaniyeler yaptirdim ahh neler neler aldim. Birsuru elbiseler aldim hicbirini giydirmedi. Zevksiz biri. Elbise giydirir altina renkli atlet giydirir kollari elbiseden gözükür sen gonlunden kopani, elinden geleni ver. Hayirli olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…