2 yasına kadar almıs :)
ama bedenı ve mevsımı tutacak mı bılmıyorum acıkcası:)
Benim cok kalabalik bir cevrem yokBu kadar yakın akrabalıklarda usul erkan düşünmemek lazım bence. Bebek senin yeğenin canın ne ihtiyacı olsa elinden geldiğince yaparsın zaten. İlk görüşte takılacak altın sembolik bi şey yarım az filan olmaz. Ben yeğenim doğduğunda bebek arabasını aldım ilk gördüğümde de çeyrek taktım galiba ama takmasam da ayıp demezlerdi
Bizimkiler 2 yasına kadar 4 valiz kıyafet almısKız bebek ise güzel bir elbise, erkek ise pantolon gömlek güzel bir takım. Aldığınız Kıyafetin üzerinede yarım altını takarsınız. Aldığınız kıyafet en az 1 yaş için olsun, çünkü kendileri birçok kıyafet almıştır hediye de çok gelir. 1 yaşından sonra tekrar kıyafet ihtiyacı oluyor. Ailenizin yeni üyesi hayırlı olsun.
Kafam iyice karıştı konuyu acınca:)bence ceyrek altin ilk gordugunde
mevlidinde de ceyrek altin tak
tek sefer de tam takmaktan iyi gibi
tam takcaksan yarim altin gordugundeKafam iyice karıştı konuyu acınca:)
ahh kuzum senin gezenti kardeşinin hatun doğurdu mu bidealt üst takım işini görmez
gelinimiz 5 valiz kıyafet almıs bebeğe :)
dimi amaahh kuzum senin gezenti kardeşinin hatun doğurdu mu bide
maşallah.. ondan zaten Türkiy' de doğurmasını bekleyemezdik
Allah analı babalı büyütsün neyse
yarım altın iyidir canım görür görmez tak bencede
:)bende ceyrek tak dıyecektım yarım takıyorsan ne ala halası :)
hayırlı olsun.Kızlar merhaba,
Erkek kardeşimin bebeği oldu bugün.
Hala oldum yani.
Hediye olarak ne takmalıyım bu tarz seylerden pek anlamam.
Yarım altın taksam çok mu az olur?
Annemler künye takacaklar onu ben alamam.
Ve bebeği ilk gördüğümde mi takmalıyım , yoksa bebek mevlüdünü mü beklemeliyim .
Bebeğimiz yurt dışında dünyaya geldi, bir ay sonra göreceğim ilk kez.
Takıyı mevlütte takacaksam ilk gördüğümde hediye ile mi gitmeliyim.
Bana yardımcı olur musunuz
bazısı da mevlütte yabancılar takar sen ılk gorunce tak demiş:)hayırlı olsun.
takıyı mevlütte takın. yarım altın gayet münasip durumunuz iyiyse. ilk gördüğünüzde tulum vs hediye edebilirsiniz ama takı mevlütte uygun olur. yani bizde böyle
cnm içinden nasıl geliyorsa öyle yap :) herkes farklı düşünür farkı yapar demekkibazısı da mevlütte yabancılar takar sen ılk gorunce tak demiş:)
iyice karıstı kafam
Inan en en en degisik yenge bende var. Ben hala oldugumda yarim altin taktim. Ama deli paralar verip ayiciklar aldim boyundan buyuk. Kıyafetler aldim. Adi yazili battaniyeler yaptirdim ahh neler neler aldim. Birsuru elbiseler aldim hicbirini giydirmedi. Zevksiz biri. Elbise giydirir altina renkli atlet giydirir kollari elbiseden gözüküraranız guzelse evet harcarsın
ben gelinimizi sened ebir kere ance annemlerde den gelırsek gorurum
zaten doğuma yurt dısına gitti
2 aydır orda
gittiğinden beri sürakli aradım yazdım
hatun bir kere olsun ne arar ne sorar
bizimki değişik bir hatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?