mesafeleri 3 senedir yıkamadımBence yengenize de bişey alın, Ve bebek kadar onu da sorun. Doğum yapıldığında loğusalıktan kadınlar çok duygusal oluyor. Ve tüm ilgi bebeğe gittiği için tükeniyorlar. Bence bir hediye ve ilginizle hem yeğeninizi daha sık görebilirsiniz. Hem de mesafeleri yıkarsınız belki
İstisnaları tenzih ediyorum tabi ama maalesef gelin görümce arasında bu tip mesafeler oluyor.ben de hamılelıgını öğrenınce hep aldım birseyler
kardesımle bırlıkte calıısyoruz zaten aramız ıyı ama gelinimizle soguguz cok fazla
ne o benı arar ne de ben onu aramam
kendımı hala gibi değil de el gibi hissediyorum acıkcası
çok isterdım farklı olsun durum ama malesef böyle
evet malesefİstisnaları tenzih ediyorum tabi ama maalesef gelin görümce arasında bu tip mesafeler oluyor.
annesi 4 valiz kıyafet ve eşya almıs yurt dısından . ben de aldım bu tarz seyler hamıleleıgındeBen hala olsam durumuna göre altın alır bir de güzel bir hediye paketi yapardım. Ayakkabı, kıyafet, oyuncak, bakım ürünleri... Sonuçta o çocuk büyüyecek. Her zaman bunlara ihtiyacı olacak. Darısı başıma.
tesekkur edıyorumBen yeğenime yarım altın takmistim
Gelinimize lohusa seti almıştım
Ve yeğenime hastane çıkışı seti almıştım
Birde ziyarete gelenler yesin diye bolca pasta meşrubat almıştım
bu da değişik bşr fikirmiş tesekkurler:)Yarım altın takacak gücünüz varsa bence iki çeyrek alın birini ilk gördüğünüzde birini de mevlütte takın
kıyafet olarak dolu sey aldım hamılelıgı boyunca zaten.Ben hala olsam yeğenime bohca hazirlardim sanirim... girmemisin yegeni olmus misali:) 5-6 kiyafet filan kıyafet alirdim. Farkli aylar ici. Ayakkabi sapka filan. Ve en onemlisi hikaye kitabi... bir de çeyrek takardim ben. Yarim da olir sizin maddi gucunuz ile alakali. Mevlutten once ilk gördüğümde veriridim
İnşallah hepsini yenidoğan beden almamıştır...alt üst takım işini görmez
gelinimiz 5 valiz kıyafet almıs bebeğe :)
2 yasına kadar almıs :)İnşallah hepsini yenidoğan beden almamıştır...
O kadar hızlı büyüyorlar ki alınanlar + gelen hediyeler çoğunu giydirmek nasip olmuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?