• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek Kardeşimin bebeği oldu, usul nedir?

İlk görünce yarım tak az olmaz uygundur bekarsan eger; mevlüttede bir takım yada kızsa elbise hediye edersin birerde çorap kombin işte anladın :) hayırlı uğurlu olsun bu arada bebiş

Inan en en en degisik yenge bende var. Ben hala oldugumda yarim altin taktim. Ama deli paralar verip ayiciklar aldim boyundan buyuk. Kıyafetler aldim. Adi yazili battaniyeler yaptirdim ahh neler neler aldim. Birsuru elbiseler aldim hicbirini giydirmedi. Zevksiz biri. Elbise giydirir altina renkli atlet giydirir kollari elbiseden gözükür :KK70: sen gonlunden kopani, elinden geleni ver. Hayirli olsun bu arada :KK36:
Bizimki zevklidir ama yasantısı çok farklı
doğuma abd ye gitti ordan 4 valiz kıyafet almış bebişe
diğer tüm eşyaları da ordan aldı
benım sımdı burda yaptırdıgım örme battanıyeyı begenmez:D
kardeşimin maddi durumu cok ıyı
hatun da tv lerdeki ünlüler gbi takılır
yanı ınsan ne yapacagını nasıl davranacagını sasırıyor.

amin tesekkür ederim.

benım sımdı burda yaptırdıgım örme battanıyeyı begenmez:KK70:

amin tesekkür ederim.
Hey Allahimmm... Babasinin evindede oyle takiliyorduysa evet sorun :D ama gördüğünü kardesinde gördüyse sorun etme :D sen simdi sasiriyorsun canim bende oyleydim. Bebek doğduğunda dokunamiyorduk korkudan. Simdi buyudu bizimki yuvarlaniyoruz takla atiyoruz annesi kizsada umrumda degil artik :D

bebişi görür görmez altınını tak (ister çeyrek ister yarım bu sana bağlı)
mevlüdünde de hediye alırsın
gelininiz sosyeteyse sen de kaliteli bir bebek mağazasından al da beğensin :)

Hey Allahimmm... Babasinin evindede oyle takiliyorduysa evet sorun :KK70: ama gördüğünü kardesinde gördüyse sorun etme :KK70: sen simdi sasiriyorsun canim bende oyleydim. Bebek doğduğunda dokunamiyorduk korkudan. Simdi buyudu bizimki yuvarlaniyoruz takla atiyoruz annesi kizsada umrumda degil artik :KK70:
:)

benım sımdı burda yaptırdıgım örme battanıyeyı begenmez:KK70:

amin tesekkür ederim.
Emin ol örme battaniyeye ihtiyacı olacaktır begenmesede sen ver yeğenine kalicak
Annemin yeleği ve battaniyesi bana benden kızıma kaldı kullandık hep... Yeri bambaşka oluyor

3 valiz alışveriş yaptım en çok kullandığım babanem ördüğü yelek patik ve annemin bebekliği den kalan battaniye oldu

Emin ol örme battaniyeye ihtiyacı olacaktır begenmesede sen ver yeğenine kalicak
Annemin yeleği ve battaniyesi bana benden kızıma kaldı kullandık hep... Yeri bambaşka oluyor

3 valiz alışveriş yaptım en çok kullandığım babanem ördüğü yelek patik ve annemin bebekliği den kalan battaniye oldu
annem ördürmüş yelek de
ben pamuklu seyler aldım dedi hep bebişe
insan ne yapacagını sasırıyor işte
suanda tam da o durumdayım :)

Yarım altın daha ne olsun ;) ayrıca künye daha uygun altından ;) yani gücümüz yeter yarım altın aldıktan sonra.

Birde kıyafet haricinde ihtiyacı var mı sorun usulen

Birde kıyafet haricinde ihtiyacı var mı sorun usulen

Kızlar merhaba,
Erkek kardeşimin bebeği oldu bugün.
Hala oldum yani.

Hediye olarak ne takmalıyım bu tarz seylerden pek anlamam.
Yarım altın taksam çok mu az olur?
Annemler künye takacaklar onu ben alamam.

Ve bebeği ilk gördüğümde mi takmalıyım , yoksa bebek mevlüdünü mü beklemeliyim .

Bebeğimiz yurt dışında dünyaya geldi, bir ay sonra göreceğim ilk kez.
Takıyı mevlütte takacaksam ilk gördüğümde hediye ile mi gitmeliyim.

Bana yardımcı olur musunuz
canım ben çeyrek taktım memlekete gittiğimde gördüğümde erkek kardeşimin kızına
ama doğumdan önce birkaç eşya aldım bebiş için kargo ile gönderdim

canım ben çeyrek taktım memlekete gittiğimde gördüğümde erkek kardeşimin kızına
ama doğumdan önce birkaç eşya aldım bebiş için kargo ile gönderdim
ben de hamilelikte aldım ama şimdi ben kardesımle calısıyorum ya
kardeşim benim patronum yani:)
bana maddı desteği çok oluyor
çeyrek o yuzden az gbi geldı bana.
senınkı uzakta imiş çeyrek normal yani

Yarım altın iyidir künye derdim ama aileniz takıyormuş hani kız bebekse eğer bilezikte olabilir minik bilezikler çok hoşuma gidiyor benim :KK37: Henüz hala, teyze olmadım ama eşim amca oldu o zamanlar bekardık:süslü:Eltimi o zamanlar pek tanımıyordum şimdi olsa mesela ona da lohusa takımı tarzında birşeyler alırdım. Eşim bileklik yaptırmıştı bende gram takmıştım sonrasında her görmeye gittiğimizde bez götürdük en kullanışlı şey:KK53:(hangi marka kullanacağını bilseniz öyle paket tarzında bebek bakım gibi pakette yapabilirsiniz)özel günlerde canımız istediğinde de kıyafet falan almaya devam ediyoruz bu çocuk doğdu bittiyle olmuyor her süreci var yani kendinizi zorlamayın bir anda :deli:

Yarım altın iyidir künye derdim ama aileniz takıyormuş hani kız bebekse eğer bilezikte olabilir minik bilezikler çok hoşuma gidiyor benim :KK37: Henüz hala, teyze olmadım ama eşim amca oldu o zamanlar bekardık:süslü:Eltimi o zamanlar pek tanımıyordum şimdi olsa mesela ona da lohusa takımı tarzında birşeyler alırdım. Eşim bileklik yaptırmıştı bende gram takmıştım sonrasında her görmeye gittiğimizde bez götürdük en kullanışlı şey:KK53:(hangi marka kullanacağını bilseniz öyle paket tarzında bebek bakım gibi pakette yapabilirsiniz)özel günlerde canımız istediğinde de kıyafet falan almaya devam ediyoruz bu çocuk doğdu bittiyle olmuyor her süreci var yani kendinizi zorlamayın bir anda :deli:
teşekkür ederim
küpe de bakabilirim bilezik de evet
yarın hallederım bu işi çok sağolun

Back
X