Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimki zevklidir ama yasantısı çok farklıInan en en en degisik yenge bende var. Ben hala oldugumda yarim altin taktim. Ama deli paralar verip ayiciklar aldim boyundan buyuk. Kıyafetler aldim. Adi yazili battaniyeler yaptirdim ahh neler neler aldim. Birsuru elbiseler aldim hicbirini giydirmedi. Zevksiz biri. Elbise giydirir altina renkli atlet giydirir kollari elbiseden gözükürsen gonlunden kopani, elinden geleni ver. Hayirli olsun bu arada
![]()
Hey Allahimmm... Babasinin evindede oyle takiliyorduysa evet sorunBizimki zevklidir ama yasantısı çok farklı
doğuma abd ye gitti ordan 4 valiz kıyafet almış bebişe
diğer tüm eşyaları da ordan aldı
benım sımdı burda yaptırdıgım örme battanıyeyı begenmez
kardeşimin maddi durumu cok ıyı
hatun da tv lerdeki ünlüler gbi takılır
yanı ınsan ne yapacagını nasıl davranacagını sasırıyor.
amin tesekkür ederim.
:)Hey Allahimmm... Babasinin evindede oyle takiliyorduysa evet sorunama gördüğünü kardesinde gördüyse sorun etme
sen simdi sasiriyorsun canim bende oyleydim. Bebek doğduğunda dokunamiyorduk korkudan. Simdi buyudu bizimki yuvarlaniyoruz takla atiyoruz annesi kizsada umrumda degil artik
![]()
Emin ol örme battaniyeye ihtiyacı olacaktır begenmesede sen ver yeğenine kalicakBizimki zevklidir ama yasantısı çok farklı
doğuma abd ye gitti ordan 4 valiz kıyafet almış bebişe
diğer tüm eşyaları da ordan aldı
benım sımdı burda yaptırdıgım örme battanıyeyı begenmez
kardeşimin maddi durumu cok ıyı
hatun da tv lerdeki ünlüler gbi takılır
yanı ınsan ne yapacagını nasıl davranacagını sasırıyor.
amin tesekkür ederim.
annem ördürmüş yelek deEmin ol örme battaniyeye ihtiyacı olacaktır begenmesede sen ver yeğenine kalicak
Annemin yeleği ve battaniyesi bana benden kızıma kaldı kullandık hep... Yeri bambaşka oluyor
3 valiz alışveriş yaptım en çok kullandığım babanem ördüğü yelek patik ve annemin bebekliği den kalan battaniye oldu
O zaman oyun halısı, ilk adım arabası alabilirsinizBizimkiler 2 yasına kadar 4 valiz kıyafet almıs
Kıyafet hamilelik sürecinde ben de cok aldım
canım ben çeyrek taktım memlekete gittiğimde gördüğümde erkek kardeşimin kızınaKızlar merhaba,
Erkek kardeşimin bebeği oldu bugün.
Hala oldum yani.
Hediye olarak ne takmalıyım bu tarz seylerden pek anlamam.
Yarım altın taksam çok mu az olur?
Annemler künye takacaklar onu ben alamam.
Ve bebeği ilk gördüğümde mi takmalıyım , yoksa bebek mevlüdünü mü beklemeliyim .
Bebeğimiz yurt dışında dünyaya geldi, bir ay sonra göreceğim ilk kez.
Takıyı mevlütte takacaksam ilk gördüğümde hediye ile mi gitmeliyim.
Bana yardımcı olur musunuz
ben de hamilelikte aldım ama şimdi ben kardesımle calısıyorum yacanım ben çeyrek taktım memlekete gittiğimde gördüğümde erkek kardeşimin kızına
ama doğumdan önce birkaç eşya aldım bebiş için kargo ile gönderdim
sordum hep deBirde kıyafet haricinde ihtiyacı var mı sorun usulen
Para verin o zamansordum hep de
hiçbirsey almadım ben , iş paraya bakıyor para olunca hersey alınır dedi
Birdaha da soramadım acıkcası.
Param var almak sorun değil demek istiyor canım :)Para verin o zamaniyi siz üstünüze düşeni yapmışsınız. Yarım altın iyidir
![]()
teşekkür ederimYarım altın iyidir künye derdim ama aileniz takıyormuş hani kız bebekse eğer bilezikte olabilir minik bilezikler çok hoşuma gidiyor benimHenüz hala, teyze olmadım ama eşim amca oldu o zamanlar bekardık
Eltimi o zamanlar pek tanımıyordum şimdi olsa mesela ona da lohusa takımı tarzında birşeyler alırdım. Eşim bileklik yaptırmıştı bende gram takmıştım sonrasında her görmeye gittiğimizde bez götürdük en kullanışlı şey
(hangi marka kullanacağını bilseniz öyle paket tarzında bebek bakım gibi pakette yapabilirsiniz)özel günlerde canımız istediğinde de kıyafet falan almaya devam ediyoruz bu çocuk doğdu bittiyle olmuyor her süreci var yani kendinizi zorlamayın bir anda
![]()
Küpe de çok mantıklı onu farketmemişimteşekkür ederim
küpe de bakabilirim bilezik de evet
yarın hallederım bu işi çok sağolun
amin inşallah:)Küpe de çok mantıklı onu farketmemişimSağlıcakla büyüsün inşallah
![]()