- 16 Eylül 2017
- 7.708
- 13.954
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
Hemen samimi olmanıza gerek yok ki zaten. Güler yüzlü olun biraz sohbet edin. Çok sıkışırsanız" siz başbaşa takılın benim arkadaşa sözüm vardı unutmuşum kusura bakmayın" der gidersiniz.İkiz kardeşimin kız arkadaşıyla tanışacağım bugün aslında istemiyorum. Ama empati yaptım benim erkek arkadaşım bulunduğum şehre gelip kardeslerimle tanışmak istese reddedilmesini istemezdim. Evet demiş bulundum. Sorun şu ki ben samimi davranabilen ya da hoşsohbet olan biri değilim ama soğuk davranmakta istemem. Benim erkek arkadaşım olsa iyi davranılsın isterdim. Kızı ,kardeşimin anlattığı kadarıyla tanıyorum ne konuşabilirim sonuçta hicbir ortak noktamız yok,kaldı ki kendi kardeşimle bile fazla samimiyetimiz yok öyle nerede nasıl tanıştınız gibi klişelere girmek istemiyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var
Erkek arkadaşımın ailesiyle tanıştım zaten. Mesafe gayet iyiydi. Ne samimi ne soğuk. Ben zorunlu samimiyeti sevmem o yüzden kimseyi eleştirme hakkini kendimde bulmuyorum.Cevabınızı kendiniz vermişsiniz zaten. Size nasıl davranılmasını istiyorsanız öyle davranın. Bunu yapamıyorsanız doğal olun. Ve ilerde kardeşinizin sevgilisi yahut erkek arkadaşınızın aile bireyleri size yakınlık göstermediğinde de eleştirmeye hakkınız olmadığının bilincinde olun.
Hemen samimi olmanıza gerek yok ki zaten. Güler yüzlü olun biraz sohbet edin. Çok sıkışırsanız" siz başbaşa takılın benim arkadaşa sözüm vardı unutmuşum kusura bakmayın" der gidersiniz.
Zaten cok uzun durmayız bi yemek bi kahve diye konuştuk maksimum 1 saat. Ama öyle kalkabileceğim bir plan değil maalesefTam tersi aslında, ilk buluşmada, samimiyetimiz olmayan insanlara klişe şeylerden muhabbete başlamak daha mantıklı ve kurtarıcı. Muhabbetin sonrası karşınızdakinin insanım elektriğine göre şekillenir. Çok uzun kalmak istemiyorsanız kalkarsınız zaten.
1 saat bir şey değil ya. Daha buluşmadan niye kendinizi gerdiniz bu kadar? Mülakata mı gidiyorsunuz? =)) O kadar planlamaya, düşünmeye gerek var mı? Merhaba, merhaba... Kimsin, necisin, nelerle uğraşıyorsun, işte havalar da tam hastalık havası, memleketin durumu, corona virüsü, hayvanları sever misin, iş durumları, her şey ateş pahası, bu şehre çok gelir misin falan filan gibi yüzeysel mevzularla geçer gider o 1 saat. Zaten hep siz konuşmayacaksınız, onlar da muhabbet açacağına göre... Büyütmeyin yani. Belki de kızın muhabbetini çok seveceksiniz, ne konuşsam diye düşünmenize gerek bile olmayacak.Zaten cok uzun durmayız bi yemek bi kahve diye konuştuk maksimum 1 saat. Ama öyle kalkabileceğim bir plan değil maalesef
Yaa bu cok tatlı bir cevap olmuş :) Normalde arkadaş ortamlarında sıcakkanlıyım ama kardeşimle samimi değilim ya ondan birazcık kastım hemcinsime yanlış davranıp kimseyi germek istemem1 saat bir şey değil ya. Daha buluşmadan niye kendinizi gerdiniz bu kadar? Mülakata mı gidiyorsunuz? =)) O kadar planlamaya, düşünmeye gerek var mı? Merhaba, merhaba... Kimsin, necisin, nelerle uğraşıyorsun, işte havalar da tam hastalık havası, memleketin durumu, corona virüsü, hayvanları sever misin, iş durumları, her şey ateş pahası, bu şehre çok gelir misin falan filan gibi yüzeysel mevzularla geçer gider o 1 saat. Zaten hep siz konuşmayacaksınız, onlar da muhabbet açacağına göre... Büyütmeyin yani. Belki de kızın muhabbetini çok seveceksiniz, ne konuşsam diye düşünmenize gerek bile olmayacak.
İlk buluşmada fazla samimiyet, fazla özel sorular çok daha rahatsız edici bence. Sıcak ilişkiler zamanla kurulur. Duvar gibi kaskatı oturup, söylediği hiçbir şeye ilgi göstermeyecek, bir gülümsemeyi bile çok görecekseniz, buluşmayın zaten ama öyle biri olduğunuzu hiç düşünmüyorum. Biraz akışına bırakın, bütün buluşmayı siz yönlendirecek değilsiniz ya. O size bir şey soracak, sorduğu şeylerle ilgili siz de onunla ilgili olan kısmı merak edeceksiniz falan filan. Daha ilk buluşmadan "ben seni çok sevdim, ölümüne kankayız" moduna girenler zaten dengeli ilişkiler kuramıyor bana kalırsa. Azcık rahat olun.Yaa bu cok tatlı bir cevap olmuş :) Normalde arkadaş ortamlarında sıcakkanlıyım ama kardeşimle samimi değilim ya ondan birazcık kastım hemcinsime yanlış davranıp kimseyi germek istemem. Bir de burdaki hanımları okuyorum erkek arkadaşımın kardeşi, görümcem diye konular açılıp samimiyet göstermedi soğuk nevale kendini begenmiş deniyor kimseyi arkamdan sövdürmek istemem
Bana da cok itici geliyor öyle sorular. Rahatladım şu an birazcık teşekkür ederim. Az konuşup sık gülümsemek en iyisi bence kardeşim düşünsün ne konusturacağını :)İlk buluşmada fazla samimiyet, fazla özel sorular çok daha rahatsız edici bence. Sıcak ilişkiler zamanla kurulur. Duvar gibi kaskatı oturup, söylediği hiçbir şeye ilgi göstermeyecek, bir gülümsemeyi bile çok görecekseniz, buluşmayın zaten ama öyle biri olduğunuzu hiç düşünmüyorum. Biraz akışına bırakın, bütün buluşmayı siz yönlendirecek değilsiniz ya. O size bir şey soracak, sorduğu şeylerle ilgili siz de onunla ilgili olan kısmı merak edeceksiniz falan filan. İlk buluşmadan "ben seni çok sevdim, ölümüne kankayız" moduna girenler zaten dengeli ilişkiler kuramıyor bana kalırsa. Azcık rahat olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?