Erkek İnfertilitesi Erkek Kısırlıgında Hipogonadotropik Hipogonadizm Hastalığı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet ben acele etmiyorum zamana bıraktım ilaçları kullanıo sperm testide sık yaptırmıyoruz illaki birgün olucak

Refik Hoca nın bizim durumumuzda olan iki hastasıyla görüşüyoruz..Birinin yaşı gençti iki tane doğal yoolla çocuğu oldu..Diğerinin yaşı bizlerden büyük..Onlarında tüp bebek yöntemiyle oldu..Nerdeyse yaşına girecek..Darısı bizlere inşallahh..

Bu arada yaşına güvenme..sen de kontrole git..Tüp bebek merkezinde 22-23 yaşında olup 40 yaş yumurtalığına sahip olanlar vardı..Ya da 45 yaşlarında olup 20 yaş yumurtalığına sahip olanlar..Senin açından garanti olsun en azından.

Bizim İstanbula gelmemiz çok zor. Ancak Ankara olabilir. Ve Ankaradan Endokrinoloji uzmanı kimseyi tanımıyoruz. Bir ara vaktiniz olursa Refik Hocaya Ankarada önerebileceği bir arkadaşı varmı sorabilirmisiniz.
Biz daha yolun çok başındayız. Hiç bişey bilmiyoruz tedavi ve hastalık ile ilgili. Ben internetten araştırıyorum işte..
Bize yol gösterecek kimsede yok. İşin kötüsü eşimde bu konu ile ilgili konuşmakda istemiyor. Bana yardımcı olun kızlar....

gözde benim tek sorunum var adetimin döngüsü 35 gün normalmi bu yoksa kötümü? her ay oluyorum ama 35 günde bir yumurtladığım zamanıda
ii anlıorum

rojda 41 sorarız cnm refik beye sorarız belki vardr tanıdık doktor

Son düzenleme:
gözde benim tek sorunum var adetimin döngüsü 35 gün normalmi bu yoksa kötümü? her ay oluyorum ama 35 günde bir yumurtladığım zamanıda
ii anlıorum

Adetin 2. ya da 3. günü kontrole git..Yumurta rezervine bakarlar..Sana durumunu söylerler..Zaten eşlerimiz sıkıntılı bi de çift taraflı olursa daha problemli olur...Spermiogramınız ne zaman??

27 ekimde randevumuz bişe sorcam benim eşimin prolaktin hormnu yükseti hep şimdi normale inmiş prolaktin erkekte ne işe yarar yüksekliği ne gibi durumlara yol açar sen benden tecrübelisin

27 ekimde randevumuz bişe sorcam benim eşimin prolaktin hormnu yükseti hep şimdi normale inmiş prolaktin erkekte ne işe yarar yüksekliği ne gibi durumlara yol açar sen benden tecrübelisin

Hiç bir fikrim yok..Kadınlarda biliyorum ama:)) Erkeklerin ki hakkında bi bilgim yok..

çok merak ediyorum gözde bizimde birgün bebeğimiz olcakmı odamızda beşik olcakmı geceleri ağlıcakmııı belki bidaki sene bu zamanlar burda bebeklermizin sorunları konuşcaz yada hamileliğimizi:S

çok merak ediyorum gözde bizimde birgün bebeğimiz olcakmı odamızda beşik olcakmı geceleri ağlıcakmııı belki bidaki sene bu zamanlar burda bebeklermizin sorunları konuşcaz yada hamileliğimizi:S

Çok yakında canım çok yakında...Benim yaşadığım olay aklımdan çıkmıyor..Doktora gittiğim gün..Doktorun kalbi durmuş demesi....Eşimin yüzü....Kürtaj......Genetik test yaptırmaya karar verdim..Eğer bişey çıkarsa donmuş embriolarımı kullanmayacağım..Cuma günü çapa ya gidicem..Bakalım hayırlısı...

hiç merak etme canım herşeyin hayırlısı pozitif düşün pozitif olsun:) bende gitçem çapaya perşembe yada cuma bakalım puregona rapor çıkartıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…