evet ben acele etmiyorum zamana bıraktım ilaçları kullanıo sperm testide sık yaptırmıyoruz illaki birgün olucak
Hiçbir problemin kalmayacak.Bunu seni rahatlatmak için söylemiyorum inan..Bizzat yaşamış biri olarak söylüyorum..Önce seyrek tüylenme oluyor..Bikaç ay içinde başlar..Sonra bildiğin kalınlaşmış,gür olarak tüylenme başlıyor..5-6 ay sonra net olarak değişiklikler görülüyor..Ses bile değişti inan..Ama sana tavsiyem üroloji değil endokrinolojiye gitmen olacak..Doktorumuz diğer arkadaşın yazdığı gibi Prof.Dr:. Refik Tanakol..Biz de çok memnunuz..
gözde benim tek sorunum var adetimin döngüsü 35 gün normalmi bu yoksa kötümü? her ay oluyorum ama 35 günde bir yumurtladığım zamanıda
ii anlıorum
27 ekimde randevumuz bişe sorcam benim eşimin prolaktin hormnu yükseti hep şimdi normale inmiş prolaktin erkekte ne işe yarar yüksekliği ne gibi durumlara yol açar sen benden tecrübelisin
Gözdemmm özelden mesaj atamıyorum. Size birkaç bişey sormam lazım...
Gözdemmm özelden mesaj atamıyorum. Size birkaç bişey sormam lazım...
çok merak ediyorum gözde bizimde birgün bebeğimiz olcakmı odamızda beşik olcakmı geceleri ağlıcakmııı belki bidaki sene bu zamanlar burda bebeklermizin sorunları konuşcaz yada hamileliğimizi:S
gözde cnm nasılsın?
Rojda ben sana özel mesaj attım belki cvp yazabilirsin die...Bol mesaj at 50 msj geçince gönderebiliyosun malum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?