kızlar eşimede kaan hoca hipogonadizm teşhisi koydu. Ama ilk önce klomen tab. verdi eşime. neden iğnelerden baslamadı. klomenin faydası oluyormu ki...
verir heralde bide biz eczacımdan her ay talasemi ilacı alıoruz inş verir istanbulun neresnde oturuosunu çapaya yakınmı
İnanın ne yapacagımı şaşırdım kızlar. Eşim bu konu ile ilgili konuşmaya ile yanasmıyor. Aslama veya tüp bebek diyor hoca. Ben hemen cocuk tedavisini istemiyorum acıkcası. Esimin normale dönmesini istiyorum. Yani diğer erkekler gibi tüylenmesinin olmasını, kas gücünün artmasını, cinsel hayatın düzene girmesini.Ama bunu dile getiremiyorum bile..
Benim eşimde de hiç tüy yoktu..Bizi birlikte görenler eşimi kardeşim sanıyolarda ki bende yaşımı göstermem...Şimdi eşimin tüylerinden bıkkınlık geldi...Hergün çarşaf silkeliyorum..Yani öyle böyle değil..Başa çıkamaz durumda...Vücudunu,sırtını falan makineyle almak zorunda kalıyoruz...Kışın battaniye gibi...Üzülme ilaçlar etkisini çok çabuk gösteriyor...Değişime sen bile inanamayacaksın..Bence de bebek için çok erken..Çünkü düşük spermle sağlıklı embriolar elde edilemiyor...Biraz bekleyin derim...
rojda 41 hipogonadizm hastalığında ilk bikaç ay eşinin pregnyl kullanması gerek daha sonra menegon veyaa puregon vb gibi ilaçlar kullanması gerek bu tedavi 2yıl sürüyor ve tedavisi mümkün erkek kısırlıklarından...sabırlı bi tedavi bizim 6 ay oldu tedavi hormonlar düzelmeye başladı bile bu hastalık için iyi bir endokrine gitmeniz gerekiyor bu konuda ürolojiden çok endokrin daha ii
Tatlım bende eşimle konuştum bebek için bekleyeceğiz. Aynı yaş göstermeme problemi bizdede var. Ben 28 yaşındayım ama gören 21-22 sanıyor. Eşim 30 ama gören 17-18 sanıyor. Ve bu durum beni psikolojik olarak çok rahatsız ediyor. Bu problemler falan düzelir değil mi...Ve tedavi kaç ayda sonuç vermeye başlıyor...Siz hangi doktora gidiyorusunuz.
gözde şimdi biz bu aralar puregona başlıcaz ya normal şırınga ile yapsak olurmu kaleminimi almamız gerek
gözde çapada sperm tahlil için randevu numarasını biliyormusun?
gözde sizin doğal yolla bebek oluyormu yoksa tüp bebeklemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?