Erkek İnfertilitesi Erkek Kısırlıgında Hipogonadotropik Hipogonadizm Hastalığı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar eşimede kaan hoca hipogonadizm teşhisi koydu. Ama ilk önce klomen tab. verdi eşime. neden iğnelerden baslamadı. klomenin faydası oluyormu ki...

Geçmiş olsun canım...Sanırsam klomen bi işe yaramıyo..Pregnyl ile başlanıyo tedavi..Size de yakında verirler..Bu hastalık sabır işi...Allah hepimize sabır versin...

verir heralde bide biz eczacımdan her ay talasemi ilacı alıoruz inş verir istanbulun neresnde oturuosunu çapaya yakınmı

rojda 41 hipogonadizm hastalığında ilk bikaç ay eşinin pregnyl kullanması gerek daha sonra menegon veyaa puregon vb gibi ilaçlar kullanması gerek bu tedavi 2yıl sürüyor ve tedavisi mümkün erkek kısırlıklarından...sabırlı bi tedavi bizim 6 ay oldu tedavi hormonlar düzelmeye başladı bile bu hastalık için iyi bir endokrine gitmeniz gerekiyor bu konuda ürolojiden çok endokrin daha ii

İnanın ne yapacagımı şaşırdım kızlar. Eşim bu konu ile ilgili konuşmaya ile yanasmıyor. Aslama veya tüp bebek diyor hoca. Ben hemen cocuk tedavisini istemiyorum acıkcası. Esimin normale dönmesini istiyorum. Yani diğer erkekler gibi tüylenmesinin olmasını, kas gücünün artmasını, cinsel hayatın düzene girmesini. Ama bunu dile getiremiyorum bile..

Benim eşimde de hiç tüy yoktu..Bizi birlikte görenler eşimi kardeşim sanıyolarda ki bende yaşımı göstermem...Şimdi eşimin tüylerinden bıkkınlık geldi...Hergün çarşaf silkeliyorum..Yani öyle böyle değil..Başa çıkamaz durumda...Vücudunu,sırtını falan makineyle almak zorunda kalıyoruz...Kışın battaniye gibi...Üzülme ilaçlar etkisini çok çabuk gösteriyor...Değişime sen bile inanamayacaksın..Bence de bebek için çok erken..Çünkü düşük spermle sağlıklı embriolar elde edilemiyor...Biraz bekleyin derim...

gözde şimdi biz bu aralar puregona başlıcaz ya normal şırınga ile yapsak olurmu kaleminimi almamız gerek

Tatlım bende eşimle konuştum bebek için bekleyeceğiz. Aynı yaş göstermeme problemi bizdede var. Ben 28 yaşındayım ama gören 21-22 sanıyor. Eşim 30 ama gören 17-18 sanıyor. Ve bu durum beni psikolojik olarak çok rahatsız ediyor. Bu problemler falan düzelir değil mi...Ve tedavi kaç ayda sonuç vermeye başlıyor...Siz hangi doktora gidiyorusunuz.

Teşşekkürler ilgin için canım. Klomeni kullanıp birdaha gidecek eşim. Bakalım ne olacak olmazsa erdokrine gideriz..

canım bizim doktorumuz gözdeninde benimde refik tanokol istanbul üniversitesinden endokrin refik bey hastanede ulaşmak zor olduğu için muaynehanesine gidiyoruz gerçekten çok iyi ilaçları tam zamanlı veriyo ve çok ii biri klomen bi işe yarıcağını sanmıyorum eğer imkanın varsa refik beye git derim... zaten refik hoca tüp bebeğe yönelmiyor, doğal yoldan olmasını daha çok istiyor en son çare tüp bebek diyor

Son düzenleme:

Hiçbir problemin kalmayacak.Bunu seni rahatlatmak için söylemiyorum inan..Bizzat yaşamış biri olarak söylüyorum..Önce seyrek tüylenme oluyor..Bikaç ay içinde başlar..Sonra bildiğin kalınlaşmış,gür olarak tüylenme başlıyor..5-6 ay sonra net olarak değişiklikler görülüyor..Ses bile değişti inan..Ama sana tavsiyem üroloji değil endokrinolojiye gitmen olacak..Doktorumuz diğer arkadaşın yazdığı gibi Prof.Dr:. Refik Tanakol..Biz de çok memnunuz..

banada istek yaptı cnm gittim randevumu ayarladım ama randevu tarihi değiştirmem gerek o yüzden sordum

gözde sizin doğal yolla bebek oluyormu yoksa tüp bebeklemi

Canım Refik Hoca kesinlikle bekleyin olacak diyor..Aslında sayımız normal ...Bende de sorun yok .Ama ben biraz acele ettim..32 yaşıma girmek üzereyim..Tüp bebek yaptırdım..Pozitifti ama şansızlık işte..Şimdi donmuş embriolarım var..Ama kürtaj oldum mecburen biraz dinlenmek istiyorum..2 ay falan deneyeceğim ama fazla vakit kaybetmek istemiyorum..Çalışıyorum biliyosun..Tatilleri kolluyorum o yüzden ..Bilmiyorum kısmet...Ama sen gençsin acele etme...

evet ben acele etmiyorum zamana bıraktım ilaçları kullanıo sperm testide sık yaptırmıyoruz illaki birgün olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…