Erkek İnfertilitesi Erkek Kısırlıgında Hipogonadotropik Hipogonadizm Hastalığı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gözdecim nezamandır kaçyıldır tedavi oluyorsun ilk sperm çıkışı kaç ayda oldu? biz tedaviye lh 2 fsh 2 testestoron 11 ile başladık

Son düzenleme:
gözdecim nezamandır kaçyıldır tedavi oluyorsun ilk sperm çıkışı kaç ayda oldu? biz tedaviye lh 2 fsh 2 testestoron 11 ile başladık

3 yıl oldu yaklaşık... İlk sperm çıkışını 6 ay sonra gördük sanırım..600.000 di onu untmuyorum..Öok mutlu olmuştum..Eşin kaç yaşında? Yaşta çok önemli çünkü..

ben 21 eşim 26 lh2 fsh 2 normalde kaç olmalı

Tahlillerde referans aralığında normal değerler yazıyor...Ama sanırım sizinki biraz düşük...Eşinin dış görünümü nasıl?? Olduğundan küçük mü gösteriyor...?? Bu iğneler bayağı değiştiriyor çünkü...

evet hormon değerleri ii çıktı dediki ben dedi olgunlaşmadan vermem dedi şuanda tam zamanı dedi bidaki aya spermiogram randevumuz var yaptırcaz

arkadaşlar puregonu ssk karşılarmı rapor mu çıkartmak gerekiyor bilgi verirmisiniz:)

Canım puregon daha pahalı ve bizim dozajımız yüksek die biz menagon kullanıyoruz..Aynısı zaten..Refik hoca yardımcı oluyo..Aynı zamanda çapa da çalışıyo biliyosun...Raporu ordan çıkarttık..Her sferinde onunla görüşmene bile yok..Yazdırmak için farklı bi doktorumuz var..Onunla da tanışmanızı isterim..Dünya tatlısı biri..Bizim herşeyimizle o ilgeniyo..Hatta tüp bebek denememizi bile o yönlendirdi.Refik Hoca tüp bebekten yana değil çünkü.....

bahsettiğin doktor kim tanışmak isterım o da çapadamı belki tanıyorumdur çünkü ben devamlı çapadayım

bahsettiğin doktor kim tanışmak isterım o da çapadamı belki tanıyorumdur çünkü ben devamlı çapadayım

Bahsettiğim kişi dahiliye uzmanı..Vakıf gureba hastanesi Celalettin Peru...Mutlaka gidin, tanışın..Bizim hastalığımızı ilk o keşfetti..Refik Hocaya o yönlendirdi...size ayrıntılı bilgi verir...Memoriale yönlendirdiğiniz öğretmen bayandan duydum sizi derseniz beni hemen tanır..Rapor konusunda bilgi verir..Harika bi insandır...Mutlaka gidip tanışın..İnternetten randevu alın,,konuşmaya gidin..

tmm gözde kaç yaşındasın bu arada gözde dıorum ama ayıp olmasın benden büyüksün sanırım

kızlar eşimede kaan hoca hipogonadizm teşhisi koydu. Ama ilk önce klomen tab. verdi eşime. neden iğnelerden baslamadı. klomenin faydası oluyormu ki...

Son düzenleme:
tmm gözde kaç yaşındasın bu arada gözde dıorum ama ayıp olmasın benden büyüksün sanırım

Olsun canım devam et nasıl istersen öyle seslen..Puregon kalem bende var ama nerden geldi bilmiyorum..İlaçları aldığın eczacı sana verir..Zaten dünyanın ilacını alıyoruz..Onu da versin artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…