Erkek İnfertilitesi Erkek Kısırlıgında Hipogonadotropik Hipogonadizm Hastalığı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evliliğimde 5 sene bitmek üzere....Ve ben evlendiğimiz ilk günden bu yana eşimde birtakım sağlık problemleri olduğunun farkındaydım ama bir türlü anlam veremiyordum problemmi değilmi... Tabi bunu kimseyle de paylaşamadım.Kimseye söyleyemedim. Taki 6 ay öncesine kadar internette araştırma yaparken bir takım problemlerin bir hastalık belirtisi olduğunu okuyana kadar.Sonra eşime bunları söylemeden çocuk bahanesi ile doktora götürmeye ikna ettim. Ve testlerden sonra internette okuduğumla aynı hastalığa yani hipogonadizm hastalığına sahip olduğunu öğrendim...
Ve ben hala bir çok konuda bişey bilmiyorum. Eşimle bunu hiç konuşamıyoruz ki rencide olacak diyede korkuyorum. Konuşmaktan kaçıyor kendisi birde...Doktorada bu yüzden net bişey soramıyorum.Düşünüyorum düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum. Boşanmak bile geliyor bazen içimden ama onada kıyamıyorum....boşandıktan sonra yaşayacaklarımıda göze alamıyorum...Tedavi kesin olacakmı, herşey düzelecekmi....Bana yardım edin lütfen...Bu yükü taşımaktan çok yoruldum...

Kızlar özelden sizlerle konuşmaya ihtiyacım var...

Son düzenleme:
Aileme anlattım durumu beni anladıklarını sanmıyorum. Kimse yardımcı olmuyor bana.....Kimseyle bişey konuşamıyorum kızlar....

gözde perşembe günü çapaya gidicem refik hocayada çıkıcam sende gitçektin belki karşılaşırız:)

gözde perşembe günü çapaya gidicem refik hocayada çıkıcam sende gitçektin belki karşılaşırız:)

Yakana kırmızı karanfil tak seni tanıyabileyim :)) Şaka Refik Hoca ya uğramayacağım..Genetik bölümüne gideceğim...Dua edin bana herşey yolunda gitsin...

Rojda hadi hallet artık şu özel mesaj işini...Merak ettim burada yazamadığın sorunları...İnan herşey düzelecek..Bak bunu herhangi biri söylemiyor..Seni teselli etmek mecburiyetinde olmayan, senin yaşadıklarını bizzat yaşamış biri yazıyor..Sabret.....Bi kaç ay sonra eşindeki değişiklikleri yazacaksın...

mrb canım arasıra takılıyorum bende bu topiğe benim eşimde hipogonodzm eşim tedavi görüyor sanırım eşinle özle hayatınızdan dolayıda şikayetlerin var canım tedaviyle herşey yoluna giriyor eşimle tedaviden önce çok fazla birlikte olmuyorduk 5güne bir felan ve düşün yeni evliyiz benimde işime geliyodu ne yalan söylim ama biz bunu havalar soğuk ya ondan sık yapmıyoruz diye düşünmüştük bebek istemeye karar vermemizle durumu öğrenmemiz bir oldu ve ben eşime ceviz fındık fıstık badem muz bal polen arısütü keçiboynuzu kürü bu tarz şeyler yedirdim ve tabi dr tedavimizde var çok şükür canım herşey yoluna girdi eğer problemin buysa hiç çekinme yaz arkadaşım hepimzin durumu aynı ve az yada çok hepimiz yaşadık bunları kise durumu garipsemez tedaaviyle herşey yoluna giriyor sen içini ferah tut ve tedaviye başlayın bak gör gerisi çorap söküğü gibi gelecek

Teşekkür ederim ilgine. Bu yavaş ilerleyen süreç beni çıldırtıyor. Umarım dediğiniz gibi olur..İyiki varsınız....İyiki birileri de beni anlıyormuş...Bide şu mesaj işini bir halledebilsem...17 mesaj falan kaldı sanırım

Sağol güzelim. Ama hiçbişey bilmemek, insanın kimseyle bu konuyu konuşamaması bunaltıcı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…