Kızlar nerelerdesiniz??
gözdem selam nasılsın sana o kadar çok dua ediyorum li allah sen den razı olsun ve sana bir evlat bağışlasın şuan da cuma saati ve öğlen ezanı okunuyor ezanların yüzü suyu hürmetine rabbim sana bi evlat bağışlasın biz senin sayen de pregnyle ulaştıkl ve tedaviye başlayabldik bize verdipğğibn eczane adı ile sağolasın ki her şey yolunda pregnyl 5000 2.5 aydır ve onun yanında 1.5 aydır da fostimon kullanıyoruz yani biz 2.5 ayda eşim dün test yaptırdı ve test sonucun da sayı göremedik ama sonuçta nadir canlı ve cansız sperm hücresi görüldü yazıyor allahım olucak bir de sana bişey sorucam eşinin sperm sayısı 40 milyon olduğu halde normal gebelik olmuyor mu sen de tüp bebk neden yaptırıyorsun
merhaba arkadaşlar bizde dün test yaptırdık eşim hipogonadizm 6,5 ay oldu tdaviye başlayalı.haftada 2 ovitrelle haftada 2 defa menegon.sperm testinde malesef 0'ı gördük.ama hormon değerlerinde artma var.fsh: 1,46 lh : 0,23 testesteron : 3,72. 02 kasım salı günü emre bakırcıoğluna randevu aldık.emre beye güvenimiz sonsuz.emre bey ile sıfırdan başlayacağız bakalım.ceylinsu adınıza sevindim inş bizde o günleri görürüz.emre beyin verdiği ilaçlar genelde kalçadan mı vuruluyor biz köyde yaşıyoruz bu 6,5 ayda iğneleri zar zor gitti geldi ama malum kışa geliyoruz gidip gelmesi zor olacak gibi.tedavinin yarıda eksik gedik gitmesini istemiyorum.subkutan olarak vurulacak iğneler olsa fena olmayacak.birde kızlar bu emre bey genelde prenglyn veriyor onuda bulmak çok zor.acaba eczane depo v.s biliyormusunuz prenglyn bulabileceğimiz.
merhaba arkadaşlar bizde dün test yaptırdık eşim hipogonadizm 6,5 ay oldu tdaviye başlayalı.haftada 2 ovitrelle haftada 2 defa menegon.sperm testinde malesef 0'ı gördük.ama hormon değerlerinde artma var.fsh: 1,46 lh : 0,23 testesteron : 3,72. 02 kasım salı günü emre bakırcıoğluna randevu aldık.emre beye güvenimiz sonsuz.emre bey ile sıfırdan başlayacağız bakalım.ceylinsu adınıza sevindim inş bizde o günleri görürüz.emre beyin verdiği ilaçlar genelde kalçadan mı vuruluyor biz köyde yaşıyoruz bu 6,5 ayda iğneleri zar zor gitti geldi ama malum kışa geliyoruz gidip gelmesi zor olacak gibi.tedavinin yarıda eksik gedik gitmesini istemiyorum.subkutan olarak vurulacak iğneler olsa fena olmayacak.birde kızlar bu emre bey genelde prenglyn veriyor onuda bulmak çok zor.acaba eczane depo v.s biliyormusunuz prenglyn bulabileceğimiz.
mrb canım benim eşimde hipogonodzm bizde emre beyde tedavi görüyoruz emre bey bizede prengly 5000 ve haftada 3defa fostimon verdi canım prengly kalçadan yapılıyor fostimonu eşim kendisi göbekten yapıyor muhtemelen sizede aynı tedavi uygulanacaktır biz 8aydır tedavi oluyoruz ve bu tedavinin son 3ayını emre beyle devam ediyoruz şuan çok şükür 20milyonu buldu sperm testimiz inşl darısı başınaza olsun prengly gelince bizde çok zor buluyoruz ama genelde küçük yerlerde ilçelerde şehirlere nazaran kolay bulunuyor allah yardımcınız olsun inşl
Canım gözünaydın..Bu daha başlangıç..Çok daha iyi olacaksınız inşallah...Sayımız normal ama morfoloji hala düzelmedi...Ondan olmuyor başka sorun yok gibi görünüyor..Rabbim ol deyince olacak inşallah...
blueavcı çok sağolasın.emre beyden önceki tedaviniz nasıldı ne kullanıyordunuz.daha önceki sperm değerleriniz nasıldı.çok sevindim.genelde emre bey prenglyn yanında ya fostimon ya da puragon veriyor.şu andaki hormon seviyeleriniz nasıl.çok sağolasın paylaşımın için blueavcı kardeşim.
kızlar ya bu topiğide bo bırakmayalım aktif devam ettirelim hem bizler birbirimize yardımcı olalım hemde aramıza yeni katılacak bizim durumumuzda olan arkadaşlarımıza yardımcı olmuş oluruz ne dersiniz
arkadaşım doğru diyorsun ama eşlerimizin infertilite sebebi pek bilinen sebep değil ve eşlerimizin durumun da olan çoğu erkek kendi durumları için araştırma yapmıyorlar buna eminim televizyonlardaki prıgramlarda ben sadece genel anlamda erkek infertilitesi olarak gündeme geliyor alt başlık olarak açmıyorlar eğer açsalar eminim ki bu hipogonodizm dene rahatsızlık hakkında çok daha önemli gelişmeler olacaktır.
haklısın ceylinsucum zaten erkekeler hiç araştırmıyolarki hep biz kadınlar üstüne düşüyoruz herşeyin ama bende bu topik sürekli devam etsin şstiyorum herkes birbirinin birikiminden tecrübesinden faydalansın bende başlarda hiçbişe bilmiyodum öylelikle öğrendim sağolsun banada gözdem çok yardımcı oldu şimdi çevremizdekiler diyoki beni böyle araştırmacı gazeteci olara görünce doçentlik bitti sıra profluğamı çalışıyosun hakkaten öyle sora sora araştıra araştıra herşeyi öğreniyosun ve bilmeyenlere yardımcı olmak istiyorum umutsuz olmasınlar diye çünkü tedavisi var çok şükür
ayyy hakketen canım ya ben adını bile zor öğrenmiştim.canım bende aslında sayıdan ziyada hızını felan takip ediyodum özellikle açıkcası ben morfoloji ne oluyo bilmiyorum mesela en son yaptırdığımız testti örnek alayım 20milyona sperm diyoki hareketli spermatozoların %60ı normal hızda düzgün ve doğrusal hareketli ortalama hız 33mic/sn bu morfoloji demekmi eğer değilse önümüzdeki ayki testimizde morfolojiyede baktıralım benimde bu konuda pek bilgim yokHipogonadizm hipogonodotropik...........İlk duyduğumda bırakın söylemeyi okuyamadığım hastalıkkkk....Şimdi çok şükür hepimiz bi yol tutturduk..Biz şanslı grubuz..İki türlüsü varmış..Ben başta çok korkmuştum düzelemeyeceğiz die şükür bu günlere gelebildik...Ben biraz daha eskiyim sizlerden...Yeni katılan arkadaşlara Allah sabır versin uzun soluklu bi tedavi...Yanlız bi arkadaş otrival kullandığını yazmış... O pregnyl kadar etkili değil daha doğrusu kadınlarda kullanılıyor daha ziyade..Kadın hastalar hangisini bulursa kullanıyor ama erkeler için durum farklı die biliyorum gene de aklınızı karıştırmıyım....Blueavcı sizin morfoloji nasıl çıktı??? Çünkü sayıdan ziyade morfoloji önemli.....
inşl canım testiniz temiz çıkar.evet canım bizden her ay test istedi bizde çok merak ediyoruz aslında kalpten gitme değilde heyecanlı bi bekleyiş oluyo bizde ilk ayda 3tane sonrakinde 12milyon ve 20milyon olarak arttı ama herkesten her ay isteyecek diye bişe yok yanlış hatırlamıyosam ceylinsu arkadaşımızın eşinden 3ay sonra istemişti canım prengly zor bulunuyor ama başa gelince eşlerimizin derdine derman o olunca yapacak başka bişe yok türkiye kazan biz kepçe misali bulacaz bizdede şuan 1tane kaldı ve en son yurtdışından getirtmiştik bizde şimdi yine arayışlardayız ama rabbim bi kapı açıyo bulacağımıza inanıyorum sizde eş dost herkese haber verirsiniz bulunur inşl aslında ucuzda bi ilaç ama niye bulunmuyosaçok sağolun blueavcı ve de ceylinsu kardeşlerim.bakalım salı gününü bekliyoruz emre bey ne diyecek bakalım.heyecan dorukta.birde Y mikrodelasyon kromozom testi yaptırdık 2,3 hafta sonra belli olacakmış sonucu inş temiz çıkar kromozom testi.prenglyn bulma telaşı tuttu beni şimdi emre bey büyük ihtimalle eşimin kullandığı ovitrelle yerine prengglyn verecek onun telaşı tuttu şimdiden.6 ay evvel başımıza geldi antalya ve ilçelerinin altını üstüne getirdik 1 tane zor bulmuştuk ki o kadar rezillik çektik günlerce 1 tane iğne için.fostimon , menegon , puragon v.s o tip ilaçlar sorun değil her yerde bulunuyor ama şu prenglyn çok zor hatta yurt dışından getirttirecektik eczane aracılığıyla biraz pahalı da olsa sonradan ilçaları değiştirmişti doktor.emre beyde tedavi olan arkadaşları nette okuyunca gün gün güzel sonuçları gördükçe içim ferahlıyor.güvenimiz daha da artıyor emre beye.birde blueavcı kardeş emre beye her ay sperm testi yaptırıp mail atıyoruz demişsin her ay kalpten gideceğiz desene.kontrollere gdiyormusnuz veya ne zamandan ne zamana gideceksiniz emre beye.
blueavcıii sperm sayısı 20 milyon olmuş gebelik olucak gibimi morfoloji falan nasıl?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?