Erkek İnfertilitesi Erkek Kısırlıgında Hipogonadotropik Hipogonadizm Hastalığı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım okudunmu benim sana yazdığımı o değilmi yani morfoloji o değilse bihadaki aya bizde yaptıralım şimdi benimde kafam çok karıştı canım ya hakkımızda hayırlısı olsun bende eşime 8aydır yapıyorum keçiboynuzu inşl faydası olmuştur peki bu morfoloji ilaçla yada bitkiselle düzelebilecek bişe değilmi

Kızlar sanırım sizlere göre daha cok yolun basındayım ben. Hastalık tespit edileli tam 1 ay oldu. Klomen kullandı eşim bir ay. Haftaya tekrar gidicez kaan hocaya. Eşimin dış görümüşü ne zaman degişecek. Ben bu aralar ona taktım. Bebegi de gectim...Önce kendi düzelsin istiyorum...Ve ben cok umutsuzluga kapılıyorum. Cinsel istekte cok az bizde....Kimseye anlatılmıyor böyle şeyler....Sabır bakalım ne olacak....

canım eşinin dış görünüşü çok mu çocuksu kılsız tüysüz öyle mi ?tedaviyle yeterince kıllanma oluyor onu hiç kafana takma dış görünüşünde değişim oluyor klomen bu hastalığın tedavisinde ne kadar işe yarıyor bilemiyorum ama inşl herşey yolundadır cinsel istek içinde eşine enerji verecek şeyler keçiboynuzu kürü falan yapsana içerse isteği arttırmada işe yarıyor ve çok faydalı

Canım testte açıkça morfoloji yazıyor...İlk testlerde bizde de bakılmamış..Sadece sayı ve hız yazıyor..Sonrakilerde morfoloji bakılmış...Sizinkinde de yoktur die tahmin ediyorum...Çünkü morfoloji daha farklı bakılıyor...Boyamalı falan diyolar normal spermiogramdan daha geç çıkıyor sonuçlar...Bitkisel herşeyi denedim inan..Ama dediğim gibi belki düzelmiştir..Baktırmadık..Düzeldiyse kendiliğinden gelir bebişim...Kürtajdan sonra gebelik daha çabuk oluşuyomuş...İki ay süre verdim kendime testler falan bu kadar zamanım var...İnşallah normal olur....

Az sabret...Eşini tanıyamayacak ve tutamayacaksın...Yeterrrrrrrr diyeceksin...................ama klomenle olmaz sanırım..........İğnelere başlasanız bir an önce...

anladım canım eşime söyledim bidahaki ayki testimizde morfolojiyede baktıracağız inşl herşey yolundadır bizlerin işi ne kadar zor ya.evet canım kürtajdan sonra daha kolay hamile kalındığını duymuştum inşl sizinde morfoloji düzelmiştirde sen günlerinin dolmasını beklerken kendiliğinden gelir bebeşin peki acaba morfolojini kaç olması gerekiyor hani sizde bir sefer %2çıkmışya
allahım herşeyin hayırlısı tabiki ama bizler için hamile kalam evlat sahibi olmak neden bukadar zor

Normali % 14 falanmış. Ama günümüz şartlarında daha düşükleride normal saymaya başladılar...Ama sperm sayısı yüksek olanlar için bu yüzde...% 70 , % 80 olan da var...Kruger yöntemi die bir yöntem var onu uygulayan bi yere baktırmamız tavsiye edilmişti...Devlet hastaneleri bu yöntemle bakıyor çoğunlukla....

Hem çok çocuksu, hem sakılı bıyığı yok.Vücudu bile tüysüz.Kas oranı çok az..Benden büyük ama benden küçük gösteriyor. Bide onda mikro cinsel organlar var...Onlarda düzeliyormu...Ya ben bunları bilmiyordum evlenirken...Bazen bunlar bir rüya olsa diyorum....Ben katlanamıyorum artık

SLM ROJDA SEN EŞİNE DESTEK OL Kİ ODA DAHA İYİYE GİTSİN sen ona destek olmazsan o hiç bir zaman kendine güvenemez peki sen evlenirken eşinin böyle olduğunu bilmiyormuydun ben evlenirken mesela eşimin rahatsızlığını biliyordum ve herkes tarafından telkin edildi,m sizin çocuğunuz olmaz diye ama ben o na inandım herşeyin çözümü var eşimle bizi kardeş sanıyorlar ve eşimin kızkardeşi var onada sen ablamısın diyorlar bu gerçekten ezici ve üzücü ama sen onun yanında ol ki o senden destek alsın bu tedavide sabır çok önemli en azından tedavisi mümkün

canım dış görünüşünde değişiklik olacak tedaviyle kıllanmada fazlasıyla olacak sonuçta vucütlarına hormon alıyolar mikro cinsel organda da değişiklik olur gibime geliyor ben bu konuyu araştıracam arkadaşım sana yine burdan haber veririm tatlım yine söylüyorum aranızdaki tek problem buysa çok şükürki tedavisi var eşindeki değişime belki sen bile inanamayacaksın bu yüzden katlanmaya çalış ve eşine destek ol

Canım eşimle aramızda 4 yaş var..Evlendiğimizden beri herkese açıklamaktan bıkmıştık...Beni hep ablası zannediyolardı...Balayında bile kardeş misiniz ,eş olduğunuzu sanıyoduk demişlerdi..Araba kullanırken polisler çevirip ehliyet soruyolardı....Öğrencilerim bile kardeşin mi öğretmenim diyodu...Artık bunalıma girmeye başlamıştım...Arkadaş toplantılarına katılmak bile istemiyordum..Seni çok ii anlıyorum ama eşimi sevmekten bi an olsun vazgeçmedim..Boşver sen benim bebeğimsin diyodum..Şimdi eşim bi amca gibi görünüyo...Battaniye gibi....Kıllarınla başedemiyoruz...İki günde bir ev süpürüyorum...İnanılır gibi değil...Mikro organlar da değişiyor, cinsel istekte artıyor....Herşey düzelecek ama iğnelere geçmelisiniz die düşünüyorum...Sen söyle doktora acele ediyorum düzelmesi için iğne kullanan arkadaşlarım var bizde başlasak falan de.............Bana doktorum: Kocana ii bak..Yanında yatan adamı tanıyamayacaksın demişti...Öyle oldu..ay okuldan geldim yorgunum amma uzun yazdım buna rağmen

kızlar blueavcı, ceylinsu sizlerden ne haber??

sağol canım çok şükür ben iyyim herşey yolunda ama hala bizlerin araştırması bitmedi hala ne öğrenirim ne bulurum diye araştırıyorum çok şükür eşim tedaviye güzel cevap veriyor bide şu morfolojiyi öğrenirsek oda iyise değmeyin keyfimize sen napıoysun okuldan gelmişsin iyi yorgunsundur sen şimdi branşın ne yada sınıf öğretmnimisin ben seni ev hanımı sanıyodum hayatım

rojdacım mikro cinsel organlardada büyüme oluyomuş sana zaten özeldede bahsetmiştim o konuyuda kafana çok takma arkadaşım şimdi sizde bian önce bizler gibi tedaviye başlayın ve herşey normale dönsün artık ben eşimde böyle durumla karşılaşmadım canım özel hayat olarakta kıllanma açısındanda benim eşim beyin tümor ameliyatı ve ameliyattan sonra sustanon diye bi ilacı biz evlenene kadar kullanmış eşim çocuk düşününcede prenglye geçirdi doktorumuz yani bizim gelişimle ilgili bi sıkıntımız yoktu sadece spermimin ypktu çok şükür oda var artık sıra morfolojide

Sınıf öğretmeniyim canım..Hadi iyi haberlerinizi bekliyorum...Rojda yı ikna etmekten yoruldum...Bizim de onun anlattığı gibi sorunlarımız yok çok şükür...Sıra Rojda da ..O da düzelse biraz....

Sınıf öğretmeniyim canım..Hadi iyi haberlerinizi bekliyorum...Rojda yı ikna etmekten yoruldum...Bizim de onun anlattığı gibi sorunlarımız yok çok şükür...Sıra Rojda da ..O da düzelse biraz....

ayy ne güzel çocuklarla hep içiçe hem güzel hem çok zor allah yardımcın olsun en kısa zamandada sana bebeğini nasip etsin hayırlısıyla.inşl canım hepimiz burdan iyi haberlerimizi vericez hemileyiz diyecez inşl o günleride görecez.rojdada aslında artık bizimkiler gibi bi tedaviye start verselre herşey yoluna girecek inşl onunda güzel haberlerini alırız

Kızlar dün doktora gittik. Klomenden sonra verilen bütün test sonuçları eskiye göre daha düşük. Doktor aşılama veya tüp bebek düşünün bayramdan sonra yapalım dedi....İğne falan vermedi....Doktor tüp bebekle kafayı bozmuş..Ona normal yoldan olsun bekleyelim siz hormonların düzelmesi için ilaç verin dedik . "hormonlara bakmayın bugün düşer yarın yükselir" dedi.Bizim ankaradan endokrinoloji doktoru bulmamız lazım bu konu hakkında uzman. Ankarada tedavi olan yokmu kızlar bizede doktor ismi önerseniz....Ben eşim düzelmeye başlamadan çocuk sahibi olmak istemiyorum....

Son düzenleme:

tatlım ben bilmiyorum ankarada endokrinoloji doktoru ama bilen arkadaşlarımız yardımcı olacaktır.ama benim anlamadığım senin eşinde hipogonodzm değilmi bu adam niye direk bebek işlemine geçiyor tamam bizlerinde tedavisi biraz ilerleyince doktorlarımız hormon testti yaptırmaya gerek yok artık spermiogram yaptırmanız yeterli dedi ya bizlerin eşleri bu ilaçlar sayesinde diğer insanlar gibi hayatlarını devam ettiriyor halsizlik yorgunluk felan olmuyo ben başka bi sayfada bu durumda olan erkeklerin yazdıklarını okuyoru ve resmen bu iğnelerle hayatımız devam ediyo diyolar

Bende anlamadım canım, halsizlik yorgunluk olmaz olurmu....Her zaman yorgundur eşim... Kolostorolü çok yüskeliyor mesela....Gittiğimiz doktorda kaan aydost....Çok iyi dediler....Ama adam tüp bebekten başka bişey demiyor....Bizim oraya gitme amacımız bebekten çok iyilişmekti...Dün hüsrana uğrayıp döndükkk...Şimdi endokrinoloji doktoru bulup eşimi tekrar ikna etmem gerekecek doktor için...Eşimi Kaan hocaya gitmeye ikna ederken herşey düzelecek, yorgunluğun geçecek, kas kütlen artacak, kıldan gözükmeyecek vücudun diyerek onu doktora götürmüştüm...Ama sonuç hüsran hiç bir ilaç vermedi...Tüp bebek yada aşılama diyor...Bana eşim dün hani doktor ilaç verecekti, iğne verecekti, ben bir daha doktora gitmem dedi...

Benim umutsuzluğum bu son yaşadıklarım...Kızlar ne olur doktor bulmamda yardım edin bana...İstanbula gelemem...İl içine zor ikna ediyorum eşimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…