canım okudunmu benim sana yazdığımı o değilmi yani morfoloji o değilse bihadaki aya bizde yaptıralım şimdi benimde kafam çok karıştı canım ya hakkımızda hayırlısı olsun bende eşime 8aydır yapıyorum keçiboynuzu inşl faydası olmuştur peki bu morfoloji ilaçla yada bitkiselle düzelebilecek bişe değilmiKızlar testleri elime aldım tekrar...Sperm sayımız 38 milyon..Hızlı hareketli % 37 .....bunu duyan normal der dimi????...Niye normal yolla olmuyor der......Olmuyo işte...Çünkü morfoloji % 0....Buda demek oluyor ki sperm var, yumurtaya ulaşabiliyor ama dölleme yeteneği yok...Yani baş kısmı yumurtayı geçemiyor....Dolayısıyla ne sayı nede hız yeterli olmuyor ne yazık ki...Sadece bir tahlilde % 2 çıkmış..Biz ne yaptıysak morfolojiyi düzeltemedik...Belki sizinkiler farklı çıkar..ama bu hastalığın en kötü tarafı buymuş ne yazık ki...Keçi boynuzu kürü denedik ama etkisini bilemiyorum çünkü spermiogram yaptırmıyolar bize..Çünkü donmuş embriolarımız var..Onlarla deneyeceğiz genetik testlerimiz temiz çıkarsa................
Kızlar sanırım sizlere göre daha cok yolun basındayım ben. Hastalık tespit edileli tam 1 ay oldu. Klomen kullandı eşim bir ay. Haftaya tekrar gidicez kaan hocaya. Eşimin dış görümüşü ne zaman degişecek. Ben bu aralar ona taktım. Bebegi de gectim...Önce kendi düzelsin istiyorum...Ve ben cok umutsuzluga kapılıyorum. Cinsel istekte cok az bizde....Kimseye anlatılmıyor böyle şeyler....Sabır bakalım ne olacak....
canım okudunmu benim sana yazdığımı o değilmi yani morfoloji o değilse bihadaki aya bizde yaptıralım şimdi benimde kafam çok karıştı canım ya hakkımızda hayırlısı olsun bende eşime 8aydır yapıyorum keçiboynuzu inşl faydası olmuştur peki bu morfoloji ilaçla yada bitkiselle düzelebilecek bişe değilmi
Kızlar sanırım sizlere göre daha cok yolun basındayım ben. Hastalık tespit edileli tam 1 ay oldu. Klomen kullandı eşim bir ay. Haftaya tekrar gidicez kaan hocaya. Eşimin dış görümüşü ne zaman degişecek. Ben bu aralar ona taktım. Bebegi de gectim...Önce kendi düzelsin istiyorum...Ve ben cok umutsuzluga kapılıyorum. Cinsel istekte cok az bizde....Kimseye anlatılmıyor böyle şeyler....Sabır bakalım ne olacak....
Canım testte açıkça morfoloji yazıyor...İlk testlerde bizde de bakılmamış..Sadece sayı ve hız yazıyor..Sonrakilerde morfoloji bakılmış...Sizinkinde de yoktur die tahmin ediyorum...Çünkü morfoloji daha farklı bakılıyor...Boyamalı falan diyolar normal spermiogramdan daha geç çıkıyor sonuçlar...Bitkisel herşeyi denedim inan..Ama dediğim gibi belki düzelmiştir..Baktırmadık..Düzeldiyse kendiliğinden gelir bebişim...Kürtajdan sonra gebelik daha çabuk oluşuyomuş...İki ay süre verdim kendime testler falan bu kadar zamanım var...İnşallah normal olur....
anladım canım eşime söyledim bidahaki ayki testimizde morfolojiyede baktıracağız inşl herşey yolundadır bizlerin işi ne kadar zor ya.evet canım kürtajdan sonra daha kolay hamile kalındığını duymuştum inşl sizinde morfoloji düzelmiştirde sen günlerinin dolmasını beklerken kendiliğinden gelir bebeşin peki acaba morfolojini kaç olması gerekiyor hani sizde bir sefer %2çıkmışya
allahım herşeyin hayırlısı tabiki ama bizler için hamile kalam evlat sahibi olmak neden bukadar zor
canım eşinin dış görünüşü çok mu çocuksu kılsız tüysüz öyle mi ?tedaviyle yeterince kıllanma oluyor onu hiç kafana takma dış görünüşünde değişim oluyor klomen bu hastalığın tedavisinde ne kadar işe yarıyor bilemiyorum ama inşl herşey yolundadır cinsel istek içinde eşine enerji verecek şeyler keçiboynuzu kürü falan yapsana içerse isteği arttırmada işe yarıyor ve çok faydalı
Hem çok çocuksu, hem sakılı bıyığı yok.Vücudu bile tüysüz.Kas oranı çok az..Benden büyük ama benden küçük gösteriyor. Bide onda mikro cinsel organlar var...Onlarda düzeliyormu...Ya ben bunları bilmiyordum evlenirken...Bazen bunlar bir rüya olsa diyorum....Ben katlanamıyorum artık
Hem çok çocuksu, hem sakılı bıyığı yok.Vücudu bile tüysüz.Kas oranı çok az..Benden büyük ama benden küçük gösteriyor. Bide onda mikro cinsel organlar var...Onlarda düzeliyormu...Ya ben bunları bilmiyordum evlenirken...Bazen bunlar bir rüya olsa diyorum....Ben katlanamıyorum artık
kızlar blueavcı, ceylinsu sizlerden ne haber??
sağol canım çok şükür ben iyyim herşey yolunda ama hala bizlerin araştırması bitmedi hala ne öğrenirim ne bulurum diye araştırıyorum çok şükür eşim tedaviye güzel cevap veriyor bide şu morfolojiyi öğrenirsek oda iyise değmeyin keyfimize sen napıoysun okuldan gelmişsin iyi yorgunsundur sen şimdi branşın ne yada sınıf öğretmnimisin ben seni ev hanımı sanıyodum hayatım
Sınıf öğretmeniyim canım..Hadi iyi haberlerinizi bekliyorum...Rojda yı ikna etmekten yoruldum...Bizim de onun anlattığı gibi sorunlarımız yok çok şükür...Sıra Rojda da ..O da düzelse biraz....
Kızlar dün doktora gittik. Klomenden sonra verilen bütün test sonuçları eskiye göre daha düşük. Doktor aşılama veya tüp bebek düşünün bayramdan sonra yapalım dedi....İğne falan vermedi....Doktor tüp bebekle kafayı bozmuş..Ona normal yoldan olsun bekleyelim siz hormonların düzelmesi için ilaç verin dedik . "hormonlara bakmayın bugün düşer yarın yükselir" dedi.Bizim ankaradan endokrinoloji doktoru bulmamız lazım bu konu hakkında uzman. Ankarada tedavi olan yokmu kızlar bizede doktor ismi önerseniz....Ben eşim düzelmeye başlamadan çocuk sahibi olmak istemiyorum....
tatlım ben bilmiyorum ankarada endokrinoloji doktoru ama bilen arkadaşlarımız yardımcı olacaktır.ama benim anlamadığım senin eşinde hipogonodzm değilmi bu adam niye direk bebek işlemine geçiyor tamam bizlerinde tedavisi biraz ilerleyince doktorlarımız hormon testti yaptırmaya gerek yok artık spermiogram yaptırmanız yeterli dedi ya bizlerin eşleri bu ilaçlar sayesinde diğer insanlar gibi hayatlarını devam ettiriyor halsizlik yorgunluk felan olmuyo ben başka bi sayfada bu durumda olan erkeklerin yazdıklarını okuyoru ve resmen bu iğnelerle hayatımız devam ediyo diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?