Erkek İnfertilitesi Erkek Kısırlıgında Hipogonadotropik Hipogonadizm Hastalığı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar ayın 13. nde Emre hocaya gidiyoruz İstanbul'a. Hayırlısı bakalım...Ne olacak, ne diyecek çok merak ediyorum...
canım çok sevindim hadi gözünüz aydın güzel haberlerle gel inşl
canım aramıza hoşgeldin inşl tedavinizin sonucunda hareket ve morfoloji düzelir gonal f bende bilmiyorum ama prengly rapor alabiliyosun ama zaten çok pahalı bir ilaç değil 11 küsür bişe benim eşimde prengly ve fostimon kullanıyor sayımız 0dı şimdi 20milyon hareketlide iyi ama morfolojiye hiç baktırmadı kısmetse bu ay baktıracağız inşl problem yoktur benim eşimde beyin tümorü ameliyatı geçirdi ondan olduğu düşünülüyo zaten böyle bir ihtimal varmış araştırılmaya gerek duyulmadı o yüzden

Yok bizimde sayımız çok düşük değil..40 milyon..Hareketlilikte fena değil..Ama morfoloji 0 maalesef.............

merhaba arkadaşlar.dün eşim heyet raporu çıkardı yarında ilaçlarını alacak.ovitrelle ve de puregon 600.dün aynı zamanda sperm ve hormon tahlili yaptırdı.sperm 0'dı.ancak hormonlarda bi anormallik vardı 12 gün önceki tahlilde FSH:1,46 LH:0,23 testesteron:3,72 idi dünkü sonuçlar FSH:0,71 LH:0,16 total testesteron da 7,41 çıktı emre bey bu sefer normal testesteron yerine total testesteron istemişti.kafamız karıştı eşim emre beyi aradı fsh ve lh de düşüşün sebebini o da fsh ve lh yi kafaya takmayın ilaçları kullandıkça herşey rayına girer total testesteron iyi hatta normalin de üzerinde dedi.hiç merak edilecek soru işareti olacak bir durum yok dedi.1 ay kullan ilaçları her ayda bana sperm tahlilini fax çekin dedi.bakalım hayırlısı.bu arada blueavcı kardeşim senin eşine uyguladığın keçiboynuzu kürünü bende eşime uygulamaya başladım.inş faydasını görür.

hoşbulduk arkadaşım..çok geçmiş olsun...hadi bakalım inşallah morfoloji de iyidir.
Yok bizimde sayımız çok düşük değil..40 milyon..Hareketlilikte fena değil..Ama morfoloji 0 maalesef.............

bizim doktor umutlu konuştu..hareketlilik ve morfoloji düzelir mi tedaviyle dedim..öyle olacağını düşünüyorum dedi..

canım hormonların durumuyla ilgili pek b,i bilgim yok daha öncede söylemiştim en son 3ay önce emre beyle başlamadan yaptırmıştık lh ve fsh sıfırn altındaydı bizdende total testesteron istemişti oda 7 küsürdü bizimkide zaten ondan sonrada hç yaptırmadık spermiogram istedi artık hormonlarla işimiz yok sanırım siz düzenli olarak iğnelerinizi vurulmaya devam edin çok kısa sürede değişikliği göreceksiniz inşl keçiboynuzu kürününde faydasını göreceğinize inanıyorum biz onda gözle görülür değişiklik fark ettik açıkçası hem bi çok şeyede faydalı eşime diyorum sayemde ölmezsin sen diye:)))

sağol arkadaşım iyidir inşl morfolojide bayramdan sonra öğreneceğiz bakalım

sağolasın blueavcı kardeş.tedavilerimiz birbirine yine benziyor total testesteron v.s emre bey ile görüştükten sonra sperm çıkışı v.s oldu inş bizimde aynısı olur.bazen hiç çıkmayacak gibi geliyor bana ama sizlerin tedavilerine bakınca umudum tekrardan yeşeriyor.sağolun varolun iyi ki varsınız...

arkadaşlar benim eşimin biz bu tedaviye başladıktan sonra başağrısı,mide bulantısı,iştahsızlığı oluyor..ensemde bir ağırlık var sanki diyor..eskiden migreni vardı,acaba ilaçlar onu tetiklemiş olabilir mi.pregnylin içinde migren öyküsü olanlar dikkatli izlenmeli diyor..bu tarz bi yan etki yaşadınız mı hiç?

Özellikle tedavinin ilk başlarında daha sık ve şiddetli baş ağrısı oluyordu...Sonrasında azaldı ama hala ara ara şikayet ediyor maalesef....

Özellikle tedavinin ilk başlarında daha sık ve şiddetli baş ağrısı oluyordu...Sonrasında azaldı ama hala ara ara şikayet ediyor maalesef....

çok sağol yanıt verdiğin için arkadaşım..içimi rahatlattın,paniklemiştim biraz ben de..noluyo diye:)

çok sağol yanıt verdiğin için arkadaşım..içimi rahatlattın,paniklemiştim biraz ben de..noluyo diye:)

Bu arada tansiyonda çok yüksek bizde...Belki de o baş ağrısı yapıyodur..Doktorumuza sorduk, baş ağrısı, tansiyon maalesef yan etkileri dedi...Siz de ölçün muhtemelen yüksek çıkacaktır...Panik yok....)

ya kızlar benim eşimdede gece yatarken çok aşırı terleme oluyo özellikle çarşamba günü hem fostimonu hemde prengly vuruluyoruzya dün gece 5defa üst değiştirdik ilk defa bu kadar oldu fostimonda yüskek ateş terleme yan etki olarak gözüküyor ama ikisini aynı gün vurulduğumuzda aşırı terleme oluyo sizde de varmı böyle bişe

evet gerçekten de normalde 90\60 tansiyonla dolaşan adamın tansiyonu ilk kez 120\80 olmuştu..bir kaç birim yükselen tansiyon kişinin bünyesine normalde iyi aralıklarda bile olsa yüksek gelebiliyo..

arkadaşlar heyet raporumuz olduğu halde devlet puregonu karşılamıyor acaba bu ilacın bir eş değeri varmı bilen varmı devlet sadece yarısını karşılıyor

arkadaşlar heyet raporumuz olduğu halde devlet puregonu karşılamıyor acaba bu ilacın bir eş değeri varmı bilen varmı devlet sadece yarısını karşılıyor

canım puregonun içeriği hakkında bi bilgim yok ama menegon onun eş değeri olabilir yanlış hatırlamıyosam istersen bi araştır sen bunu ama menegonuda devletin karşılayıp karılamadığı hakkında bi bilgim yok kusura bakma yardımcı olamadım

araştırdıklarıma göre menegon postimonda bnm dediğim puregonda fsh içeriyor ama puregonun kalemi var kendimiz enjekte edebilirizz

brc8 kardeş heyet raporunuz olduğu halde para ödememeniz gerekiyor.bizde ovitrelle ve de puregon için rapor çıkarttık.fakat ovitrellenin bu eczanelerdeki medula sisteminde tanınmış olmamasından dolayı ilacımızı alamamıştık.doktorumuza gittik ve durumu anlattık o da benim yapabileceğim birşey yok şu an sağlık bakanlığının medula sisteminden kaynaklanıyor yapabileceğiz şimdilik ilaçları paranızla alın bu ay sonuna kalmaz sistem düzelir o zaman raporla alırsınız dedi.biz de eczacımızla görüştük tedavimizin aksamaması için ilaçlarımızı bize ücretsiz verin sistem düzelince biz doktora yazdırıp ona göre ilaçları sizden eksik alıp hesaplaşırız demiştik.eczacımız bize puregonunuzu devlet karşılıyor problem yok sadece ovitrelle de problem var biz de size ikisini verebiliyoruz ayrı ayrı veremiyoruz dedi bizde o şekilde bir çözüm bulmuştuk ama şimdi kafama soru işareti takıldı.biz 3 addet ovitrelle ve de 3 adet puregon 600 almıştık.bayramdan sonra sistem düzelirse doktora ilaçları yazdırıp eczacımıza iade edecektik.şimdi eğer sizin dediğiniz şekilde ise puregon 600 tanesi 493 tl.yarısını bile ödeme yapsak ekonomimizi sarsacağı işlerin karışacağa benziyor.

ben bugun eczanyle görüştüm rapor sisteme girildi fakat sadece yarısını karşılıyor benimde kafam karıştı yarısını ödememize imkan yok ödesek bile yazık günah saçmalık bu

Canım puregonu karşılamıyor ama menagonu tam olarak karşılıyor..Biz menagon ve pregnyl kullanıyoruz hiç fark ödemiyoruz...Otrivall ve puregonun tamamını ödemiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…