Erkek İnfertilitesi Erkek Kısırlıgında Hipogonadotropik Hipogonadizm Hastalığı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende iyiyim hani benim hcg yüksek çıkmıstı ya sonra adet oldum 15 gün geçti bidaha adet oldum neden acaba hormon tahlıllerım falan ii çıktı ben normalde 30 günde bir olurdum şimdi 15 gün arayla oldum

hcg yüksekse belki düşük yapmışsındır...Hemen sonra tekrar kanaman oluyo çünkü...Senin de müjdeli haberin yakındır...İnşallah

sağol brc çok şükür herşey yolunda bizdede bugğn doktordaydık kalp atışlarını duyduk bebeğimizin önümüzdeki ayda ayrıntılı ulturasonla bakılacakmış

Hayırlı olsun canım..Nasıl oldu miğden??
sağol canım.hala aynı midem biraz daha artma var azalma yok bide çok aşırı koku hassasiyetm varya inşl geçer 3aydan sonra senin geçtimi bulantıların
Arkadaşlar sizler nasılsınız?? Ben fena halde grip oldum..Ateş,boğaz ağrısı hepsi var..rapor aldım mecburen...

çok geçmiş olsun canım bu hamileler arasında salgınmı nedir kimi duyduysam hamile ve grip bende dahil olmak üzere kaç gündür çekiyordum bugün biraz daha iyi gibiyim sende dikkat et kendine beni habersiz bırakma öpüyorum caım

Ağzımın tadı bi garip ama miğdem hiç bulanmıyor diyebilirim..12. haftada falan geçti...Sonra da karın ağrısı başlıyor..Karnım geriliyor çok..Dün doktor kontrolümüz vardı..Minik bi erkekmiş bebişim..11. haftada erkeğe benziyor demişlerdi dün kesin erkek dedilerBu hafta rapor aldım...Öksürükte başladı;((Kendine ii bak..

Diğer arkadaşlar siz nasılsınız?

ne gzel sen atlatmışsın canımdarısı başıma inşl hastalıktanda ağzının tadı yoktur benimde öyle yediğim hiçbirşeyden tad alamıyorum demek 12haftadan sonra artık büyüyorya karın ağrısı başlıyor dönem dönem napalım sağlıklı olsunlarda toplamda 9ay gelir geçer inşl maşallah minik erkeğine sağlıkla kucağına al canım kendinide hemencecik göstermiş hayatım erkenden sana iyi dinlenmeler canım
bizim diğer kızlardan hiç ses yokya naptılar acaba

arkadaşlar yazdıklarınızı takip ediyorum yazdıklarınızı okudukça hoşuma gidiyor yakın zamanda inş bende sizlere müjdemi veririm:)

Kızlar nerelerdesiniz????
yettim yettim geldim bende burdayım
arkadaşlar nasılsınız bebekleriniz nasıl iilerdir inş. göbekler çıktımı:)
sağol canım iyiyiz çok şükür haftaya doktora gidicez inşl güzel haberler alırım sizlerede haber veririm daha göbeğim çıkmadı benim sen nasılsı canım bekliyoruz hayırlı haberler
Asıl siz nerdesiniz?? Merak ediyom..Şimdilik bizde herşey yolunda..Göbişim biraz çıktı..Amaçok değil..1 kilocuk aldım daha..Sen nasılsın..Nası gidiyo..

maşallah canım inşl sonuna kadar böyle gitsin accık göbişinmi çıktı ayy ne güzel artık bundan sonra almaya başlarsın zaten kilo kusmaların felan bitti ne güzel senin

slm arkadaşlar benim eşimde de sonradan oluşan hipo hipo sorunu var malesef kasım ayından beri tedavi sürecindeyiz ama ilaçlara ocak ayında başladık ocak ayında ilk sperm testimizi yaptırmıştık sayı 93 milyon du ama bunun bir çoğu ölü dendi şuan menagon 75 iğne kullanıyoruz ve hormonlar hemen etki gösterdi pazartesi sperm testi yaptırıcaz bakalım nasıl çıkacak burada tedavisi kısa süren arkadaşlar varmıdır

Senin bitmedi mi kusmaların?? Bu doktora gidişinde belki cinsiyetini söyler..Bana 11..5 te söylemişti..Erkeler çabuk belli oluyomuş belki ondandır..Haber ver canım gelince..

geçmiş oln canım inşl en kısa zamanda sizde kurtulursunuz bu durumdan bizim tedavimiz 10ay sürdü 10ayda şimdi şükürler olsun hamileyim canım
Senin bitmedi mi kusmaların?? Bu doktora gidişinde belki cinsiyetini söyler..Bana 11..5 te söylemişti..Erkeler çabuk belli oluyomuş belki ondandır..Haber ver canım gelince..

bu hafta arada devam etti canım onun dışında öğürmelerim felan var hala maşallah sen erkenden öğrenmiştin cinsiyetini dur bakalım bizimki gösterecekmi 12haftada belki tahmin edebilirz ama 16haftada net söylerim demişti doktorumuz dediğin gibi erkek hemen belli oluyomuşta kız biraz zorluyor sanırım nhayırlısı sağlıklısı olsun inşl haber vermezolurmuyum canımcım perşembe yazarım gelişmeleri

çok tşk ederim canım cvbın için benim şaşkınlığım şöyle ocak ayında başladık menagon ve pregnyl e şuan 3 ay olmuş oluyor kaan hoca bize doğal gebelik gerçekleşebilir demişti bu kadar kısa sürede olurmu acaba bide sen hamilesin Allah nazardan saklasın sorunsuz hamilelik geçirirsin inşallah peki doğumdan sonra birdaha tedavi olacakmı eşin yoksa bittimi amannn kafam çok karıştı anla canım sende pazartesi sperm testi vericez bakalım hayırlısı inşallah spermler canlanmıştır

kızlar siz menagon ve pregnyl mi kullandınız bu hastalıkta başka ilaç kullandınızmı

rica ederim hayatım ne demek.canım bu kadar kısa sürede olurmu bilmiyorum ama sizin şimdiden zaten çoğunluğu cansızda olsa 93miyon sperminiz varmış bizim tedaviye başlarken sıfırdı tedavimiz tedavimiz ilerledikçe çıkış başladı inşl sende hemen hamile kalırsın ama çok sıkıntı yapma ne zaman olack hemen olsun diye sabır isteyen bir süreç siz tedavinizi düzenli uygulayın inşl en kısa zamanda sende verirsin bizlere bu güzel haberi
inşl canım hamileliğim sorunsuz bir şekilde geçer şuan eşim pregnly devam ediyor doktorumuz öyle istedi 3ay devam et ondan sonra başka ilaca geçecem dedi bizde bilmiyoruz sonunu şimdilik ama bi daha bebek düşünürsek aynı yollardan geçme ihtimalimiz var sanırım yanlış biliyorda olabilirim sen şimdilik bunları düşünme boşver test sonucunu bizede haber ver olurmu tatlım
kızlar siz menagon ve pregnyl mi kullandınız bu hastalıkta başka ilaç kullandınızmı

canım biz pregnly ve fostimon kullandık ama pregnly menegonda kullanan arkadaşlarımızı var

canım çok tşk ederim yarın test günü sonuçlar da salı günü çıkar bende heyecanla bekliyorum aslında ben çok kafama takıyorum yani eşim düzelse bu sefer benim stresimden olmaz hayırlısı olsun buralar iyiyim toparlıyorum kendimi stres yapmamaya çalışıyorum tabiki haber veririm canım çok sağol

fsh 3,26 düşmüş kızlar 1.5 ay önce 6.89 du

volüm: 0,7
sayı: 234 milyon/ml
total motil sperm sayısı: 40 milyon/ml
motil sperm yüzdesi: % 17
ileri hızlı: yazılmamış yok galiba
ileri yavaş:% 17
yerinde hareketli: % 36
hareketsiz: % 47

evet şimdi ben bu değerlerle bu ay hamiş kalabilirmiyim

kızlar kaan hoca bu değerlerle doğal gebelik % 3 dedi tüp bebek % 50-60 dedi sizce yeterli değilmi bu ay çalışmalar var ovulasyon günlerimi iyi değerlendiricem fakat bide kafama takmasam herşey daha iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…