- Konu Sahibi homesweethome3
-
haha iyimişbende ona sinir oldum hadi küfür neyse erkekler arasında dicemde manita falan demesine sinir oldum
keşke kız görmemiş olsaydı ama öyle degil malesef aslında çok kibar birisi işyerindeki ilişkilerinide biliyorum ama niyeyse bikaç arkadaşı var onlarla küfürlü konuşuyodaha cok yenısınız. ama yenı olmanız erkek arkadasının, arkadaslarıyla '' karı kız manıta'' tarzı konusması için bir bahane degıl. erkek arkadasının ergen, kız görmemiş, sevıyesız bırı olarak görüyorum
keşke kız görmemiş olsaydı ama öyle degil malesef aslında çok kibar birisi işyerindeki ilişkilerinide biliyorum ama niyeyse bikaç arkadaşı var onlarla küfürlü konuşuyo
25 yaşındaYaşı kaçtı erkek arkadaşınızın
bende öyle düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum bikaç arkadaşıyla böyle çünkü ama hakkımda manita diye bahsetmesi canımı sıktıEşim yanimda kufurlu konusmamaya dikkat eder. Kalabalik ve samimi ortamimizda ise herkes rahatça kufreder ve garip bi durum degil bence. Esiniz de sizin yaninizda kibardir, arkadaslariyla o sekilde konusuyordur. Ki kufur yerinde ve ortaminda kullanildiginda tuz biberdir. Buyutulecek bir sey yok bence.
Lütfen yanlış anlamayın ama erkek arkadaşınız gözümde dar paça lastikli eşofman, fosforlu abidas tişört ve krampon gibi spor ayakkabılar giyip boncuklu kolyesiyle arabesk rap dinleyen biri olarak canlandı25 yaşında
asıl karakterı arkadaslarıyla konustuguklarındadır canımkeşke kız görmemiş olsaydı ama öyle degil malesef aslında çok kibar birisi işyerindeki ilişkilerinide biliyorum ama niyeyse bikaç arkadaşı var onlarla küfürlü konuşuyo
haha lütfen sor çok önemli bi sorumanita neyse de erkekler sevdiğinden karı diye bahsetmez sanki du bi sevgilime soruyum
evet ama görmesi çok koyuyomuş insana bende rahat konuşurum arkadaşlarımla ama gidipte benim herif demem yaniYa eğer öyle sadece birkaç arkadaşıyla küfürlü konuşuyorsa bence sorun yok. Siz bizim konuşmaları duysanız demekİnsan yakın arkadaşlarıyla beraberken ağzından çıkıyor valla.
hahaha koptum yok neden yanlış anlayayım öyle biri degil aksine hoş giyimli begenilen yabancı müzik dinleyen birisi arabeskten nefret ederLütfen yanlış anlamayın ama erkek arkadaşınız gözümde dar paça lastikli eşofman, fosforlu abidas tişört ve krampon gibi spor ayakkabılar giyip boncuklu kolyesiyle arabesk rap dinleyen biri olarak canlandı
Lütfen yanlış anlamayın ama erkek arkadaşınız gözümde dar paça lastikli eşofman, fosforlu abidas tişört ve krampon gibi spor ayakkabılar giyip boncuklu kolyesiyle arabesk rap dinleyen biri olarak canlandı
haha lütfen sor çok önemli bi soru
karı manita dışında benim hakkımda iyi bahsetmiş bilmiyorum ya takibe devam edicem sanırımasıl karakterı arkadaslarıyla konustuguklarındadır canım2 aydır tanıyorsun sonucta
ınsan sevgılısi için arkadaslarına '' karı, manıta'' der mı? hadı manıta neyse
ama '' karı '' kesınlıkle cıddıye almayan, arkadaslarına her şeyi anlatan tipler der.
küfürü geçtim ben olabilir arkadasları
ama senın için kullanıdıgı kelımeler normal degıl.
herif desen senın arkadasların yanlıs anlamaz :d ama o '' karı'' derse anlasılır. akılları uckurlarda sonuctaevet ama görmesi çok koyuyomuş insana bende rahat konuşurum arkadaşlarımla ama gidipte benim herif demem yani
şifresini nasıl vermıs hayret.karı manita dışında benim hakkımda iyi bahsetmiş bilmiyorum ya takibe devam edicem sanırım
en iyisi öyle sanırımŞimdi biz kibar kızlarda yeri geliyor burada çok şahit oluyoruz..
Odun diyeni var, öküz diyeni var , var da var yani..
Onlar bizim muhabbetleri görse sorun olur, biz onlarınkini görsek daha da büyük sorun olur ..
En iyisi üç maymunu oynamak bro..
Görmedim, duymadım, bilmiyoooommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?