erkek muhabbetleri..

hayır..hepsi küfürlü konuşmaz..

aslında vermedi ama çok kez teklif etti vereyimmi diye ben bi şekilde buldum diyeyim
haberı yoksa ve anlamıyorsa çaktırma hıc :d arkadaslarına karı kız muhabbetı yapması hoş degıl
ara sıra gır bakalım neler yapıyor, konusuyor:d ama yakalanma
çünkü en hızlı bu sekılde tanırsın

ama kesınlıkle anlamması lazım. vereyım demıs ama verdıkten sonra dıkkatlı olurdu
ama şuan bılmedıgını sandıgı ıcın rahat davranır. :d
evet şuanda hiç bilmiyo takip edildiginden haberi yok aslında bakmakta istemiyorum kötü bişeyle karşılaşmaktan korkuyorum ama elim gidiyo sürekli

sizn için mi söylüyor .çok çirkin .bazı erkekler kendi aralarında küfürlü konuşabilir belki ama hayatlarındaki eşleri sevdikleri kadınlar için böyle şeyler söylemezler gerçekten seviyorlarsa.ilişkinizi gözden geçirin hoşuma gitmedi bu tabirler.

Kendi aralarında küfürlü konuşmaları her ne kadar itici olsa da , adı üstünde ''kendi aralarında'' :) Mesajları okumamış olsaydınız görmeyecektiniz zaten onu sorun etmeyin de sizden ''karı, manita '' diye bahsetmesi Onu geç açıkçası ben bir erkeğin sevdiği kadından diğer arkadaşlarının yanında zaruri olmadıkça bahsetmesini de hiç hoş bulmuyorum; zira örnekte olduğu gibi bazı erkeklerin arkadaş muhabbetleri hep bel altı küfürlerle sarılı maşallah , ne işi var senin sevdiceğinin adının öyle bir ortamda be adam !!!

Allahım düşünüyorum da sevgilim arkadaşlarımla yaptığım tüm özel konuşmalarımı okuyor,kabus resmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…