- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi homesweethome3
-
sordum kız manitada ne var benim manita değil misin ama sevdiceğe karı denmez dedi
aslında vermedi ama çok kez teklif etti vereyimmi diye ben bi şekilde buldum diyeyimşifresini nasıl vermıs hayret.
bütün erkekler kendi aralarında küfürlümü konuşur sevgilimin yazışmalarına bakıyorum genel olarak öyle bide benim hakkımda karı manita diye bahsediyo ama yanımda çok kibar ben konuşmaları görünce soguk konuşuyorum noldu diyo bişeyde diyemiyorum gizliden okuyorum çünkü ama moralim çok bozuluyo siz ne düşünüyosunuz?
bak iyice sinir oldum şimdi of ya nasıl belli edicem bu rahatsızlıgımı hiçbişey bilmiyomuş gibi yapmaya devamsordum kız manitada ne var benim manita değil misin ama sevdiceğe karı denmez dedi
haberı yoksa ve anlamıyorsa çaktırma hıc :d arkadaslarına karı kız muhabbetı yapması hoş degılaslında vermedi ama çok kez teklif etti vereyimmi diye ben bi şekilde buldum diyeyim
evet gizliden takip ediyorum sürekli izlemeye devamhaberı yoksa ve anlamıyorsa çaktırma hıc :d arkadaslarına karı kız muhabbetı yapması hoş degıl
ara sıra gır bakalım neler yapıyor, konusuyor:d ama yakalanma
çünkü en hızlı bu sekılde tanırsın
yanımda gayet kibar ve iyi davranıyo nasıl anlayabilirim sizceevlenirsen bu adamla o yuzunu hergun gosterir sana merak etme
ama kesınlıkle anlamması lazım. vereyım demıs ama verdıkten sonra dıkkatlı olurduevet gizliden takip ediyorum sürekli izlemeye devam
Sosyal medyada okadar çok denk geliyorki, ülke nüfusunun yarısına o potansiyelle bakıyorum, dayanamadım valla
Benim de öyle canlandı da söylemeye çekindim
evet şuanda hiç bilmiyo takip edildiginden haberi yok aslında bakmakta istemiyorum kötü bişeyle karşılaşmaktan korkuyorum ama elim gidiyo sürekliama kesınlıkle anlamması lazım. vereyım demıs ama verdıkten sonra dıkkatlı olurdu
ama şuan bılmedıgını sandıgı ıcın rahat davranır. :d
sizn için mi söylüyor .çok çirkin .bazı erkekler kendi aralarında küfürlü konuşabilir belki ama hayatlarındaki eşleri sevdikleri kadınlar için böyle şeyler söylemezler gerçekten seviyorlarsa.ilişkinizi gözden geçirin hoşuma gitmedi bu tabirler.bütün erkekler kendi aralarında küfürlümü konuşur sevgilimin yazışmalarına bakıyorum genel olarak öyle bide benim hakkımda karı manita diye bahsediyo ama yanımda çok kibar ben konuşmaları görünce soguk konuşuyorum noldu diyo bişeyde diyemiyorum gizliden okuyorum çünkü ama moralim çok bozuluyo siz ne düşünüyosunuz?
kötü bir şeyle karsılasmaktan korkuyorsan bakma o zamanevet şuanda hiç bilmiyo takip edildiginden haberi yok aslında bakmakta istemiyorum kötü bişeyle karşılaşmaktan korkuyorum ama elim gidiyo sürekli
evet şuanda hiç bilmiyo takip edildiginden haberi yok aslında bakmakta istemiyorum kötü bişeyle karşılaşmaktan korkuyorum ama elim gidiyo sürekli
Bak atacagim fotoya ahahaha. Yarildim. AbidasSosyal medyada okadar çok denk geliyorki, ülke nüfusunun yarısına o potansiyelle bakıyorum, dayanamadım valla
hahaha erkek arkadaşım böyle biri degil ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?