- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
bende küfüre bişey demicemde sinir oldum manita demesine bikerede benim karı demişKendi aralarında küfürlü konuşmaları her ne kadar itici olsa da , adı üstünde ''kendi aralarında'' :) Mesajları okumamış olsaydınız görmeyecektiniz zaten onu sorun etmeyin de sizden ''karı, manita '' diye bahsetmesiOnu geç açıkçası ben bir erkeğin sevdiği kadından diğer arkadaşlarının yanında zaruri olmadıkça bahsetmesini de hiç hoş bulmuyorum; zira örnekte olduğu gibi bazı erkeklerin arkadaş muhabbetleri hep bel altı küfürlerle sarılı maşallah , ne işi var senin sevdiceğinin adının öyle bir ortamda be adam !!!
İşteeeee tam olarak bu
olumsuz bişey görürsem ayrılırım ona baglanıyorum yavaş yavaş bu yüzden korkuyorumkötü bir şeyle karsılasmaktan korkuyorsan bakma o zaman
belkı bişi olur görürsün ve ayrılamazsan olan sana olur
Arkadasim yanlis anlama valla yoruma cok guldum:)hahaha erkek arkadaşım böyle biri degil ya
haklısınız buna bişey diyemicemHer şey bir yana ama yaptığınız gerçekten ayıp.
Allahım ne kadar yahuşuklu
henüz iki aylık bi ilişki yanımda şimdilik bi olumsuz durum yok durduk yerede ayrılamamki bu konuşmalar yüzünden en iyisi beklemeksizn için mi söylüyor .çok çirkin .bazı erkekler kendi aralarında küfürlü konuşabilir belki ama hayatlarındaki eşleri sevdikleri kadınlar için böyle şeyler söylemezler gerçekten seviyorlarsa.ilişkinizi gözden geçirin hoşuma gitmedi bu tabirler.
bi sefer demiş yüzyüze ne konuşuyolar onu bilemem tabiherseye tamam ama senın hakkında karı dıyorsa orda dur derım sevgısınden suphe ederım
yanımda gayet kibar ve iyi davranıyo nasıl anlayabilirim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?