- 22 Ağustos 2014
- 258
- 149
- 53
- 47
- Konu Sahibi homesweethome3
-
bütün erkekler kendi aralarında küfürlümü konuşur sevgilimin yazışmalarına bakıyorum genel olarak öyle bide benim hakkımda karı manita diye bahsediyo ama yanımda çok kibar ben konuşmaları görünce soguk konuşuyorum noldu diyo bişeyde diyemiyorum gizliden okuyorum çünkü ama moralim çok bozuluyo siz ne düşünüyosunuz?
bugün herşeyi açık açık konuştuk girdigimide söyledim önce çok kızdı ama sonradan çok utandı arkadaşlarıyla öyle konuşurlarmış bende kızdım bidaha olmaz dedi ama bilmiyorum artıkSenin yanında değilde yakın arkadaşlarıyla mesajlarda küfürlü konuşmasında yada manita demesinde çok problem yok bence.. Ama karı kelimesi hiç hoş değil.. Arkadaşlarına bu kelimeyi söyleyebiliyosa belli ki arkadaşlarıda bu kelimeyi kullanan ve normal karşılayan tipler yoksa normal hayatta birisine senden karı diye bahsedemez,ayıp kaçması lazım,bu kadar rahatsa arkadaşlarıda biraz öküz demek ki.. Normalde erkekler eğer çok seviyolarsa,sevdiklerini sahiplenmişlerse gurur yaparlar,öyle sevgilisinden basit bi şekilde bahsetmekten hoşlanmazlar,arkadaşlarınında basit şekilde görmesini istemezler çünkü.... Bence iki seçenek var ya seni çok sahiplenmemiş,sevgili yaptım havasında sadece yada arkadaşları o tarz konuşan tipler olduğu için onlara uyum sağlamaya çalışıyor ve delikanlıyım havaları atmaya çalışıyor.. Umarım sadece arkadaşlarından kaynaklanan bişeydir..
İyi yapmışsın söyleyerek,utanmışsa ve bi daha yapmayacaksa,sende seviyosan takmayabilirsin artık bu olayı ama sen yinede iyi bi gözlemci ol,hareketlerine dikkat et..bugün herşeyi açık açık konuştuk girdigimide söyledim önce çok kızdı ama sonradan çok utandı arkadaşlarıyla öyle konuşurlarmış bende kızdım bidaha olmaz dedi ama bilmiyorum artık
teşekkür ederim tavsiyelerin için şifremi degiştirmicem bakmaya devam edebilirsin dedi zaman göstericek nasıl oldugunu bakalım..İyi yapmışsın söyleyerek,utanmışsa ve bi daha yapmayacaksa,sende seviyosan takmayabilirsin artık bu olayı ama sen yinede iyi bi gözlemci ol,hareketlerine dikkat et..
haha çok güldüm bizde bugün baya bi konuştuk erkekler arasında olabiliyomuş ama dikkat edicem dedi çok gıcık bu erkekler yaa:)vala canım sana şöyle bi örnek vereyim benim sevgilim ve arkadaşları normalde gayet kibarlar geçen whatsappta erkek arkadaşları konuşma grubu oluşturmuş, gruplarındaki konuşmaları okudum erkek arkadaşım araba suruyordu sen bak dedi.
gelen mesaj;
bu güzel günde hepinizin a..na koyim :))))
gülsem mi kızsam mı bilemedimsevgilim aldı hemen telefonu bizim çocuklar aşkım yaa hehe yaptı utandı. yani kısacası evet küfür onlar için noktalama işareti gibi bişey
konuşsunlar yahu herkesin günahı sevabı konuşması kendine :) çoğu da öyle konuşur zaten :)bütün erkekler kendi aralarında küfürlümü konuşur sevgilimin yazışmalarına bakıyorum genel olarak öyle bide benim hakkımda karı manita diye bahsediyo ama yanımda çok kibar ben konuşmaları görünce soguk konuşuyorum noldu diyo bişeyde diyemiyorum gizliden okuyorum çünkü ama moralim çok bozuluyo siz ne düşünüyosunuz?
Öyle demesi iyi bak,çok aklına takıldığı zaman bakarsın madem,içine sinmezse,izinde vermiş çünkü.. Zaman göstericek bundan sonrasını..teşekkür ederim tavsiyelerin için şifremi degiştirmicem bakmaya devam edebilirsin dedi zaman göstericek nasıl oldugunu bakalım..
evet ama degişmesi lazım bu durumun hiç hoş degil bakalım ne kadar süre uyucakBence küfürlü konuşuyodur çoğu erkekler. Mesela bi arkadaşım var gayet kibar beyefendi,bir gün yakınında olduğumu farketmeden küfür etti,sonra beni görünce çok utandı. Bayanların yanında küfür etmemeye dikkat ediyo sanırım.
evet canım zamanla görücem nasıl biri oldugunu çok yeniyiz zaten tanıma aşamasındayım izin verdi evet şunla konuştum diyip söylüyoda bakalım artıkÖyle demesi iyi bak,çok aklına takıldığı zaman bakarsın madem,içine sinmezse,izinde vermiş çünkü.. Zaman göstericek bundan sonrasını..
canım galiba evetbütün erkekler kendi aralarında küfürlümü konuşur sevgilimin yazışmalarına bakıyorum genel olarak öyle bide benim hakkımda karı manita diye bahsediyo ama yanımda çok kibar ben konuşmaları görünce soguk konuşuyorum noldu diyo bişeyde diyemiyorum gizliden okuyorum çünkü ama moralim çok bozuluyo siz ne düşünüyosunuz?
ayy buna çokk güldüümm, bu tam erkek diyaloğu olmuş. ve bana zararsız ve hatta komik geldii :))vala canım sana şöyle bi örnek vereyim benim sevgilim ve arkadaşları normalde gayet kibarlar geçen whatsappta erkek arkadaşları konuşma grubu oluşturmuş, gruplarındaki konuşmaları okudum erkek arkadaşım araba suruyordu sen bak dedi.
gelen mesaj;
"bu güzel günde hepinizin a..na koyim : ))))"
gülsem mi kızsam mı bilemedimsevgilim aldı hemen telefonu bizim çocuklar aşkım yaa hehe yaptı utandı. yani kısacası evet küfür onlar için noktalama işareti gibi bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?