• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek neden kaçar bu şekilde?

Papatya123_456

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2017
6
0
1
38
Biz eski üniv arkadaşıyız. Yıllar sonra aynı şehirde görev yapıyoruz. Karşılaştık. Birlikte bir kaç kez yemeğe Vs çıktık sonraki planlanıyordu.. Ve birlikte gdip geliyorduk arabasıyla aynı ilçeden görev yaptığımız yere.. Bir gün beni okulun az aşağısında indirdi döneceği sokağı kaçırdığı için. Bende alınganlık yaptım işte dedim ki çok kibarsınız laf soktum yani. Ama sonra msj atıp ben sana yük olduğumu düşünüyorum yakıta ortak olmasam gelmeycm dedim. O günden sonra tüm iletişim koptu..aylar geçti arada çok şey geçti tabi de. Artık duygumu da biliyor ama o hep sessiz.. Hep cevapsız. En son bıgün msj attım. Msjın özü şu senden bir şey beklemiyorum yada istemiyorum. İstemiyorsan yine konuşma. Ama arada yanlış anlaşılma mı var ne var izin ver düzelsin.. Ben bu kadar mı konuşulmayack biriyim dedim..sebep yok sebebi bilmiyorum durup dururken ne oldu? Hiç bir şekilde benimle konuşmuyor annesini bile sorsam cvp vermedş naptım ben ona.. Sizce sorun ne?

Sizinle başta bişeyler düşünmüş, sonra bir sebepten vazgeçmiş olmayacağını düşünüyor, üstüne düşmeyin artık, görüşmek isterse arar, demekki kafasına yatmayan bişeyler var ve ilişkiye devam etmek istemiyor

Ama o benim arkadaşım..herşeyden önce..illa bişey olması gerekmiyor. Sebep ne bilmiyorum özlüyorum onu...Tek iyi niyetle düşündüğüm şu Annesi kalp hastasıydı babası da bir yılı geçti vefat edeli.. Biz görüştüğümüzde durum buydu.. Ama zmn yaş geçiyor önüme birileri çıkıyor kalbim onda mantığım bekleme diyor.. Sürekli değil arada msj atıyorum her defasında sebep göster yine konuşma diyorum konuşmuyor..tersler diye de korkuyorum...o hep susuyor..

Bana sizden soğumuş gibi geldi. Sanırım o laflardan sonra zaten basındaymıssınız birşeylerin birşey baslamadan bitmiş işte hayırlısı olsun hakkınızda ama bence önünüzde ki taleplerinizi bakın bu saatten sonra döneceğini sanmıyorum keza mesajlarınıza cevap bile yazmamış hiç yoktan cevap yazardı. Ömrümüz beklemekle geçiyor ama yanlıs gelmeyen gelmiyor ve nasip meselesi isteyen erkek her türlü yazar ama istemiyor demek ki zorlamayın önünüze bakın

Aradan aylar geçtiyse çabalamayın artık. Laf sokmanızdan yola çıkıp olmayacağını düşünmüş olabilir ama çok da büyük bir hata değil yaptığınız. Bahanesi olmuş. Yani olacak olsaydı bu bir problem oluşturmazdı aranızda. Karşınıza çıkan insanları değerlendirin bence de. Hayırlısı olsun

bencede sizden soğumuş. erkekler bu tarz tekliflerden pek hoşlanmıyor gibi geliyor bana. masrafa ortak olucam tarzı. böyle demenizde onu sadece normal arkadaş sınıfına soktuğunuzu anlamış olabilir. bir şeyler hisssedip üstüne arkadaş kalmak istemediği için direk iletişimide kesmiş olabilir. bellide illah bir şey olmasını istiyordu arkadaşlık değil

Ona yalvarmadım hiç sadexe neden konuşmadığını s merak ettiğimi söyledim, istemezsen yine konuşma dedim senden bir şey beklemiyorum diye ekledim.. Tek bir yanıt vermiyor..

Bu dediğinizde alınılacak bir şey yok. Konuşmak ya da görüşmek istememiş, yazmamasının nedeni bu. Sonuçta siz nezaketen bir teklifte bulunup yakıta ortak olmak istemişsiniz. Bir suçunuz yok. Üstüne düşmeyin. Bırakın yazmazsa yazmasın.

Ama o benim arkadaşım..herşeyden önce..illa bişey olması gerekmiyor. Sebep ne bilmiyorum özlüyorum onu...Tek iyi niyetle düşündüğüm şu Annesi kalp hastasıydı babası da bir yılı geçti vefat edeli.. Biz görüştüğümüzde durum buydu.. Ama zmn yaş geçiyor önüme birileri çıkıyor kalbim onda mantığım bekleme diyor.. Sürekli değil arada msj atıyorum her defasında sebep göster yine konuşma diyorum konuşmuyor..tersler diye de korkuyorum...o hep susuyor..
Yapmayın bence çok can sıkıcı. Konuşmak istese konuşurdu. Aynı şeyi daha çok sorduğunuzda cevap vermiycek.

Back
X