Erkek olmak güç mü ?

Yapmayın bunu ya çok üzülüyorum. Sadece erkek annelerinde bitmiyor iş. Kötü kadın yok mu hiç sanki. İyi insan yetiştirelim hep beraber.

Allah evladın hayırlısını versin.
Toplum çevre aile okul hepsi etken aslında kötü çocuk yoktur ki ...

Yazık çok üzüldüm. Ne alakası var? çocuklarına kendilerini korumalarını öğretirlerse, dağ gibi arkalarında olurlarsa kız erkek ne farkeder ki?
O bebeğe üzüldüm, umarım hayatı güzel olur. Benim için erkek kız hiç farketmez. İnsanın evladı insanın canıdır ya. Allah yeter ki hayırlı sağlıklı evlatlar versin.
Eminim doğduktan sonra çok sevecekler de . Çünkü insan evladını atamaz. Ama bebek için bende üzüldüm .
Bir mucize olsa da cinsiyeti değişse diyorlar .

Evet size Katılıyorum . Ama erkek annelerinin de bir suçu yok bence bu tamamen toplumun Altyapı sorunu bana göre . Çünkü erkek doğurdu diye kadını öven bir toplumda yasıyoruz .

Baksaniza, erkek hatali olsa bile sucu annesine atilir. Erkek yine sucsuz. Anne yetistirmeyi becerememis güya. Arkasindanda o***cocugu derler. Suc yine annenin yani kadinin.

Ve yas içinde olanların hepsi kadın öyle mi ? Yazıklar olsun. Allah'ın verdiği mucizeye hemcinsi böyle yas tutar mı ?
Erkek olunca bi b.k olmuyor maalesef. 3 kız 1 erkek kardeşiz. Ben daha abimin bi zorlukta destek olduğunu göremedim ki annem keşke o da kız olsaydı der.
Allah evlâdın hayırlısını versin tabi de bunun yanında anneannenin,teyzenin,annenin de hayırlısını versin.

Ve yas içinde olanların hepsi kadın öyle mi ? Yazıklar olsun. Allah'ın verdiği mucizeye hemcinsi böyle yas tutar mı ?
Erkek olunca bi b.k olmuyor maalesef. 3 kız 1 erkek kardeşiz. Ben daha abimin bi zorlukta destek olduğunu göremedim ki annem keşke o da kız olsaydı der.
Allah evlâdın hayırlısını versin tabi de bunun yanında anneannenin,teyzenin,annenin de hayırlısını versin.
Âmin canım .
Allah'ım kız erkek herkesin evladını korusun . Kadınlara ve çocuklara özellikle daha yaşanılabilir bir dünya versin .

Kız çocuklarının tek laneti, böyle düşünen insanların olduğu bir ailede dünyaya gelmektir sanırım. Koruyacağız diye hayatı zindan etmeseler bari çocukcağıza..

Back
X