Erkek olmak güç mü ?

Rabbim korusun yavrucağı
O ailede çok dayanıklı olması lazım
Anlamıyorum insanları ya Allah evlat vermişte erkeğini arıyorlar, bu kadar yüzsüz kulluk olur mu yahu
Erkek olunca da böyle aileler çok şımarık yetiştiriyor . Ne istese veriyor genel konuşmayayım ama çok erkek meraklısı ailelerde Doğan erkek çocuklarda sanki biraz Kadınlara değer vermeyen cinsten oluyor .

iğrenç ya yıl olmuş 2019 hala bunlar var mı ya, azalarak değil acilen bitsinler. insanlar "ne güzel bebek de anne de sağlıklı" diye düşünmek yerine böyle yobazlıklar düşününce üstlerine ağız dolusu kusmak istiyorum.

Tövne tövbeee
Ya saglikli ve hayirli olsun da ne olursa olursun.

Hem cinsiyeti erkekten kaynaklaniyor söyleyin geline degil ogullarina yas tutsunlar

Merhaba hanımlar ,
Çok sinir Olduğum bir olay oldu. Kuzenimin eşi hamile kısmetse bir bebekleri olacak . Dün cinsiyetini öğrendiler . Doktor kız Demiş . Kuzenimin annesi ablaları kuzenim hepsi yas içinde çocuk kız olacak diye üzülüyorlarmış . Ilk çocuk erkek olsa iyiymiş. Kız herseyi yapamazmış erkek olsaymış keşke vs vs ... Kimse tebrik etmek istememiş . Içim şişti artık erkekle kadın arasındaki ayrım daha anne karnında Başlıyor ne yazık ki :KK43: erkek olmak bu kadar mı önemli dizilerde filmlerde bile erkek bebeğe daha değer veriliyor farkında mısınız ?
Demezler ama hepsinden onemlisi saglikli dogsun diye.. Allah akil fikir versin baska da bir sey diyemiyorum

Evlat yetiştirmek çok zor. Kızı erkeği yok bunun..
Hadi yapın artık bi tane diyenler ile kız erkek ayrımı yapanlar arasında bir fark yok. Adını hepimiz biliyoruz CEHALET..
Cahil insanlara laf yetiştirip kendimi strese sokmaktansa evladıma faydalı şeyler öğretirim daha iyi..

Bekarken '' evlilik düşünmüyor musun?? ''
Evlenirsin '' bebek ne zaman geliyor ? ''
Bir kaç sene geçer '' niye yapmıyorsunuz yapın bir tane ( spermlerle yumurtaya o emri biz veriyoruz ya! )
Hamile kalırsın '' kız mı erkek mi? ''
Dogurursun '' sütün var mı, bu çocuk aç sanki ''

Ölene kadar devam eder bu :D
Bilinçli ebeveynler olup bilinçli ve hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin Allah hepimize..

Valla kocam bana oyle konusacak alip gotururdum bebegimi omur billah ne ona ne akrabalarina gosterirdim
Pis Cahiller. Sizin yerinizde de olsam onlar o laflari soylerlerkdn agizlarina micardim yani

Kızımız 10 günlükken özgecan öldürüldü. Kafayı yiyorduk. Aklımız çıkıyor. Allah çocuklarımızı korusun ama erkek anneleri doğru düzgün insan yetiştirmediği takdirde işimiz çok zor...
2 oğlum 1 kızım var,seni çook iyi anlıyorum:(
Çocukken bile dua ederdim Allahım büyüdüğümde inşallah bir de kızım olur diye,şimdi kızım için çok korkuyorum:(
Rabbim hepsini kötülerden kötülüklerden korusun

Baksaniza, erkek hatali olsa bile sucu annesine atilir. Erkek yine sucsuz. Anne yetistirmeyi becerememis güya. Arkasindanda o***cocugu derler. Suc yine annenin yani kadinin.
Cinayet işleyen birine tatbikat yaptırıyorlardı haberlerde.O sıra bir kadın geldi annesiymiş,onun üzerine öyle atıldı ki bağırarak,ben sarılacak zannettim,vicdansıız,kimin yavrusunun canını yaktın,onu sen mi yarattın sen mi büyüttün,sütüm haram olsun sana diye feryat ediyordu,şimdi bu annenin ne suçu var,elinden geleni yapmış demekki,Allah kötülükten uzak tutsun herkesi

Evlat yetiştirmek çok zor. Kızı erkeği yok bunun..
Hadi yapın artık bi tane diyenler ile kız erkek ayrımı yapanlar arasında bir fark yok. Adını hepimiz biliyoruz CEHALET..
Cahil insanlara laf yetiştirip kendimi strese sokmaktansa evladıma faydalı şeyler öğretirim daha iyi..

Bekarken '' evlilik düşünmüyor musun?? ''
Evlenirsin '' bebek ne zaman geliyor ? ''
Bir kaç sene geçer '' niye yapmıyorsunuz yapın bir tane ( spermlerle yumurtaya o emri biz veriyoruz ya! )
Hamile kalırsın '' kız mı erkek mi? ''
Dogurursun '' sütün var mı, bu çocuk aç sanki ''

Ölene kadar devam eder bu :KK70:
Bilinçli ebeveynler olup bilinçli ve hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin Allah hepimize..
Bir de evlenir evlenmez hamile kalmayınca, aaa çocuğu olmuyor diye laf çıkarırlar. Biz ilk seneler çocuk düşünmedik, 3 sene sonra hamile kaldım. Hamile olduğumu öğrenince şaşırıp tedaviyle mi oldu diyen de az değildi.

Benim de 2,5 yaşında bir kızım var. Çok şükür çevremde bunun için üzülen insanlar olmadı. Hatta ilk çocuğun kız olduğu için çok sevindim diyen bile oldu. Allah nasip ederse kızım için bir de kardeş istiyorum, kız erkek fark etmez. Ama ikinci kız olup da bir de erkek olsun diye üçüncüyü yapamam, kimse kusura bakmasın.

Malesef cok var hala boyle insanlar benimde basimda var :( biz daha cinsiyet ogrenmedik ama kv 12 haftalik hamileyken esime kipirdiyormu diye sormus sonrada erkekler cabuk hareketlenir diyormus.. Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah kizmis erkekmis ne farkeder...

Millet konuşur.2yıllık evliyim bir yasında oglum var.o elalem banada aaa kız evlat hayırlı evlat,kızı olmayan cocugum oldu demesin,kızın oldumu evladın ne demek oldugunu anlarsın,ikisinin tadı cok baska ama kız bambaska vs vs gbi cümleler kuruyor.hangi devirde yasıyoruz..evladın kızı erkegi ayrımı olmaz.saglıklı sıhhatlı hayırlı olsun diye dua edilir.

Ne cahil kafalarmış. Ben yıllardır çocuğum olsun diye uğraşıyorum o tedaviden o tedaviye..Allah dert vermesin ama böylede şükürsüzlük olmaz yazık

Back
X