Erkek olmak güç mü ?

Arka arkaya 3 kiz doguran eltim resmen ilk bebegimin erkek oldugunu duydugundan beri bi tuhaf. Yani surekli , degisebilir, bana da erkek demislerdi, sen yine de dogurana kadar fazla heveslenme tarzi konustu. Gorumcem ayni sekilde erkek olacagini duydugunda asiri sevindi bilmem ne. Tamam ben de ilk bebegimin erkek olmasini istiyordum kendimi bildim bileli. Ama bu tamamen cocukluktan gelen bir sey. Ozel bir sebebi yok. Yani kizim olsaydi da cok sevinirdim. İnsanlar garip gercekten erkek cocuga ozellikle ilk erkek cocuga dedigin gibi güç yonuyle bakiyor. Allah hayirli saglikli evlat nasip etsin. Cinsiyetinin cok da bir onemi yok.

bende de tam tersi oldu. oğlum olacağını söylediğimde 2. inşallah kız olur dediler :KK57::KK57:

O kafalar oyle gelmis oyle gider.
Bende ilk oglan sonra kiz olsun isterdim ama cinsiyetle alakasiz sadece abisi olsun isterdim.

Ve Allah kizimi nasip etti bin tane oglanada degismem.

Ayrimcilik yapanlarin topu gebersin.
Önce Kızın mı oldu ? Allah bağışlasın evladını

Arka arkaya 3 kiz doguran eltim resmen ilk bebegimin erkek oldugunu duydugundan beri bi tuhaf. Yani surekli , degisebilir, bana da erkek demislerdi, sen yine de dogurana kadar fazla heveslenme tarzi konustu. Gorumcem ayni sekilde erkek olacagini duydugunda asiri sevindi bilmem ne. Tamam ben de ilk bebegimin erkek olmasini istiyordum kendimi bildim bileli. Ama bu tamamen cocukluktan gelen bir sey. Ozel bir sebebi yok. Yani kizim olsaydi da cok sevinirdim. İnsanlar garip gercekten erkek cocuga ozellikle ilk erkek cocuga dedigin gibi güç yonuyle bakiyor. Allah hayirli saglikli evlat nasip etsin. Cinsiyetinin cok da bir onemi yok.
Geriden geleceklere abi olsun diye düşündün büyük ihtimal . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Onlar cahil kafa ile böyle düşünüyor ya da toplum Baskısı sende evladın Hayırlısı de gec

Geriden geleceklere abi olsun diye düşündün büyük ihtimal . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Onlar cahil kafa ile böyle düşünüyor ya da toplum Baskısı sende evladın Hayırlısı de gec
Aynen her seferinde oyle dusunuyorum. Allah hayirli evlat versin cinsiyetinin hic onemi yok. İlkokulda tum yakin arkadaslarimin hep abisi vardi. Yaslari da yakindi hepsi cok iyi anlasirdi. Cok özenirdim onlara. Heralde o yuzden ben de ilk cocugum erkek olsun istedim :)

Aynen her seferinde oyle dusunuyorum. Allah hayirli evlat versin cinsiyetinin hic onemi yok. İlkokulda tum yakin arkadaslarimin hep abisi vardi. Yaslari da yakindi hepsi cok iyi anlasirdi. Cok özenirdim onlara. Heralde o yuzden ben de ilk cocugum erkek olsun istedim :)
Ne güzel Allah gönlüne göre vermiş :)
Siz hep kızkardes misiniz ?

Merhaba hanımlar ,
Çok sinir Olduğum bir olay oldu. Kuzenimin eşi hamile kısmetse bir bebekleri olacak . Dün cinsiyetini öğrendiler . Doktor kız Demiş . Kuzenimin annesi ablaları kuzenim hepsi yas içinde çocuk kız olacak diye üzülüyorlarmış . Ilk çocuk erkek olsa iyiymiş. Kız herseyi yapamazmış erkek olsaymış keşke vs vs ... Kimse tebrik etmek istememiş . Içim şişti artık erkekle kadın arasındaki ayrım daha anne karnında Başlıyor ne yazık ki :KK43: erkek olmak bu kadar mı önemli dizilerde filmlerde bile erkek bebeğe daha değer veriliyor farkında mısınız ?
Annesi ve ablaları erkek miymiş? Bu ne kendini bilmezlik, ne saçma sapan bir kafa yapısı? Babalar 1 ise anneler 5 erkek çocuk düşkünü bence. Gerçekten tiksiniyorum böyle insanlardan.

Back
X