- 10 Eylül 2015
- 242
- 34
- 28
- 32
- Konu Sahibi Qumru_hanne
-
Tamam gidecem fakat benim icin kolay degil burasi küçük bir yer psikolog birisini bulamam bile bana gercek anlamda anlayan birisiyle gitsem onuda bulamamGideceğiniz uzman sizi deşifre etmez zaten, lütfen bir uzmana gidin, olaki ileride ameliyatla erkek olmak isterseniz de önce uzman görüşü alınması gerekiyor ameliyatın yapılabilmesi için, yani siz zaten mecbursunuz gitmeye.
Kim olduğunuzu, ne olmak istediğinizi keşfetmeniz için bu şart ve sizinle aynı duyguları yaşayanlar var, kendini kadın hissedip çoluk çocuğu büyüdükten sonra ameliyatla kadın olan erkekler, erkek olan kadınlar mevcut ama önce bu duygularınız yaşanmış birşeyler için geliştirdiğiniz bir tepki mi yoksa gerçekten hem psikolojik hem fiziksel bir durum mu, testesteron hormonlarınız daha mı ağır basıyor öğrenebilmek için uzman yardımı almanız gerekiyor.
Bilmiyorum ben trans im demedim zaten nasil bir duyguya sahibim onu anlamadim hersey zorunda oldugum icin yapilmis olamaz mi evlilik cocukbenim bizzat transeksüel arkadaşlarım var gerek kadın, gerek erkek.
hadi evlendiniz. cocuk?
cocukluktan bu yana trans hisleriniz varsa bu nasıl oldu?
kusura bakmayın bizzat içindeyim olayın tanıdığım bir çok trans arkadaşım karşı cinsle evlenmeyi bırakın cocuk bile yapamazlar. tuhaf.
benim bizzat transeksüel arkadaşlarım var gerek kadın, gerek erkek.
hadi evlendiniz. cocuk?
cocukluktan bu yana trans hisleriniz varsa bu nasıl oldu?
kusura bakmayın bizzat içindeyim olayın tanıdığım bir çok trans arkadaşım karşı cinsle evlenmeyi bırakın cocuk bile yapamazlar. tuhaf.
Uzman birinden yardım almalısın. Bunla ilgili testler yapıyorlar.Hormonlarında da erkeklik baskın mı değil mi diye. Belki sadece psikolojiktir,yada vücudununda yaradılışı öyledir..
Seni elbetteki yadırgamıyorum ama keşke hiç evlenmeseydin..
eşine çocuğuna yazık değil mi ?
Bir an önce bir uzman yardımı al. Allah yardımcın olsun
Vucudum da erkeklik hormonlari var bence test yaptirsam bile bu kadin olma gercegini degistirmeyecek ve hicbir zaman mutlu olamayacagim yani benim erkek olmam mümkün degilUzman birinden yardım almalısın. Bunla ilgili testler yapıyorlar.Hormonlarında da erkeklik baskın mı değil mi diye. Belki sadece psikolojiktir,yada vücudununda yaradılışı öyledir..
Seni elbetteki yadırgamıyorum ama keşke hiç evlenmeseydin..
eşine çocuğuna yazık değil mi ?
Bir an önce bir uzman yardımı al. Allah yardımcın olsun
Hormonlarla alakali oldugunu zannetmiyorum benimde erkek hormonum fazla ama oyle istek olmadi hic arkadasin ki psikolojik sanirim umarim sonuc hallolurVucudum da erkeklik hormonlari var bence test yaptirsam bile bu kadin olma gercegini degistirmeyecek ve hicbir zaman mutlu olamayacagim yani benim erkek olmam mümkün degil
EŞime anlatmadim birsey kadına karşı hoslantim erkek gibi oldu kadin bedenine sahipken birsey hissetmem biraz erkek gibi severim falan çoğu kiz benden hoslanmistir fakat hep ben onları geri cevirdim zaten lez olsam bu düşüncelere sahip olup kendime hayatı zehir etmemCanim uzmandan destek al peki hic esine anlattin mi bu durumu bide erkeklerden hoslanmiyoeum demissin bu durum icindeyken hic bir bayana karsi hislerin oldu mu ?
Olabilir ne dediler peki yani erkeklik hormonlari neden olurmuş bayanlardaHormonlarla alakali oldugunu zannetmiyorum benimde erkek hormonum fazla ama oyle istek olmadi hic arkadasin ki psikolojik sanirim umarim sonuc hallolur
Kadinlara karsi kendini erkek hissederken hani bi erkegin bayana hissettigi gibi bisey hissediyo musun dedm canim baska anlamda degil senden hoslanan kiz nasil anlamadm orayi ?EŞime anlatmadim birsey kadına karşı hoslantim erkek gibi oldu kadin bedenine sahipken birsey hissetmem biraz erkek gibi severim falan çoğu kiz benden hoslanmistir fakat hep ben onları geri cevirdim zaten lez olsam bu düşüncelere sahip olup kendime hayatı zehir etmem
Bundan sonra adim atmak istesem bile atmam atamam sadece bu dusuncelerden kurtulmak istiyorumKimliğinden emin olmayan bir insan nasıl evlenip bir de üstüne çocuk yapar ?Hayatınızı sorgulamak için biraz geç değil mi ?
Bu saatten sonra atacağınız adım hem eşinizin hem de özellikle çocuğunuzun psikolojisini bozmayacak mı?
Canim her kadinda hem erkek hem kadin hormonu olur erkektede ayni onlardada kadinlik hormonu illaki var ama fazlalik neden oluyo tam bilmiyorum ben bebek icin ugrasiorum o sirada doktior demisti ondan olmuyo diye ama ogrendigimde derim sanaOlabilir ne dediler peki yani erkeklik hormonlari neden olurmuş bayanlarda
Belki sizinki psikolojik bir durumdur.Piskiyatriye falan gitseniiz?Bundan sonra adim atmak istesem bile atmam atamam sadece bu dusuncelerden kurtulmak istiyorum
Yurtta okuduğum zaman olmustu fakat öyle bir düşünce olmadi kadinla birlikte birseyler yaşamakKadinlara karsi kendini erkek hissederken hani bi erkegin bayana hissettigi gibi bisey hissediyo musun dedm canim baska anlamda degil senden hoslanan kiz nasil anlamadm orayi ?
Erkek olmak istiyorum kadin olmasada olur hayatim dakadınlara cinsel cekımınız mı var ? bedenen mi erkek olmak ıstıyorsunuz?
Insallah öyledir gidecem en kisa zamandaBelki sizinki psikolojik bir durumdur.Piskiyatriye falan gitseniiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?