Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi Qumru_hanne
-
Yurtdışında kocası kadın olmuş kendi erkek boşanmayacaksan çözüm buBosanmak çözüm degil yani esimi düşünürsek tabi o isterse benim bu düşüncelere sahip oldugumu bilirse istemez belkide ama bu hayati yasamayi ben istemedim hicbir zaman
Sonumun boyle olmasindan korkuyorum fakat yasanis seklim inancim ve cocugumun olması cinsiyet değiştirme gibi birsey söz konusu bile olamaz sonunda ya delirecem intihar yada bu şekilde yaşamaya devam edecem boyle Kadın bedenine sahip olup ruhu erkek olanlarin hepsimi cinsiyet degistiriyor yada degistirmese bile sonu kötü mu iyi olur yolu yok mucesur olup yüzleşeceksin elinden geleni yapacaksın buna hazirmisin emin misin
bu konuda ayrintili arastirmalar yap uzmanlardan yardim al
bir erkek kendini kadin gibi hissediyorsa kadındır bu insanın kendi doğasidir değistiremez
bu konuda canım çok acır birebir şahit olduklarımdan dolayı
ilkokul arkadaşım vardı
farklıydı erkek gibi görünür bizimle dolaşır bizim gibi olmaya çalisirdi çok güzel bir sesi ve yüzü vardı birgün yüzü mor geldi ne oldu diye sorduk abim dövdü dedi abisi bir daha kiz gibi davranmamasini istemis ve mezun olduk o memlekette kaldı ben ayrildim yillar sonra van kalesinden atladiğini duydum hayat ona adil davranmamisti onunda bizim gibi abisi gibi yaşam hakki vardi tek suçu insanların kafalarındaki şekle uygun doğmamış olmasiydi
unutma sana dayatilani kabul etmek zorunda değilsin
Iyi.fikir esimin böyle isteği olacagini sanmiyorumYurtdışında kocası kadın olmuş kendi erkek boşanmayacaksan çözüm bu
Iyi.fikir esimin böyle isteği olacagini sanmiyorumYurtdışında kocası kadın olmuş kendi erkek boşanmayacaksan çözüm bu
sana hayatta çok içten mutluluklar ne şekilde olusa olsunSonumun boyle olmasindan korkuyorum fakat yasanis seklim inancim ve cocugumun olması cinsiyet değiştirme gibi birsey söz konusu bile olamaz sonunda ya delirecem intihar yada bu şekilde yaşamaya devam edecem boyle Kadın bedenine sahip olup ruhu erkek olanlarin hepsimi cinsiyet degistiriyor yada degistirmese bile sonu kötü mu iyi olur yolu yok mu
Ay teşekkür ederimsana hayatta çok içten mutluluklar ne şekilde olusa olsun
Bir kadın hamileyken de kendini erkek gibi hissediyorsa bundan kaçışı yoktur bence. Hamilelikten daha fazla ne kadar kadınsı olunabilir kiNiye eyvah eyvah dediniz
Anladim o zaman baska dertlerle ugrastigim icin erkek olma istedigimi hatirlamiyorumBir kadın hamileyken de kendini erkek gibi hissediyorsa bundan kaçışı yoktur bence. Hamilelikten daha fazla ne kadar kadınsı olunabilir ki
Niye kafa buluyum sizle ne derdim olabilirApaçık kafa buluyor bu ,sizde cevap vermişsiniz.uyanın millet!
sen söyle canın mı sıkıldıNiye kafa buluyum sizle ne derdim olabilir
Ben burda sayfalarca yazi yazsam inanmayacak saniz siz yazin neden inanmadiginiza tum cesaretimi toplayıp kadinlar kulübüne erkek olmak istiyorum yazabilmek bence büyük birsey bu düşüncelere sahip olanlarda bana ozelden ulaştılar bu dusuncelere sahip olan ilk de olmayacagim sondasen söyle canın mı sıkıldı
Ben erkek olmak istesem kimseyi hice sayip yarin başlarım ne yapmam gerekiyorsaÇocuğuna çok acıdım şuan... E mübarek senin tedavi olma gibi derdin yok ki sen erkek olma derdindesin?? Allahmm sen yardım et bize.
dediğinizin doğru olduğunu var sayarsak bile bu konuda canıacıyan bu konuyu takip eden dertli insanlar vardır birine bile olumlu bir mesaj vermişsek değer diyorum benApaçık kafa buluyor bu ,sizde cevap vermişsiniz.uyanın millet!
Sonumun boyle olmasindan korkuyorum fakat yasanis seklim inancim ve cocugumun olması cinsiyet değiştirme gibi birsey söz konusu bile olamaz sonunda ya delirecem intihar yada bu şekilde yaşamaya devam edecem boyle Kadın bedenine sahip olup ruhu erkek olanlarin hepsimi cinsiyet degistiriyor yada degistirmese bile sonu kötü mu iyi olur yolu yok mu
Zaten erkek olacam diye bir dusuncem yok neden anlamak istemiyorsun boyle düşünceye sahip olup normal hayatina devam edenler varmi nasil yaşıyorlar bunu merak ediyorum lutfen birdaha beynin hasta falan demeyin gercekten suan cok kotu durumdayimSenin ruhun erkek falan değil bunu bi anla!!!! Senin beynin hasta ve tedavi olmalısın hakaret olsun diye söylemiyorum.
Çocuğun var, kendin için değilse bile onun için çık şu psikolojiden
Ben erkek olmak istesem kimseyi hice sayip yarin başlarım ne yapmam gerekiyorsa
Zaten erkek olacam diye bir dusuncem yok neden anlamak istemiyorsun boyle düşünceye sahip olup normal hayatina devam edenler varmi nasil yaşıyorlar bunu merak ediyorum lutfen birdaha beynin hasta falan demeyin gercekten suan cok kotu durumdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?