Erkek üye olmak gerçekten yasakmış

güzel kardeşim başka işin gücün yok mu diyeceğim ama belli ki yok. bak ne güzel üniversiteyi kazanmışsın git sosyalleş, ne işin var bizlerin arasında. delimisin divanemisin

Ben seni hatırladım. Odtü bilgisayar bölümünü kazanmışsın, büyüyünce bu siteyi hackleyecekmişsin filan...

Kadınlar küfür etmiyor ve dertlere hızlı cevap veriyor diye bu siteyi tercih etmişsin. Bildim mi?
Ahaha o postu ben de okumuştum şimdi hatırladim:)
Kardesim oku oku da vatana millete hayırlı evlat ol bizi de bizimle birak ne uğrascan hackle mackle ??

Git burdann :KK11::sinirli:
Kurallarda yazıyor gördüm de kayıt olurken cinsiyeti erkek seçsek de üye olunuyor :KK70: bu arada benim kim olduğumu tahmin etmişssinizdir evdeki bilgisayarı hallettim ip den ban atmıştınız en son ip banı yedikten 1 gün sonra düzeldi ama ip banı kaldırmak için modemi resetlemek ggerekiyor (açıp kapasak olmaz mı bunu bilen cevaplayaiblir mi o riski göze almak istemiyorum yani tekrardan ip ban yemek istemiyorum ) ama benim modem sorumlu reset atınca ip almak çooooooooooook zor oluyor ip alamayınca internete giremiyorsun :110: bu yüzden yani kültür merkezinden giriyorum internete bu arada yanımdaki kız kk ye girdiğimi görünce bir bakış attı anlatamam :63: :KK70:

Kurallarda yazıyor gördüm de kayıt olurken cinsiyeti erkek seçsek de üye olunuyor :KK70: bu arada benim kim olduğumu tahmin etmişssinizdir evdeki bilgisayarı hallettim ip den ban atmıştınız en son ip banı yedikten 1 gün sonra düzeldi ama ip banı kaldırmak için modemi resetlemek ggerekiyor (açıp kapasak olmaz mı bunu bilen cevaplayaiblir mi o riski göze almak istemiyorum yani tekrardan ip ban yemek istemiyorum ) ama benim modem sorumlu reset atınca ip almak çooooooooooook zor oluyor ip alamayınca internete giremiyorsun :110: bu yüzden yani kültür merkezinden giriyorum internete bu arada yanımdaki kız kk ye girdiğimi görünce bir bakış attı anlatamam :63: :KK70:
Hoşgeldiniiiz.
Biz de merak etmeye başlamıştık kaç gündür sesi soluğu çıkmıyo çocuğun diye. Aramızda kesin başına bi iş geldi yavrucağın diye ayılıp bayılanlar, ah vah edip kendini yerden yere atanlar oldu yaaa. :110::110: Hayat nasıl gidiyo, siz de bizi özlediniz mii?

Mune Mune çok özledi sizi mesela. Ablacım vaktin olunca bi bakıver istersen.

hahahaha:KK48: keşke benim eşim de kk da takılsa.. kadınların dertlerini sıkıntılarını görür de daha çok anlayışlı olur belki :D

Daha yenimi başlayacak yoksa, bende öğrencidir diye şey ettiydim..
Yeni kazanmış hanım abla.

Hoşgeldiniiiz.
Biz de merak etmeye başlamıştık kaç gündür sesi soluğu çıkmıyo çocuğun diye. Aramızda kesin başına bi iş geldi yavrucağın diye ayılıp bayılanlar, ah vah edip kendini yerden yere atanlar oldu yaaa. :110::110: Hayat nasıl gidiyo, siz de bizi özlediniz mii?

Mune Mune çok özledi sizi mesela. Ablacım vaktin olunca bi bakıver istersen.
He valla geçen gün dedim, bizimki naptı acaba modemi bozmuştu en son diye :D
Alıştım ya, forumun muzur çocuğu gibi :D

burda işin ne kuzum?
kısır tarifi mi verek?
muayyen günündemisin hayırdır?

Şu geçen gün foto ekleyip saat 8 i bekleyin diyen arkadaş mı acaba ?

Back
X