daha bebek yok ortada ama kız için ben Ece istiyorum :) erkek için kavga ediyoruz daha dedesinin adını koyacakmış
Erkek tarafi neden hep boyle sanki karninda onlar tasiyo onlar dogum sıkıntısı cekiyo
Cocuga isim vermek annenin hakkidir bence hem nedir bu buyuklerin ismini verme aşkı onu zaten hic anlamadim
Bende öyle düşünüyorum benim tarafımda öyle bir zorunluluk yok hatta kimse karışmaz isim şu olsunbu olsun diye ama eşimin ailesinde var büyüklerin ismini koymak dedenin iki ismi var bi ismi büyük toruna zaten verildi benimkine de vereceklermiş o yüzden 4 senedir tartışıyoruz ben istemediğimi söylüyorum ama şu an çocuk olmadığı için boşa kürek çekiyoruz. Madem öyle bende çocuk yapmıyorum dedim 4 sene bitti bakalım ne olacak ama hamile kaldığım zaman çok büyük tartışma çıkacağı kesin. Gecen rüyamda hamileyim gördüm doğum yapıyorum oh ismini ece koydum şükürler olsun diyordum
Mina seytan taslanan yer degil mi ya? Bilmiyorum ama ben koymazdim
Insallh razi olur. Mutlaka ikna et pes etmede ki buyuyunce bana niye bu ismi verdiniz diye soylenirse gorursun falan de:) benim arkadasimin da ismi uzerinde annesinin babasinin ablasinin farkli gorusleri varmis ablasi gidip herkese kendi dusundugu ismi yaymis adini bu koyduk diye. aileside mecburen o ismi koymus:)
arkadaşlar 6 aylık evliyim henüz çocuk düşünmüyoruz ama isim konusunda şimdiden düşünmeye başladık erkek olursa eşimle benim babamın ismini birarada koyacağız ama 2.bir erkek çocuk ismi ve kız isminde henüz net kararda değiliz anlamlı vede günümüze daha uygun isimler olursa seçimimde kolaylık olur fikirlerinizi paylaşırsanız gerçekten sevinirim...
Ben kendim koymak için yazmadım fikir olsun diye yazdım mina isminin bir çok anlamı.
Biliyorum fikir amaciyla verdigini de bende oyle bi tahmin yuruttum:)
Daha evli değilim ama allah izin verirse bi çocuğum olursa ismini doğana kadar kimseye söylemem :) şu an nişanlımla kafamizda belirledik tabi ki değişir zamanla ama hamile kalsam ailelere bir soylemeyecegiz
Insallah istekleriniz yerine gelir:) bencede soylemeyin kimseyi de isim konusuna karistirmayin nisanlin acisindanda sanslisin isim konusunsa birlikte karar vermissiniz cogu erkegk oyle degil:) bende bekarim nisanlim falan yok sevgilim de yok evlenebilir miyim orasi da tam bi muamma
Herkesin bir kısmeti vardır :) elbet bulursun kimisi geç yakalıyor kimisi erken :) ama hep beklenmedik zamanda oluyor orası ayrı :)
Arkadaşlar 6 aylık evliyim henüz çocuk düşünmüyoruz ama isim konusunda şimdiden düşünmeye başladık erkek olursa eşimle benim babamın ismini birarada koyacağız ama 2.bir erkek çocuk ismi ve kız isminde henüz net kararda değiliz anlamlı vede günümüze daha uygun isimler olursa seçimimde kolaylık olur fikirlerinizi paylaşırsanız gerçekten sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?