Erkek ve Kız Bebek İsimleri :)

daha bebek yok ortada ama kız için ben Ece istiyorum :) erkek için kavga ediyoruz daha dedesinin adını koyacakmış

Erkek tarafi neden hep boyle sanki karninda onlar tasiyo onlar dogum sıkıntısı cekiyo
Cocuga isim vermek annenin hakkidir bence hem nedir bu buyuklerin ismini verme aşkı onu zaten hic anlamadim

Kiz ismi selen selin
Erkek ismi alihan hosuma gidiyo

Erkek tarafi neden hep boyle sanki karninda onlar tasiyo onlar dogum sıkıntısı cekiyo
Cocuga isim vermek annenin hakkidir bence hem nedir bu buyuklerin ismini verme aşkı onu zaten hic anlamadim

Bende öyle düşünüyorum benim tarafımda öyle bir zorunluluk yok hatta kimse karışmaz isim şu olsunbu olsun diye ama eşimin ailesinde var büyüklerin ismini koymak dedenin iki ismi var bi ismi büyük toruna zaten verildi benimkine de vereceklermiş o yüzden 4 senedir tartışıyoruz ben istemediğimi söylüyorum ama şu an çocuk olmadığı için boşa kürek çekiyoruz. Madem öyle bende çocuk yapmıyorum dedim 4 sene bitti bakalım ne olacak ama hamile kaldığım zaman çok büyük tartışma çıkacağı kesin. Gecen rüyamda hamileyim gördüm doğum yapıyorum oh ismini ece koydum şükürler olsun diyordum

Insallh razi olur. Mutlaka ikna et pes etme de ki buyuyunce bana niye bu ismi verdiniz diye soylenirse gorursun falan de:) benim arkadasimin da ismi uzerinde annesinin babasinin ablasinin farkli gorusleri varmis ablasi gidip herkese kendi dusundugu ismi yaymis adini bu koyduk diye. aileside mecburen o ismi koymus:)

bende öyle diyorum eşime ilerde çocuk babamın adı bile benden daha modern der diyorum. Kız için sıkıntı yok Ece'yi kabullendi sayılır ama erkek için hala sıkıntılı çünkü ailenin hepsi baskı yapıyor. Pes etmiyorum ama korkum ben hastahanede iken gidip doğum belgesi ile koyması :18:

Derin, Mira, Hazal, Susen, Birce...
Çınar, Mert, Doruk, Mehmet Can, Ahmet Can..

ama kesinlikle soyadına uygun isim olmalıııı...
benimkinin soyadı bunlara çok uymuyorr

erdem, ozan, alpagu, alperen
bahar, şebnem, yağmur

favori isimlerim, bir gün bebeğim olursa bunlardan birini koymak isterim.:))

Kızım olursa türkü oğlum olursa yusuf olacak ismi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kusura bakmayın da sizinki doğmamış çocuğa don biçmek
allah nasip etsin önce o mutluluğu
isim işi en kolayı
şimdiden düşünme bence çok fikrin değişir o zamana kadar

İsimlerden kişilik etkilenmesi bence çok önemli. Bunu araştırıp öyle isim verin çocuğunuza.

Allah hayırlısı neyse onu versin tabi de daha düşünmüyormuşsunuz bile ne bu acele? Galiba siz istemeye başladınız ki tatlı bir heyecan duyuyorsunuz.

Zamanı gelecek karar vereceksiniz de hamile kaacaksınız da aylarca hazırlık yapacaksınız da... O isim çok degişir doğuma kadar şimdiden fikir alsanız bile pek kalıcı olmaz bence.

Biliyorum fikir amaciyla verdigini de bende oyle bi tahmin yuruttum:)

Daha evli değilim ama allah izin verirse bi çocuğum olursa ismini doğana kadar kimseye söylemem :) şu an nişanlımla kafamizda belirledik tabi ki değişir zamanla ama hamile kalsam ailelere bir soylemeyecegiz

Niye simdiden bunlara kafa yoruyosunuz ki? Cocuk yok cocuk plani bile yok birincinin ismi bulunmus ikinci cocuga ad araniyor. Bence kendinize hobi edinin cok bos kaliyosunuz heralde

Benim kizim olursa nefset, nefin ya da neris oglumuz olursa nesren,asutay yada abrek esimde bende cerkes oldugumuzdan isimler cerkes kokenli

Daha evli değilim ama allah izin verirse bi çocuğum olursa ismini doğana kadar kimseye söylemem :) şu an nişanlımla kafamizda belirledik tabi ki değişir zamanla ama hamile kalsam ailelere bir soylemeyecegiz

Insallah istekleriniz yerine gelir:) bencede soylemeyin kimseyi de isim konusuna karistirmayin nisanlin acisindanda sanslisin isim konusunsa birlikte karar vermissiniz cogu erkegk oyle degil:) bende bekarim nisanlim falan yok sevgilim de yok evlenebilir miyim orasi da tam bi muamma

Herkesin bir kısmeti vardır :) elbet bulursun kimisi geç yakalıyor kimisi erken :) ama hep beklenmedik zamanda oluyor orası ayrı :)

Bende yeni evliyim bu ay çalışmalara başlıcam bizde bebiş için 😋 ben erkek olursa Mehmet Aslan kız olursa Meryem Melek koyucam 2 isimli olmaları daha hoş olur diye düşünmüştüm. Fikrim değişirmi bilmem.. Allah bebek isteyen herkesi tez zamanda evlat sahibi yapar inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…